Şimdi Ara

Başkan adaylarından Kimi ve Neden destekliyorsunuz ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
350
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • evet arkadaşlar kimi destekliyorsunuz ve neden ?

ben erkan körüstan ve ilhan uslu arasında kaldım.
    erkan abi has bursasporlu ve iyi niyetli ama listesindeki isimleri tanımıyorum ve arkadaşlarım falanda bilmiyor o sıkıntısı var.
    ilhan uslu'da hep 2. adamdı. acaba İbrahim Yazıcı gibi olabilir mi diye düşünüyorum...

• İlhan Uslu'nun Bursasporluğundan kimsenin şüphesi yok. Ayrıca İbrahim başkanın sağ koluydu, ondan kalan en büyük emaneti, dik duruşu göstermeye devam edecektir. Ayrıca zengin bir iş adamı İlhan Uslu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • DİK DURUŞLU İLHAN USLU, BAŞGAN OLSUN :)
  • Hayri Yazıcı gibi fb ile bağlantısı olan adamın bu kulüpte benim için yeri yok. Ayrıca yönetim kurulunda da bizim kongre üyeliğini iptal ettirmeye uğraştığımız Fahrettin Çakan gibi bi adam var(!)

Muzaffer Önadım desek pek konuşmaya gerek yok çünkü seçilme ihtimali yok adama Bursaspor Basketbol takımı düşünüyormusunuz diye soruluyor ben boks düşünüyorum gibisinden cevap veren bi adam. Gerçi sanırım o da Hayri Yazıcı'nın listesimne dahil olacakmış fazla konuşmaya gerek yok.

Mesut Mestan'ın fazla şansı olduğunu düşünmüyorum.

Muhtemelen İlhan Uslu ya da Erkan Körüstan'dan biri başkanlık koltuğuna oturacaktır. Erkan Körüstan biz kaos dönemindeyken başkanlığımızı yapıyordu ve başarısız bi süreçte geçirmemişti. Bursasporluluğundan hiç bi şekilde şüphe duymadığım, taraftara, camiaya yakın olan Erkan Körüstan'ın başkan olmasını diliyor ve istiyorum.

• hayri yazıcının listesinde fahrettin çakanı görmedim hacım bi yanlışın olmasın? snaırım kasettiğin tsli birisi..
    hayri yazıcı garip bir adam kendine çok güveniyor konuşmalarını falan hep parsekere yaptırdı. garip geldi bana..
    ama bi sözü vardı bursasporu türkiyenin tanıdığı yönetim yükseltir diye işte o doğru bi sözdü. benimde içimden körüstan yada ilhan uslu gibi geçiyor ama Bursasporumuz kazansın inşallah
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.