Şimdi Ara

BaskaMU 99.62X Açıldı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
113
Cevap
0
Favori
2.733
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • YAW NERDEN İNDİRCEZZ PATCH LAZIM BANAA!!! HELPME PLS !
  • quote:

Orjinalden alıntı: Murd3R

YAW NERDEN İNDİRCEZZ PATCH LAZIM BANAA!!! HELPME PLS !

yahu adam anlatmıs orda bak cok kolay hemde
  • OKE SORUNU CÖZDÜM.. ARKADAŞLAR SERVER NASIL BİRAZ AYRINTILI BİLGİ VERİRSENİZ SEVİNİRİM..

DL HER SKİLLİ KULLANABİLİYORMU??

99.62 VERSİYONUN Bİ ÖZELLİĞİ OLAN ADAMINIZI GÖRÜŞ AÇISINI VS. DEĞİŞTİREBİLİYORMUYUZ?

DL NİN KUŞUNUN GÜÇLENMESİ İÇİN NEYE VERCEZ??

ARKADASIN TEKİ 220 YE KADAR DAVİASTA KASTIM DİOR,, COK KOLAY DİOR, ÖBÜRÜ İSE 210 LWL OLDUM DİOR DAVİASTA VEYA L7 DE KASAMIYORUM DİOR????????????

OYUN NE ZMAN RESETLENDİ?? OYUNDA BİRİNCİ SIRADA 1 RESETLİ DL VAR O DL KAÇ GÜNDE YAPTI O KARAKTERİ????

SERVER 7/24 MÜ????????

BU SORULARIMI Bİ ZAHMET YANITLARSANIZ SEVİNİRİM , YANITLAMAZSANIZ SEVİNMEM

COK LAZIM ARKADAŞLAR

• quote:

Orjinalden alıntı: Method Man

herşey güzel de şu server web sitesi çok dandik herkesin kurduğu site bu ve başkamu ya yakışmıyan bi site

uygun fiyata profosyonel site tasarlanır..support@measerv.com mail atmayin ekleyin..
    yada muratefearslan@hotmail.com
  • yaa beyler şimdi ben oyuna girdim kasıyorumda dl açmak istiyorum ama bu versiyon hakkında dl bilgim yok dl lerin point dağolımı versiyondan versiyona değişiyormuş ole duymuştum bu versiyonda nasıl bir point dağılımı yapmam gerekiyor kısa bir acıklama yaparsanız sevinirim
  • yanlis anlamayin ama ben biraz sacma buldum bazi seyler cok kolay bazi seyler sacma yapim ban bannnn emege saygımız var ama bence hosnut kalmadim ben su an bende oynuyorum ama:D
  • LAN HİMMET(KARAYAK) SENDE Mİ DONANİMCİ OLDUN LA
  • bak bu server da 2 crest buldum ikisinde de cape bastım ikiside patladı admin oranlar o kadar dusuk ki lucksiz itemi +7 cıkaramıon + feather satıcılarda crest satıcıda yoq ya feather ı da kaldır
    yada crest koy adminnnnnnnnnn
  • 12 GUNDE 1 RESET ANCA OLDU BENDE BENDE DL KASIYORUM DL HER SİKİLLİ KULANABİLİYOR BEN COMMAND VE ENERJİ BASIYORUM OLMEMEK İCİN AGİ VS :-) POİNT DURUMUNA GÖRE BASIYORUM SİMDİLİK BİRİ BK BİRİ SM DİR :-) ARADAKİ FARK SERVER 7/24

quote:

OKE SORUNU CÖZDÜM.. ARKADAŞLAR SERVER NASIL BİRAZ AYRINTILI BİLGİ VERİRSENİZ SEVİNİRİM..

DL HER SKİLLİ KULLANABİLİYORMU??

99.62 VERSİYONUN Bİ ÖZELLİĞİ OLAN ADAMINIZI GÖRÜŞ AÇISINI VS. DEĞİŞTİREBİLİYORMUYUZ?

DL NİN KUŞUNUN GÜÇLENMESİ İÇİN NEYE VERCEZ??

ARKADASIN TEKİ 220 YE KADAR DAVİASTA KASTIM DİOR,, COK KOLAY DİOR, ÖBÜRÜ İSE 210 LWL OLDUM DİOR DAVİASTA VEYA L7 DE KASAMIYORUM DİOR????????????

OYUN NE ZMAN RESETLENDİ?? OYUNDA BİRİNCİ SIRADA 1 RESETLİ DL VAR O DL KAÇ GÜNDE YAPTI O KARAKTERİ????

SERVER 7/24 MÜ????????

BU SORULARIMI Bİ ZAHMET YANITLARSANIZ SEVİNİRİM , YANITLAMAZSANIZ SEVİNMEM

COK LAZIM ARKADAŞLAR

• Bozkurt seni az kesmediq orda :)

ama 12 günde res attıysan çok kötü bea...

ben 1 gece'de bak sadece 1 gece'de... saat 23:30 civarları başladım ve sabah 6'ya doğru bıraktım LvL 303'düm...

2 gün içinde res atmayı hedefliyorum...

Kim kesti beni diorsan... Guild Blue ^_~
  • quote:

OYUNDA BİRİNCİ SIRADA 1 RESETLİ DL VAR O DL KAÇ GÜNDE YAPTI O KARAKTERİ????

SERVER 7/24 MÜ????????

1 - DL'si olan abimiz 1 gün içinde reset attı...

2 - server 7/24 Online (dün denedim)
  • Yanlız serverın tek sorunu var oda spot..Serverda suanda kasabiliceğimiz sadece 2 - 3 spot var tarkan , stadium gibi yerlere spot eklenmesi lazım..Buda tamamlandımı gerçekten güsel bi server olur
  • 1 gundemi res attı gelsin atsın gözünden öpem ben onun :-)
    quote:

Orjinalden alıntı: GUNDAM

quote:

OYUNDA BİRİNCİ SIRADA 1 RESETLİ DL VAR O DL KAÇ GÜNDE YAPTI O KARAKTERİ????

SERVER 7/24 MÜ????????

1 - DL'si olan abimiz 1 gün içinde reset attı...

2 - server 7/24 Online (dün denedim)
  • baya bir spot eklemişler sanırım dunden beri

quote:

Orjinalden alıntı: Quess

Yanlız serverın tek sorunu var oda spot..Serverda suanda kasabiliceğimiz sadece 2 - 3 spot var tarkan , stadium gibi yerlere spot eklenmesi lazım..Buda tamamlandımı gerçekten güsel bi server olur
  • ben seni oyunda bile görmedim beni kesti eline ne geçti :-) 300 den sonra çok zor gecmeye başlıyor lvl bende 1 gunde 312 oldum ama ondan sonra zor

quote:

Orjinalden alıntı: GUNDAM

Bozkurt seni az kesmediq orda :)

ama 12 günde res attıysan çok kötü bea...

ben 1 gece'de bak sadece 1 gece'de... saat 23:30 civarları başladım ve sabah 6'ya doğru bıraktım LvL 303'düm...

2 gün içinde res atmayı hedefliyorum...

Kim kesti beni diorsan... Guild Blue ^_~
  • Sunucu Bulunamıyor siteye giremiyorum.acc almam lasim :(
  • hea napak gecnleri ayak uyduuroz murder ama cıkaramdim ben seni D: ama gecnler cok akrasif ler :D 2 bir zoum daha var bakin arkdaslar emeye saygi duyalim bazi arkaslarimiz bir seyler yapmaya calisiyor admain serverini yapilmyana kalmadi beyler gercektn kendiniz onunyerine koyun bugun bir oyun sevkim varedi icine scıtı kim yaptiysa iyer gene gunahni almiem server sahibi iyer olesine kaoatiysa emegimizi acimiyor demek heer hangi bir serverda karsima cıkma diem D: sana murder sende cıkma D:

• arkadaslar bklerin skill orblarını hiçbir satıcıda bulamadım satıcılarda satılmıyormu?? orb of tvisting slash falan
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.