Şimdi Ara

Başkasının pasaportuna IMEI kaydettirme devri kapandı (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
946
Cevap
13
Favori
74.985
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
85 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yurda giriş yaptığınız daha önceki tarihin birini de seçebilirsiniz diye biliyorum. Yasal bir engel yok. Yine de 120 gün içinde birden fazla gir çık yapmış olanlar kendi e devletlerinden kontrol edip teyit etseler iyi olur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben şimdi kayıt ettirdim.

Ilk 3 yıl imei tckn ye kilitli sonrasında serbest istediğine sat

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam merhaba, geçen hafta bende aynı uyarıyı almıştım. simdi tekrar denediğimde yurda giriş belgesi 30/05/2019 ve sonrası tarihli olması durumunda, cihazınız ...... tc numarısı kayıtlı hatlar ile kullanılabilecektir diyor. sizlerde kontrol edebilirmisiniz

• Skylined kullanıcısına yanıt
    hocam kim soyledi acaba ben goremedim kaynak var mi

• Enteresan bir durum var, bugun kayıt yaptırdım, imei yi sorguladım. Sonuc, bu tarihden sonra tc kısıtı kalkıyor sanki.

IMEI NUMARASI KAYITLI (01/01/2022 tarihine kadar *********** T.C. kimlik numaralı kişi adına kayıtlı hatlarla kullanımı kısıtlanmıştır.

• optikzom O kullanıcısına yanıt
    Ben bizzat imei kaydı yaptım ve BTK ile konuştum. İlk 3 yıl tckn ye bağlı hatlara kilitli. 3 yıl sonunda kilit kalkacak her hatta açık olacak satılabilir hale gelecek

• DH Misafiri D kullanıcısına yanıt
    Sorun yok

Tckn ne bağlı hatlara kısıtlı 3 yıl sonra tüm hatlara açık olacak

• quote:

Orijinalden alıntı: Skylined

Ben bizzat imei kaydı yaptım ve BTK ile konuştum. İlk 3 yıl tckn ye bağlı hatlara kilitli. 3 yıl sonunda kilit kalkacak her hatta açık olacak satılabilir hale gelecek
    Hocam bu super haber! Zaten 3 seneden once satmayiz. Bende teyit icin ariyorum suan btkyi dur bakalim bana ne dicekler ins oyledir o zaman sorun etmeye gerek yok o kadar uzulmustuk:)

• 10.05.2019 da yurda giriş yapmış tanıdığımın pasaportuna kayıt yaptırdığımda kendim kullanabilecekmiyim yada bir başkası telefonu kullanabilecekmi yukarda kullanilabilecegi belirtilmiş ama kaynak var mi? 618 TL yatırmayalım boşuna

• Bir ellemedikleri Yurt Dışı cıkış harp pulu var , 15 tl. yakından onu da ellerler. uzun süredir 15 tl. Saygıdeger büyüklerimiz henüz akıl edemediler sanırım.
  • kimbülü29 K kullanıcısına yanıt
    aynı durum bende de var. 4 haziran da cıkıs yaptık. Babanım teli işletecektik ne güzel. Sabah bir bakayım nasıl yapıcaz diye . bir baktım atı alan üsküdarı gecmiş. Tel elimizde kalacak işletmezsek. 30 Mayıs öncesi giriş yaban bir arkadasın pasaportuna işletecez. Sadece e devlet üzerinden oluyor sanırım bu işlem. Garantiden falan ödeme yapılıyor ama , pasaport no falan istemiyor. Bilgisi olan var mı?
    kullanabilirsiniz hocam sorun olmaz

• luckystar kullanıcısına yanıt
    e devlet yada turkcell magazalarından kayıt yapabiliyorsunuz,garanti bankasından sadece vergisini ödeyebilirsiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: kimbülü29

10.05.2019 da yurda giriş yapmış tanıdığımın pasaportuna kayıt yaptırdığımda kendim kullanabilecekmiyim yada bir başkası telefonu kullanabilecekmi yukarda kullanilabilecegi belirtilmiş ama kaynak var mi? 618 TL yatırmayalım boşuna
    Mayıs ayında geldiysen Herhangi bir hat oluyor. 1 haziran sonrası pasaport ve tckn ye bağlı hat kısıtlaması var 3 yıl

120 yi arayınız

• Herşeyin bedelini vatandaşın ödemesi ne kadar yazık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: smnckgzr

Herşeyin bedelini vatandaşın ödemesi ne kadar yazık.
    Gelirinin büyük kısmı vatandaşının vergileri olan bir ülkede bu olan çok Normal

• Dediğiniz gibi Mayıs içinde yurda giriş olduysa eskisi gibiymiş usul ancak şimdi kayıt yapacağım kayıt hakkı sorguladigimda böyle bi hata veriyor
    Başkasının pasaportuna IMEI kaydettirme devri kapandı

o pasaporta 2 yıl içinde kayıt yaptırmış mıydınız?

• teomanda kullanıcısına yanıt
    Hayır yaptırmadım

• 2 yıl dolmamış gibi değilde sanki yurda giriş yapılmamış gibi görünüyor. Ben öyle anladım

• 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.