Öncelikle merhaba adım Emir fen lise öğrencisiyim (ama böyle çok iyi bir fen lisesi değil adı fen lisesi sadece 401 puanla falan alıyor ama lgsye çalışmadım çünkü çalışmak pek benlik değildi ancak sınavdan bu zamana bi çok şeyin farkına vardım o yüzden bundan sonra çalışıcam) ama şimdiden geleceğimle ilgili bişeyler düşündüm ama fikir almak istedim burdan ben yazılım mühendisliği yada bilgisayar mühendisliği okumak istiyorum ama bunlar hakkında emin değilim aslında hiçbir fikrim yoktu meslekler hakkında (seçme hakkında) çünkü yeteneğim falan yok hiçbişeye illaki vardır diyenler olcaktır ama yok yani yazılım ve bilgisayar mühendisliği seçmemin sebebi ileriye dönük meslekler olmaları yani ilerde gelişebilcek meslkler olmaları ve maaşlarının iyi olmaları bide biraz bilgisayara ilgim var o yüzden (sınavlardan 380 alsam ve ders notlarımdanda 40 puan alsam yeter diye düşünüyorum o konudada bişe yazarsanız sevinirim) neyse bu 2sinden birini seçip mümkünse erasmus projesine katılıp Finlandiya'ya gitmek istiyorum ancak yani dediğim gibi lise öğrencisiyim pek bi bilgim falan yok burdada ilaki bilen biri vardır diye düşünüyorum ve mesela vatandaşlık alırken (Finlandiya çifte vatandaşlığa izin veriyormuş sanırım) o 7 yıl kalın falan diyolarya onu nasıl dolduracaz falan bilgisi olan biri yazarsa sevinirim şimdiden teşekkürler. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Strox -- 22 Kasım 2021; 1:3:49 > |
Bildirim