Şimdi Ara

Başkasının pasaportuna IMEI kaydettirme devri kapandı (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
946
Cevap
13
Favori
74.990
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
85 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Alfredo

26'da yurda girdim. Elimde kıymetli bir şey var desenize =)
    30 mayistan sonra malesef artik degerli bisey degil...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Türbülans Havayolları A.Ş

30 mayistan sonra malesef artik degerli bisey degil...

Alıntıları Göster
    Yanlış bilgi aşağıdaki linke bak istersen.
    https://store.donanimhaber.com/90/83/87/9083870c8336d42f5e473ff3e8c477aa.jpeg

• Bu durumda mayıs sonuna kadar giriş yapmış kişiler 120 gün içerisinde eski sistemden kayıt edebilecek, kayıtsız bir telefon bulup mayıs girişli pasaportuma kaydedebilirim o halde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi say -- 2 Haziran 2019; 21:31:45 >
  • Arkadaşlar merhaba,

Bu yeni sistem çıkmadan önce yani aralık 2018'de yurtdışına gidip geldim. Bir akrabam da benim pasaporta kayıt yapti. (Telefonu kendi almisti baska ulkeden).Daha sonra ben şubat 2019'da yeni pasaport aldım. Bu haziran ayında da bir ülkeye gidip geleceğim ve telefon alacağım. Döndükten sonra bu yeni pasaporta kayıt yaptırabilir miyim? Eski pasaporta 5 ay önce telefon kaydı yapmam yeni pasaporta yaptiramayacagim anlamina geliyor mu yoksa sorun olmaz mi. Yani bu 2 3 senede bir telefon kayit hakki her pasaporta özel mi oluyor. Yeni pasaport çıkarınca o hak gecersiz oluyor mu. Bilen biri cevaplarsa memnun olurum. Internette buna benzer birşey göremedim.

Edit: haziran ayinda gidecegim dedim ama mart nisan mayıs aylarinda da turkiyeye giris yapmisligim vardir. Son girisim haziran ayinda olacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Muhendis Hanim -- 4 Haziran 2019; 20:0:22 >
  • hocam önemli olan tc kimlik numarası,aynı tc kimlik no ile mayıs 29 dan önce 2 yıl ,sonra ise 3 yılda 1 kayıt hakkın var

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: teomanda

hocam önemli olan tc kimlik numarası,aynı tc kimlik no ile mayıs 29 dan önce 2 yıl ,sonra ise 3 yılda 1 kayıt hakkın var
    Mayis 29dan once giris yapmis baska kişinin üzerine kayıt yapabiliyor muyum? Yani bu son tarih dedikleri eski sistemden ulkeye son giris tarihi mi yoksa kayıt tarihi mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Muhendis Hanim -- 4 Haziran 2019; 21:4:9 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Muhendis Hanim

Mayis 29dan once giris yapmis baska kişinin üzerine kayıt yapabiliyor muyum? Yani bu son tarih dedikleri eski sistemden ulkeye son giris tarihi mi yoksa kayıt tarihi mi

Alıntıları Göster
    29 Mayıs öncesi yurda giriş yapmış bir pasaport, önündeki 120 gün boyunca altın değerinde, hem 2 sene hem kayıt sonrası dilediği gsm numarasında çalışır, hat ve pasaport uyumu istemez.

29 mayıs sonrası bakır
  • Muhendis Hanim kullanıcısına yanıt
    29 şubat-29 mayıs arası giriş yapmışsa olur ama daha önce cihaz kaydettirdiyse olmaz

• Merhaba arkadaşlar

bir tanıdığım 15 mayısda ülkeye giriş yaptı. 3 haziranda da kayıt işlemini gerçekleştirdi. sorun olmadı. kendi adına olmayan bir sim kart ile telefonu kullanabiliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chainlift -- 5 Haziran 2019; 10:16:51 >
  • Yurda giriş belgenizin 30/05/2019 ve sonrası tarihli olması durumunda, cihazınız ................ nolu kimlik numarasına kayıtlı hatlar üzerinden haberleşme hizmeti alabilecektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chainlift -- 5 Haziran 2019; 11:0:6 >
  • Turkiyeye dun geldi jardesim dubaiden. 4000 tl pasaport ucreti dahil iphone xr aldi. Burda kullanilcak tel 5 sene kadar belki daha fazla. Turkiyede piyasasi xrin 5 sene sonra. Belki 2. Eli 500 tl olcak. 500 tlyide cope atayim nolcak yani:) turkiyeden telefon almak mi? Evet ruyalarinda ancak

• quote:

29 Mayıs öncesi yurda giriş yapmış bir pasaport, önündeki 120 gün boyunca altın değerinde, hem 2 sene hem kayıt sonrası dilediği gsm numarasında çalışır, hat ve pasaport uyumu istemez.

29 mayıs sonrası bakır

Alıntıları Göster
    2 adet pasaportum altın değerinde o zaman :)) ama kimseye güven olmadıgından altınlar yastık altı :)

• Mbaydar76 kullanıcısına yanıt
    hocam insanlar size güvenecek asıl :)) kaydettirip sonra sildirme yapabilme ihtimaliniz var,dediginizide anladım fakat önce sim kartın sahibine bakarlar adli bir olayda (bylock vb) kaldı ki pasaport hakkınızı sattıgınıza dair ekran görüntüsü yada bir metin hazırlayıp kendinizi garantiye alabilirsiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: DH Misafiri

İyi olmuş, yok öyle dışardan 10 kuruşa alıp burada 300 katına okutmak!
    dh misafiri senin ben...

• cocarca33 kullanıcısına yanıt
    cok dogru
  • teomanda kullanıcısına yanıt
    Telefonu aldığı tarih onemli mi peki. Ben telefonu 20 haziranda alacağım. IMEI den anlaşılıyor mu alınan tarih

• Önemli değil.

• Muhendis Hanim kullanıcısına yanıt
    hayır önemi yok ,tek önemli konu pasaport sahibinin yurda giriş tarihi

• quote:

29 mayıs sonrası bakır

Alıntıları Göster
    29 mayıs öncesi yurda giriş yapmış bir pasaport sahibinin akabinde ilerleyen zamanlarda tekrar yurt dışı seyahatlerinde bulunması durumunda geçmişe dönük(29 mayıs öncesi tarihli girişin) baz alınarak kayıt yapılması mümkün oluyor mu?
    Yoksa en son giriş yapılan tarih mi geçerli oluyor?

• 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.