Şimdi Ara

BaskaMU 99.62X Açıldı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
113
Cevap
0
Favori
2.733
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Mr. AkTiF

arkadaslar bklerin skill orblarını hiçbir satıcıda bulamadım satıcılarda satılmıyormu?? orb of tvisting slash falan

Lorencia'nın Wizard satıcısının olduğu taraftan çık dışarı orda satıcı bir kız var dışarda , onda satılıyor bi kaç orb...
  • saol
  • hersey server acmak la bitmiyor admin bey bir ara serveri gelemye denerseniz seviniriz palyer len iginesene ilginelmicen ne acion server gece gunduz kasioz gorev arioz yok lt7 duser gorev lt6 komusun ve canavar yok nerdeyse 2 dusmuyorda napalim biz admin beyyyyyyy.....emegimixz saygi istioz baska bisi degil

• La bılıp bılmeden konusma sınır etme adamı gıt baskamunun forumlarını oku da gor ahmetın ıslerı yogun oldugundan dolayı ılgılenemıyor emin ol bu ısın server acinca bıtmedıgını senden ıyı bılıyorlar isleri bitince ilgilecengınden emın olun
  • is isten gectikten sonra ooo bir atra sozu vardir bilirmisin bilmem gecti bolu pazar, sur essegi nigdeye acamyacakti o zaman sen dicen oynama sin kolayini kacip oynama o zaman bekcilik yapma isleri yogunsa basina bir adam kosun yada acmasin Ok ban melart
  • yaa beyler serverin akimeti hakkında bi bilgisi olan varmı acılacakmı????
  • Bugun saat 12 gibi kapandı , sanırım oyuncuların istekleri ve tavsiyeleri yapılıyor...

yani edit... spot eksikliği , item eksikliği , Kundun+5'den dandik itemler çıkması falan düzeltiliyor olabilir...
  • umarım oledir....

aklıma baska seyler geliyorda
  • ne zaman acılacak peki server
  • tamda 2. res geliyodu kaptırmıştım kendimi deli gibi kasıyodum ama olsun acılsın devamı yine gelecek
  • senin nick ne eagle?
  • Katatonia
  • acın artıq su oyunu zaten okul war bi aksamları oynuoz sınır oldum
  • quote:

Orjinalden alıntı: KaRa_EaGLe

Katatonia

Katatonia ben Alucard

uehueh aynı guilddeniz...

bu arada NOVA ve MS ve DECAY SCROLLARI SATILIR
  • YAZİ TARAFIMDAN YAZILMADIGI ICIN SILIYORUM LAF ATILAN KISI VEYA KISILERDEN OZUR DILERIM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi melart -- 5 Ekim 2006; 22:13:03 >
  • alucard ve katatonia bende Blade aynı guilddeyiz:d
  • yaa beyler ahmete ulaşabilen biri varmı aramızda bi telefon yada msn de ulaşabilecek olan varsa bi bilgi alıp buraya yazabilirmi????
  • walla ben ulasamadım amma acılsın artıq oyuN! insanın bi süre sonra sinirleri bozuluyor!
  • BENDE MSN Sİ VAR AMA HİÇ ONLİNE OLMADI KaCoKaRi vardi eski server de admin ona sordum onunda bir bilgisi yokmuş
  • gece oldu kasma vakti geldi benim için ama server hala kapalı ne iş anlamadım

biraz uzun sürdü yav
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.