Şimdi Ara

BaskaMU 99.62X Açıldı (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
113
Cevap
0
Favori
2.733
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orjinalden alıntı: The_Witch

Blade vede Rohan

LUCY'ye selam de
  • server gelsede seni kessem biraz ms bilen vız gelir artık at tekmeletecem seni losttun ortasına serecem :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: B0ZKURT

server gelsede seni kessem biraz ms bilen vız gelir artık at tekmeletecem seni losttun ortasına serecem :D

A L U C A R D

BaskaMU 99.62X Açıldı
  • SeLamLar herkeZe ßen SERKAN...

Ba$KaMuDa NiCkim l3al3yl3oY ....... ßariş ve Serdar aßim MucX... Server Yalan oLmadi İnşallah :( VaLLa Ne guzeL rest atiyordum Ya :( Neyse Herkeze saygi ve sevgiler
  • yaa beyler benim pek umudum kalmadı acıkcası :(:(
  • quote:

Orjinalden alıntı: KaRa_EaGLe

yaa beyler benim pek umudum kalmadı acıkcası :(:(

Bende sana katılıyorum.. Server öğlen saatlerinde kapandı, 2 gün geçti.. Fakat Server Sahipleri hiçbir açıklama yapma gereğinde bulunmadılar.

Farklı FORUM adreslerinde Server açıldı yazanlar, insanları server a davet edenler, hiçbir açıklama gereği duymuyorlar nedense. Düşünün 24 saat çok kısıtlı uyku ile kastım, 4. reset i atmış ve server birincisiydim, verilen emeklere saygı duyulması gerekmektedir.

Bu saatten sonra ben şahsıma BaşkaMu açılsa bile oynamama kararı aldım. Diğer arkadaşlara başarılar dilerim :)

• eger server kapanmıssa bunu yap kapanmamıssa bunu yapmaya gerek yoq ama adminin hic birsey demeden gitmesine sasırdım baskamu gelene kadar size oyun adresi werem takılın 200 ü gecik online war banada serdar abi onerdi www.imperialmu.com
  • http://www.mugods.com bende dun gece buraya takılmaya başladım iğne atsan yere dusmuyor çok kalabalık 330 lvl e geldim :D değişik bir version değişik çanavarlar var tarkanda diğer yerlere gidemedim henüz
  • acc linkini yazda bizde girek:D

quote:

Orjinalden alıntı: B0ZKURT

http://www.mugods.com bende dun gece buraya takılmaya başladım iğne atsan yere dusmuyor çok kalabalık 330 lvl e geldim :D değişik bir version değişik çanavarlar var tarkanda diğer yerlere gidemedim henüz
  • hepside full client indir diyo patch yada lancher olsa belki girerdim 2 sinden birine yine de sağolun
  • Arkadaşlar kusura bakmayın server bir süredir kapalı sorun makinamızdan kaynaklanıyor ve şu anda başka bir makinaya geçiş yapmak zorunda kaldık şu anda yeni makinanın kurulumları yapılıyo ve bu işle meşgulüz sadece sizler beklemiyorsunuz makina üzerinden 19 site host ediliyo ve bu sebeple sitelerde kapalı durumda yani sadece oyunu düşünmekle kalamıyoruz oyundan evvel onlara karşı sorumluluklarımız var yedekleme yapıldı şu an Datacenter'dan KVM cihazı için sıraya girdik makinanın kurulumu için KVM cihazı gerekli ve Datacenter 'da 270 bilgisayara karşı ikitane KVM var bir veya iki güne kadar sıra gelip kurulum tamamlanır öncelikle müşterilerimizden daha sonra oyuncularımızdan bu aksaklık nedeniyle özür diliyoruz...
  • Bizlerin beklediği sadece kısa bir açıklama idi, geçte olsa açıklama yapılması bile sevindirici :)
    Sizlere kolay gelsin ozaman yapılabilecek birşey varsa bizde (şahsım adına) yardımcı olmak isteriz.
    Admin Ahmet de msn adresim mevcut, kolay gelsin...
  • quote:

Orjinalden alıntı: BaskaMU_ADMIN

Arkadaşlar kusura bakmayın server bir süredir kapalı sorun makinamızdan kaynaklanıyor ve şu anda başka bir makinaya geçiş yapmak zorunda kaldık şu anda yeni makinanın kurulumları yapılıyo ve bu işle meşgulüz sadece sizler beklemiyorsunuz makina üzerinden 19 site host ediliyo ve bu sebeple sitelerde kapalı durumda yani sadece oyunu düşünmekle kalamıyoruz oyundan evvel onlara karşı sorumluluklarımız var yedekleme yapıldı şu an Datacenter'dan KVM cihazı için sıraya girdik makinanın kurulumu için KVM cihazı gerekli ve Datacenter 'da 270 bilgisayara karşı ikitane KVM var bir veya iki güne kadar sıra gelip kurulum tamamlanır öncelikle müşterilerimizden daha sonra oyuncularımızdan bu aksaklık nedeniyle özür diliyoruz...

ahmet abi bu gün salı saat 13:45 ve hala site açılmadı sorunu girermeni rica ediyorum bizim sitede sizin hostta 1 hafta olucak nerdeyse playerlerden çok şikayet almaya başladım bir an önce foumuma kavuşmak istiyorum elinden geleni yaptığına eminim ama sadece mğduriyetimizi dile getirmek istedim sabırsızlıkla seni bekliyoruz.

• ARKADAŞLAR BUKADAR SAÇMALIK OLMAZ YA ŞİMDİYE KADAR SERVERİN KENDİSİNİ BAŞTAN YARATIR HERSEYİ İLE YENİDEN KURULUM YAPILIRDI ANLAŞIYORKİ AHMET ARKADAŞIN ZAMANI YOK BU YÜZDEN YAPACAK BİRŞEY YOK GİBİ GELİYOR ..........................................
  • cok beklersiniz ahmet bey sozunuzde durmadinzi 4 gundu sozde 5 gune girioz ne acikmis be haram ediom sana gecen emwegime :Dbaskamu bannnnn emekj hırsızı :D

• +1
    :-) insan bir açıklama yapar okadar server in reklamını yaptık ettik sonu bumu olacaktı eş den dosttan arkadaştan bir ton laf yedik :-(
  • admin ler bi acıklama yaparmıydı bilmiyorum ama şu anda server online serverin yeni sitesi:http://baskamu.net
  • Evet sanırım açılmış 3 kişi online Admin arkadaşlar Biraz geç oldu ama açıldı sonunda yine teşekürler herşeyi sessiz soluksuz yapıyorsunuz helal olsun size
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.