Şimdi Ara

BaskaMU 99.62X Açıldı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
113
Cevap
0
Favori
2.727
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • BaskaMU versiyon değiştirdi yeni versiyon 99.62 server özellikleri ;

Exper : 350
    Drop : 100
    Reset Level : 400
    Point sistemi : Her reset için 500 point.

Event : Blood Castle 1-7, Devil Square 1-6, Castle Siege, Chaos Castle, Ring Attack

Üyelik ve download için ;

http://BaskaMU.NeT

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ahmet71 -- 15 Ekim 2006; 14:03:23 >

• Gercekten cok guzel bir seyver gene basarılı olcak ınsallah ahmet ellerıne saglık gene yapmısın Tebrikler

Herkezei bekleriz
  • quote:

Orijinalden alıntı: melart

Gercekten cok guzel bir seyver gene basarılı olcak ınsallah ahmet ellerıne saglık gene yapmısın Tebrikler

Herkezei bekleriz
    Türkiyedeki kaliteli serverlerden birisi gerçekten. Yeni versiyonda baya hoş olmuş versiyondaki bugların hemen hemen hepsini temizlemişler kurulum olayıda güzel tek bir sayfadan istediğiniz şekilde kurulum yapabiliyosunuz. Emeği geçenlere teşekkürler. Tavsiye ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: Selim0606

Türkiyedeki kaliteli serverlerden birisi gerçekten. Yeni versiyonda baya hoş olmuş versiyondaki bugların hemen hemen hepsini temizlemişler kurulum olayıda güzel tek bir sayfadan istediğiniz şekilde kurulum yapabiliyosunuz. Emeği geçenlere teşekkürler. Tavsiye ederim

Alıntıları Göster
    herşey güzel de şu server web sitesi çok dandik herkesin kurduğu site bu ve başkamu ya yakışmıyan bi site

• quote:

Orijinalden alıntı: Tyler Durden

herşey güzel de şu server web sitesi çok dandik herkesin kurduğu site bu ve başkamu ya yakışmıyan bi site

Alıntıları Göster
    beyler bencede gelin servera ve expin 350 olduguna bakmayın ben 220 lvlim hala daviasta kasıyorum ve 30k-50k arası exp geliyor.adım SaGoPa-K.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MuDuN

beyler bencede gelin servera ve expin 350 olduguna bakmayın ben 220 lvlim hala daviasta kasıyorum ve 30k-50k arası exp geliyor.adım SaGoPa-K.

Alıntıları Göster
    bence bu oyunun omru uzun surmesi icin super tasarlamıslar ama gorewleri satıcıya koymayın bence olmadı sadece emperor u koysanız daha iyi olur bende gelirim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mekanı Cennet

bence bu oyunun omru uzun surmesi icin super tasarlamıslar ama gorewleri satıcıya koymayın bence olmadı sadece emperor u koysanız daha iyi olur bende gelirim...

Alıntıları Göster
    Görevler satılmıyor zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: Quess

Görevler satılmıyor zaten

Alıntıları Göster
    iyi bakarsan gorursun lorencia daki satıcıya git feather satılan yere
    orda bk nın broken i war bide stone elf in de teary si war onlar kalksın
    emperor kalsın wala iyi olur bende oynarım
  • quote:

iyi bakarsan gorursun lorencia daki satıcıya git feather satılan yere
    orda bk nın broken i war bide stone elf in de teary si war onlar kalksın
    emperor kalsın wala iyi olur bende oynarım

Alıntıları Göster
    bence servera 1-2 spot ekleyin örneğin ben 210 küsür lvlim ve ne daviasta kasabiliyorum ne l7de ne yapmalıyım birde bu spotların yerlerini yazarsalar sevinirim.Spotları bulcam diye göbeğim çatladı

• bide DarkLord atıylla karakterlere wurabiliyo..
  • Lag dan gecinemioz yaw su problemi halledin.................
  • baska mu ya noldu bole bilgisi olan warmı
  • Arkadaslar server arayan warsa bu server a gelsin cok super bi server {oyun manasında] kapalı olabilio ara sıra o da bugları halediolar supppppper gelin
  • quote:

Arkadaslar server arayan warsa bu server a gelsin cok super bi server {oyun manasında] kapalı olabilio ara sıra o da bugları halediolar supppppper gelin
    çok uzun zaman orginal wow oynadım titan quest falan takıldım ama hepsinden önce MU vardı yine aklıma vurdu ii bir server aradım türk olsun dedim buldumda sanırım ama kısmetsiizm kapalı bir anına rasladım umarım acılırda hasret gideririm
  • quote:

Orijinalden alıntı: KaRa_EaGLe

çok uzun zaman orginal wow oynadım titan quest falan takıldım ama hepsinden önce MU vardı yine aklıma vurdu ii bir server aradım türk olsun dedim buldumda sanırım ama kısmetsiizm kapalı bir anına rasladım umarım acılırda hasret gideririm

Alıntıları Göster
    Hasret gidermek gecici dir sen burda dak hasret giderip gitme server da az kişi war ama 3 gun sonra gor ok kal burda

• server acılıo geri gidio anlamadım bende al ala ama cok super bi server

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mekanı Cennet -- 30 Eylül 2006; 18:12:07 >
  • quote:

server acılıo geri gidio anlamadım bende al ala ama cok super bi server
    oyun acıldı gel istersen eagle
  • quote:

oyun acıldı gel istersen eagle

Alıntıları Göster
    acıldımı ben neden göremiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: KaRa_EaGLe

acıldımı ben neden göremiyorum

Alıntıları Göster
    su an acık server;
  • quote:

su an acık server;

Alıntıları Göster
    yaa lucheri ben pek anlamdım bağlan mak için lucherde özel bi ayarı falanmı var yoksa direk oyune gir diyorum discornet gösteriyor anlamdım ben

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KaRa_EaGLe -- 30 Eylül 2006; 19:57:11 >

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.