Şimdi Ara

BaskaMU 99.62X Açıldı (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
113
Cevap
0
Favori
2.727
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • valla moraller sıfır hayır benim bildigim ayarlanir ole konus palyeri ezmke hosuan gidio herhal ahmet beyinnn ne isitr anlamadim 3 gundur gece gunduz bos akasmisim demkki arkdaslar bana ahmeti savunmayin ara sıra ters tepmesi gerek obur turlu kimse kimseyi iplemez yanlislar duzeltilmaz melart senin nick herkez girio herhal ozur diledigine gore sen takilma burlara basklarida biliosa oyoyoyo gece bekciligine gec daha ii senin icin
  • Bence biraz sabırlı olmak lazım. Sonuç olarak server ayarları ve düzeni konusunda çalışma varsa çok iyi.

Fakat böyle bir durumda ahmet beyin, server kapatmadan bir uyarı yapması veya bilgilendirme msj yazması çok uygun olurmuş.

İnşallah ayar yapılıyordur :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: KaRaYaK_Mc

valla moraller sıfır hayır benim bildigim ayarlanir ole konus palyeri ezmke hosuan gidio herhal ahmet beyinnn ne isitr anlamadim 3 gundur gece gunduz bos akasmisim demkki arkdaslar bana ahmeti savunmayin ara sıra ters tepmesi gerek obur turlu kimse kimseyi iplemez yanlislar duzeltilmaz melart senin nick herkez girio herhal ozur diledigine gore sen takilma burlara basklarida biliosa oyoyoyo gece bekciligine gec daha ii senin icin

karayak insanları cok yargılıyorsun dostum bıraz bekle bı admın elbet bılgı vercektır zaten (bu tartisma yaratmak amaclı degıl sadece benım fırık bu)
    saygılar..
  • Server in kapanmasından fayalanarak :-) bir bizimizi tanıyalım isterseniz Ben BoZKuRT namı diğer KaRaKuLe :-) ismim mustafa istanbuldan
  • Merhaba BaşkaMu oyuncuları, BoZKuRT a katılıyorum, hazır server kapalı iken tanışalım :)

Ben Eskişehir'den Serdar, Peterpan nick ile tanır çoğu dostlarım :))

BaşkaMu'da kullandığım nick DarkLord
  • :) hadi bakalım öyle olsun...

Bende Eskişehirden Memet , her serverde değişik nick kullanırım eski toprağız...

BaşkaMu'da nickim '' Alucard ''

Serverdeki tek Frost'lu kişi
  • Ya Siteye Girmiyo Arkadaslar
  • Alucard BİTTİN LEN :-) 2 DK EFENDİ DURMUYORSUN OYUNDA MEMNUN OLDUM BU ARADA

quote:

Orjinalden alıntı: GUNDAM

:) hadi bakalım öyle olsun...

Bende Eskişehirden Memet , her serverde değişik nick kullanırım eski toprağız...

BaşkaMu'da nickim '' Alucard ''

Serverdeki tek Frost'lu kişi
  • memnun oldum serdar kardeş

quote:

Orjinalden alıntı: ByPeterpan

Merhaba BaşkaMu oyuncuları, BoZKuRT a katılıyorum, hazır server kapalı iken tanışalım :)

Ben Eskişehir'den Serdar, Peterpan nick ile tanır çoğu dostlarım :))

BaşkaMu'da kullandığım nick DarkLord

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B0ZKURT -- 6 Ekim 2006; 12:17:38 >
  • bende senol oyundaki nick Katatonia çok fazla server oynamadım ama 3 5 tane falan hepsinded farklı farklı nickler vardı.. ıspartadayım gecici süreliğine okul nedeniyle yani aslen rizeliyim...
  • Bende Blade İzmirden katılıyorum adım Barış öğrenciyim+serdar abi foruma hos geldin
  • memnun oldum arkadaşlar ben hemen hemen her server e az da olsa takılmışımdır
  • quote:

Orjinalden alıntı: The_Witch

Bende Blade İzmirden katılıyorum adım Barış öğrenciyim+serdar abi foruma hos geldin

Hoşbulduk barış :) daha önce haber verseydiniz, böyle kaliteli bir forum olduğunu.. Daha önce gelirdim :))
  • isim : aLi BircaN nick : Mighty_DL il - ilce : Samsun/ BAFRA yas : 24 ustu tam net vermim sonra ehtiyar derler :Pp umarim server biran once acilir ve ayarlari tam olarak yapilmis durumda tabi. Ancak boyle birsey yuzundense Ahmetin daha onceden bilgi icerikli uyari mesaji yayinlamasini beklerdik. Baska sorunlarda var sanirim. Bekleyelim..!
  • yaw adam bişi demeden kapattı forumun da kapalımı adresini bilen warmı
  • forumda kapalı sitede kapalı gibi
  • isallah bu oyunun sonu bole olmazbanmu gibi bitmez isallah
  • barış sen imperialda oyniosun dimi
  • Evet
    oynuodum oynuom
  • nick neydi yav senin ??
    Blade35 falanmı yoksa...
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.