Şimdi Ara

Başka ülkenin ip numarasını kullanmak istiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
19.481
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Ben istanbulda yaşıyorum ancak yurt dışı işleri yaptığımdan dolayı ip numaramı Dinamik olarak Almanya yapmak istiyorum. Bu konuyu 4 aydır bir çözüm bulamadım. Proxy'ler işimi görmez çünkü reset atınca yeni bir ip vermesini istiyorum. vpn programı aldım 500 adet Almanya ip si vardı içinde oda olmaz çünkü on da hep aynı ip numaları var. Benim istediğim reset atınca yeni bir almanya ip'si verecek. ( Aynı ttnette modeme reset atar gibi ) Bana yardım edebilirseniz çok sevinirim. Uydunette filan böle özellik olabilir mi hiç bilmiyorum aradım ama bulamadım. Yardım etmeye çalısan arkadaşlara teşekkürler.

• İmkansız
  • "yurt dışı işleri yaptığımdan dolayı"

devamlı farklı ip gerektirecek nasıl bir iş bu merak ettim ?
  • Maddi durum iyiyse abi SimonTools Cyber Ghost al.Almanya Frankfurt sdunucu üzerinden 2k upload hızıyla tüm yasaklı sitelere bağlan.25 gb upload 7 € heralde.
  • vpn yi dene bence google den vpn ile bilgi alabilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustafa1300 -- 13 Şubat 2011; 14:48:31 >
  • Sakın lamerlik olmasın bu iş ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: pomakk

Sakın lamerlik olmasın bu iş ?

bilinmez usta daha birinci mesajda

insan önce bi kendini tanıtır

cumburlop direkt konuya girmiş
  • arkadaşlar ne lamerlikle işim olmaz benim. Kullanmadıgım vpn kalmadı vpnler hep aynı ipileri çeviriyo karşıma koyuyor o olmaz. Proxy desen elite bulmak çok zor oda işimi görmüyor. Proxy yüzünden 150 dolara yakın para harcadım başka çözüm arıyorum...

@Vavra22
    kaç adet ip var onda ? private dinamik mi :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neolur -- 14 Şubat 2011; 0:48:13 >
  • arkadaşlar halen bulamadım, vpn satın alıyorum ancak 3-5 ip işimi görmüyor. Lütfen yardım edin.
  • Platinum Hide IP.

Ne kadar işini görür bilmiyorum.
  • zannetmiyorum ama eğer bunu hack gibi yasa dışı bir iş için yapıyorsan, istersen uzaydan al ip yi gene yakalanırsın eğer ping için diyorsan gene işe yaramaz. sürekli ip değiştirmek zorunda olduğun siteyi gerçekten merak ettim
  • almanyaya taşın :-) ben de merak ettim şu işi
  • hotspot shield
  • Sanırsam bunun çözümü olamaz... Yinede teşekkürler.
    İş için lazımdı bana, illgegal şeyler yapmam, yapsamda yakalanırım.

Programlar hep para tuzağıdır almadıgım program denemediğim kalmadı program yazabilen adam üç ip içine koyuyor program diye satıyorlar, bende sonradan anladım programlar, proxy, vpn hep belirli ipler verirler...

hergün 15-20 adet bişeyler girerim.. her seferinde yeni ip olması gerekiyordu. kısmet değilmiş...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.