Şimdi Ara

Başkası adına kayıtlı telefon hattı kullananlara EKİM 2013'e kadar süre (60. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.553
Cevap
38
Favori
95.748
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5859606162
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sile

Btk nın sitesinde 18 yaş altı için isim değişikliğiyle ilgili bir şey göremedim.

18 yaş altı için yeni hat Velisi nezaretinde olabiliyorsa , açık hat devir işlemi de olur tahminimce.
  • arkadaşlar çıkan kararı baştan sona okudum;

benim hattım dayımın üstüne, aralıkta turkcell den avea ya taşıdık o zaman turkcell bu hizmeti henüz aktifleştirmemiş ve aktifleştirecek gibi durmuyordu. sonradan hizmete başladılar fakat olan benim hatta oldu. dediğim gibi okudum kararı, benim aleyhime olan "hangi operatörden açıldıysa o operatörden taşınması gerekliliği" ile ilgili bir şey görmedim. ücret kesinlikle yok ama bu konuyu aydınlatırsanız şimdiki avantajımı kaybetmeden hattımı taşıyabileyim bende, teşekkür ettim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kıdemli Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: 42barış83

quote:

quote:

quote:

quote:

Bu gün kullandığım hattı üstüme aldırmak için Aksaray'daki avea bayine gittim. Sadece nüfus cüzdanımı verdim. İlgili kişi formu doldurdu, ben imzaladım. "Bu kadar mı?" dedim. "Bu kadar. 5 iş günü içinde işlem tamamlanır" dedi. Teşekkür edip çıktım.

2. günün sonunda telefonuma başvurumun alındığına ve 2 gün sonra da başvuru onayına dair bir mesajın geleceğini belirten bir mesaj aldım.

5.günün sonunda bugün cep telefonuma: "505257**** no'lu hattın 3935****** no'lu kişi adına devir olmasını onaylıyorsanız 28.03.2013 tarihine kadar ONAY yazıp gönderiniz." mesajı geldi..

Aveanın online işlemlerine girdiğimde hat sahibi ben olarak kaydedilmişim.

Şimdi (90 günün bekleyip bekleyemeyceğimizi göreceğiz) vodafona gidip taşıma işlemi yaptıracağım..

dene bakalım oluyor mu??

Bugün gittim. Avea'dan Vodafone'a taşıma işlemini başlattım. Free Zone Komple özgürlük için benle aynı soyadda birinin nüfus cüzdanını getirmemi istediler. Ben de bulup getirdim. Taşıma işleminden sonra ilgili pakete geçebilirsiniz dediler. Bakalım 4-5 gün sonra taşınıp taşınamayacağım belli olur..

İşlemin sonucunu merak ediyorum, takipteyim.

• hattı üstümüze aldığımızda hatta yüklü olan lira'lar ne oluyor? siliniyor mu yoksa devam mı ediyor?
  • hemen turkcele gidiyorum... :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr._Frodo

hattı üstümüze aldığımızda hatta yüklü olan lira'lar ne oluyor? siliniyor mu yoksa devam mı ediyor?

Silinmez, olduğu gibi kalır.
  • bukadarda yüzsüzlük olmaz Türkcell olan hattı yakınımla bayiye gittim devir için bu sefer 10 lira evrak parası istediklerini söylediler müdürümüz 10 lira alın dedi bende dedim neye dayanarak istiyorsunuz dedim müdürümüz böyle söyledi dedi müşterilerin içinde bende dedimki o müdürünüz üç kağıtçımı dedim valla bizim müdür böle talimat verdi ne yapabilirim ki dedi ve kadın el ve bakışlarıyla çaresiz hareketler yaptı yani benim suçum değil gibilerinden az önce Türkcell face sayfasına şunları yazdım silmişler tekrar yazdım bu sefer engellemişler

''benim şikayetim var tüm hatlarımı başka operatöre taşıyacağım bukadar acımasızlık olmaz ücretsiz diyorlar yaşlı insanı Türkcell bayiye götürüyorum 10 lira ücret istiyorlar btkkapsamında ücretsiz olan işlem için yarından tez tüm 7 sülalemdeki türkcellileri kim varsa tek tek gidip başka operatöre taşıtacağım bu böle biline şuan aramanızı bekliyorum 0*** *** ** **''

beni facebookda engellemişler birde arıycakları yere özür dileyecekleri yere bunca yıl türkcellde kalmışım zamanında iyiki aveaya geçmişimbu ülke neden ilerliyemiyor hep geriye gidiyor işte bir örneğidir müşteri hizmetlerini aradım telefonu bayideki kişiye verirmisiniz dedi verdim müdürü almak istemedi telefondaki müşteri temsilciside duydu kayıt alıyorum dedi neyse kapattı telefonu bukadar iğrençlik olamaz ya gözgöregöre ''alayına gider'' hepsine gider'' mantığı yapılıyor zaten bayide içimi döktüm rahatladım rezil oldular müşterilerin içinde sorun değil :) gider başka bayide yaparızda insanları yüzüne bakarak enayi yerine koymanın alemi yok ,ordan çıktım avea bayisine sordum ücretsiz dediler helal olsun dedim iyiki avealıymışım bide Türkcell facebook sayfası engelliyor nasılda kendilerine güveniyorlar çok güzel devam etsin engellemeye sanki küfür yazmışız gibi bende onları engellerim bir şekilde araara engelleşiriz olur biter :)

• hocam bu kadar sinire gerek yok gidin başka bayide yaptırın malesef böyle çakallar çıkıyor arada ben ücretsiz turkcelde yaptırmıstım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fuckulteli

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: 42barış83

quote:

quote:

quote:

quote:

Bu gün kullandığım hattı üstüme aldırmak için Aksaray'daki avea bayine gittim. Sadece nüfus cüzdanımı verdim. İlgili kişi formu doldurdu, ben imzaladım. "Bu kadar mı?" dedim. "Bu kadar. 5 iş günü içinde işlem tamamlanır" dedi. Teşekkür edip çıktım.

2. günün sonunda telefonuma başvurumun alındığına ve 2 gün sonra da başvuru onayına dair bir mesajın geleceğini belirten bir mesaj aldım.

5.günün sonunda bugün cep telefonuma: "505257**** no'lu hattın 3935****** no'lu kişi adına devir olmasını onaylıyorsanız 28.03.2013 tarihine kadar ONAY yazıp gönderiniz." mesajı geldi..

Aveanın online işlemlerine girdiğimde hat sahibi ben olarak kaydedilmişim.

Şimdi (90 günün bekleyip bekleyemeyceğimizi göreceğiz) vodafona gidip taşıma işlemi yaptıracağım..

dene bakalım oluyor mu??

Bugün gittim. Avea'dan Vodafone'a taşıma işlemini başlattım. Free Zone Komple özgürlük için benle aynı soyadda birinin nüfus cüzdanını getirmemi istediler. Ben de bulup getirdim. Taşıma işleminden sonra ilgili pakete geçebilirsiniz dediler. Bakalım 4-5 gün sonra taşınıp taşınamayacağım belli olur..

Vodafone dan gelen ileti:
    "Şebekemize yapmış olduğunuz numara taşıma talebi mevcut operatörünüzde devir isteğinizin bulunması nedeniyle reddedilmiştir. Bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz"

Yahu aveadan 1 hafta önce telep ettim ve hattı üstüme aldım zaten. "İsteğinizin bulunması" kelimelerinden devirin devam ettiğine dair bir anlam çıkıyor ama devir edileli 1 hafta oldu..
    Kısacası olmadı..

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: fuckulteli

Vodafone dan gelen ileti:
    "Şebekemize yapmış olduğunuz numara taşıma talebi mevcut operatörünüzde devir isteğinizin bulunması nedeniyle reddedilmiştir. Bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz"

Yahu aveadan 1 hafta önce telep ettim ve hattı üstüme aldım zaten. "İsteğinizin bulunması" kelimelerinden devirin devam ettiğine dair bir anlam çıkıyor ama devir edileli 1 hafta oldu..
    Kısacası olmadı..

Demek ki yeni bir değişiklik yapılmış Avea tarafından, devirle hat sahibi değişince izin vermiyor artık (sanırım)

Aralığın son haftası Avea'da kendi üzerime alıp, devir işlemi tamamlandıktan 3 gün kadar sonra Vodafone geçmiştim. 1 ocakta hattım Vodafone olarak açılmıştı.

Ancak sizin dikkat ettiğiniz gibi devir işlemi talebi demesi ilginç geldi bana da

• kullandığımız numaranın kime kayıtlı olduğunu ve hangi ilde olduğunu öğrenebilir miyiz.
    kullanıcı değiştirirken bunu sorsak misal vodafone cep merkezi kayıtlı ismi bize söyler mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr. Boone

quote:

Orijinalden alıntı: Mr._Frodo

hattı üstümüze aldığımızda hatta yüklü olan lira'lar ne oluyor? siliniyor mu yoksa devam mı ediyor?

Silinmez, olduğu gibi kalır.

Silinir...
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: jiiips

bımcell olan hattımızı ustumuze almak ıstersek avea ya mı basvurcaz acaba? bımden yapılabılırmı acaba ? yoksa numarayı baska operatore tasıyıp mı bu ıslemı yapcaz

Numaranız nedir 505,532,542..?

Numaranıza ait operatör hangisi ise ona gideceksiniz?(ya da taşıdıktan sonra hattı adınıza alma işlemlerini yapabilirsiniz)

hattı bımden almıstık 551 lı numara
  • quote:

quote:

quote:

bımcell olan hattımızı ustumuze almak ıstersek avea ya mı basvurcaz acaba? bımden yapılabılırmı acaba ? yoksa numarayı baska operatore tasıyıp mı bu ıslemı yapcaz

Numaranız nedir 505,532,542..?

Numaranıza ait operatör hangisi ise ona gideceksiniz?(ya da taşıdıktan sonra hattı adınıza alma işlemlerini yapabilirsiniz)

hattı bımden almıstık 551 lı numara

Avea bayisine gidip sorun bence. Bimcell hatları ile ilgili devir işlemini kim yapıyor ben de merak ediyorum

• Merhaba Arkadaşlar
    Kuzenimin üzerine olan Avea Hattını 4 senedir kullanmaktayım.
    Operatör değişikliği hiç Yapılmadı.
    Eylül 2012 de SEÇ tarifesine FATURALI olarak geçiş yaptım. 1 Sene taahhüt var.
    1-Bu hattı üzerime almak istersem hat sahibi yanımda olması gerekiyor mu?
    2-Eğer hattı üzerime alırsam tarifem değişiyor mu ve taahhütten kaynaklanan indirimim sona eriyor
    ve indirimi geri ödemek zorunda kalır mıyım?
    3-başka ne sorun çıkabilir.

Bu konuda yardımlarınızı ve fikirlerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler..
  • Merhaba 532numaralı 8yıllık hattım var şuan kontorlu turkcell olarak kullanıyorum geçen gün bayiye gittim ücretsiz geçirebiliriz dedi ama faturalı hat olarak olabiliyor dediler 1 ay en ucuz tarifede kalıp sonra tekrar kontorluye geçersiniz dediler nasıl oluyor doğrumu bu durum başka turkcell bayine sormadım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anjeliqué

Merhaba 532numaralı 8yıllık hattım var şuan kontorlu turkcell olarak kullanıyorum geçen gün bayiye gittim ücretsiz geçirebiliriz dedi ama faturalı hat olarak olabiliyor dediler 1 ay en ucuz tarifede kalıp sonra tekrar kontorluye geçersiniz dediler nasıl oluyor doğrumu bu durum başka turkcell bayine sormadım?

Bazı Turkcell bayilerin müşterilerini keklemek için kullandıkları bir yöntemdir kesinlikle öyle birşey yok benim hattım faturasızda kendi üzerime aldım yine faturasız.Başka bir bayide deneyin şansınızı
  • quote:

Orijinalden alıntı: SpecialOperations

quote:

Merhaba 532numaralı 8yıllık hattım var şuan kontorlu turkcell olarak kullanıyorum geçen gün bayiye gittim ücretsiz geçirebiliriz dedi ama faturalı hat olarak olabiliyor dediler 1 ay en ucuz tarifede kalıp sonra tekrar kontorluye geçersiniz dediler nasıl oluyor doğrumu bu durum başka turkcell bayine sormadım?

Bazı Turkcell bayilerin müşterilerini keklemek için kullandıkları bir yöntemdir kesinlikle öyle birşey yok benim hattım faturasızda kendi üzerime aldım yine faturasız.Başka bir bayide deneyin şansınızı

Nedeni çok açık, faturalıya geçirdikleri hat başına prim alıyorlar

• quote:

Orijinalden alıntı: SpecialOperations

quote:

teşekkür ederim

• Hattımı üzerime almak istiyordum isabet oldu bu konu. Zira hattın esas sahibine ulaşamıyordum. Avea bayine gidip "açık hat kullanıyorum ve hattı üzerime almak istiyorum" desem hallederler herhalde?

Ardından numarayı vodafone'a taşımak istesem hemen yapılır mı? Freezone kampanyasına geçmek istiyorum ve son kayıt tarihi 17 nisan gözüküyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 5859606162
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.