Şimdi Ara

Başkasının eski hattını almak zorunda mıyız??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
5.596
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Vodafone shop a gittiğimizde sıfır hat almak istiyoruz. Fakat oradaki yetkililer hiç bir şekilde sıfır hat bulmanın mümkün olmadığını ve birkaç sene önceki kapanan hatlardan veya havuza düşmüş numaralardan var diyorlar. Böyle saçmalık mı olur?? Koskoca vodafone sistemine yeni numara tanıtamayacak kadar aciz mi? Tamam vodafone' u seviyoruz ama böyle olmaz. Acilen çözüm üretilsin.
    Küçük bir işlem yapalım. VF' nda (541-542-543-544-545-546 bireysel) olmak üzere 6 farklı ön kod var. Telefon numaraları da 7 rakamdan oluştuğuna göre. 9.999.999 adet numara yapar (1 ön kod için). Bunu da 6 ile çarptığınızda 59.999.994 adet numara yapar. E şu an vodafone müşteri sayısı 15.000.000 kişi desek ( tabi örnek olarak, tam sayı bilmiyorum,kusura bakmayın ) geri kalan 44.999.994 numara nerede???

• Onlar da numarasını Turkcell'e taşıyanlarla gitti herhalde. :) Numara taşıma işi biraz karıştırıyor ama o kadar da degildir, Vodafone daha cok abone alıyor sonuçta.
    Başka bir bayiye gidin, mutlaka vardır. Yalan söylüyordur elindekilerden kurtulmak için. Öyle bir şey varsa da yakın zamanda 547 falan daha üst seriler çıkar. Ama inanmıyorum, Turkcell'de duymadım ben böyle bir durum. :)
  • Satılan hatlar kullanılmışsa üstünde, bu numara daha önce kullanılmıştır diye ibare olması gerekir. Vodafone'da hiç kullanılmamış sıfır hat vardır mutlaka, biraz araştırırsanız bulursunuz.
  • turkcellde aynı şekildeydi bu durum yeni hat alan kişilere en az 1 sene önce iptal edilmiş numaralar veriyorlardı şimdi ise 00 100 sersi yeni numaralar verilmeye başladı
  • Ben vodafone hattımı aldığımda dırek mus hız aradım bu hattı daha once kullanan olmus mu dedim yok hat sıfır demıstı rahatlamıstım.
  • numara seçen beğenmeyen parasıda olan müşteri kitlesi için yeni prefixler açılmaya devam etsede bir müddet sonra herkes kullanılmış hat almak zorunda olacak neticede numara tahsisininde bir sınırı var
  • Aynı numaranın 4 kişiye satıldığını biliyorum.Vodafone da hiç kullanılmamış numara bulmak imkansız gibi birşey.
  • Aveada 553 yeni hatlar var tabi konu ile alakalı değil ama aklınızda bulunsun.

Ayrıca alınan hatlara bankalardan mesaj gelirse o bankayı arayıp söyleyin birdaha göndermiyorlar. Senelerdir kullandığım hatta ziraattan mesaj geldi aradım ben o kişi değilim dedim düzelttiler daha da mesaj atmadılar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar Diğer operatörler kullanılmış numaraları vermesine rağmen Türk Telekom (AVEA) kıllanılmış numaraLarı verMiYor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.