Şimdi Ara

basket ayakkabıları neden bu kadar pahalı???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
0
Favori
3.014
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yani bi basket ayakkabısı 200 ytl ortalama futbol ise 90-100 neden çok merak ediyorum

• basket palı olması daha ozenerek yapılıyor.zıpladıgın zaman yere dusus cok onelıdır.boyle fonksıyorlar ıcerdıgı ıcın pahalı olması acık.
  • hayat pahalı be dostum
  • walla çok güzel bi konuya temas bastın şu jordanları bari 150 yapsınlarda millet alsın doya doya çifter çifter
  • Marka deliligi.
  • hakkaten yav and1 dan tut nike adidas reebok hepsi 200 den aşağı değil maalesef bide aldığın ayakkabı ayağına rahat gelmezse yandın gitti 200 ytl
  • bunu tartışmak fiyatları indirmez salla qeç.. paran varsa kralsın..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Neden bu kadar ucuz?
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • vala o kadar da pahalı değil bence önenmli olan ucuz yeri bilebilmek 170 liraya faalan satlan And 1 ı ben 115 e alım hemen almayacaksın geçen günde 45 liraya Ayaakabı dünyasından dışarda oynamak için falan Reebok alım beleş valla
  • Doğatepe diye meşhur bir lokantaya giden bir arkadaşla konuşmuştuk

bundan iki sene önce 3 kişi gidiyorlar, döner ve üzerine tatlı yiyorlar.

içecek de birer meyva suyu

150 küsür lira ödeyerek masadan kalkabiliyorlar.

neden pahalı olduğunu tartışıyorduk

işte Türkiye'de öyle yerler var ki SADECE zengin insanlara hitap ediyor

ve oraların zengin müdavimleri, sadece kendilerinin gelmesini istiyor

yani bir limuzin'in değeri, fiyatı kadar değildir ama adamlar da garibanlara satmıyor ki.

ürün ve hizmetin hedef kitlesi farklı. bu yüzden fiyatlar da ona göre belirleniyor

yani mağazalarda nike ve adidas'ın da 100 lira üzeri ayakkabıları var ancak

zengin çocukları için değil

sonuç; t-mac, air jordan, lebron, kobe gibi ayakkabıların hedef kitlesi sınırlı bir zümre.

ve fiyatlar da bu yüzden fazla.

"ucuz olsun sürümden kazanalım" demezler bu ayakkabılar için

ancak seri sonu olunca beşiktaş aytaç spor'da orijinal iverson 8'i 100 ytl'ye bulabilirsiniz

• quote:

Orjinalden alıntı: mad_03

yani bi basket ayakkabısı 200 ytl ortalama futbol ise 90-100 neden çok merak ediyorum

Basket ayakkabıları pahalı olur ama eskimez hemen. çünkü topa ayakla vurmuyoruz onda. ondan olabilir belki de bu fiyat farkı. gösteriş farklılığını da unutmamak gerek tabi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi air_jersey15 -- 8 Mart 2008; 22:46:44 >
  • Çok güzel bir konu bak arkadaşım basektbol ayakkabıları dünyanın en güzel ayakkabılarıdır teknolojisi olsun kullanılan malzeme olsun adamlar özenerek yapılıyor adı kötüye çıkarsa asla satamıyacak ordan da pahalı olsun az satsa bile iyi kötü para kazanacak çok çeşitli tartışmaya açık bir konu
  • Bence pahali degil ayakkabilar..Yani bir aliyorsun 4-5 sene giyiyorsun Hatta ben 6 sene önce 2 tane Nike ayakkabi aldim 160 ve 190 lira ya tanesi (tam hatirlamiyorum..) neredeyse her gün giyiyorum,yagmur da da giydim ,karda da .. Ama neredeyse saglam.. Sadece 2-3 yeri açilmaya baslamis oralari da düzeltiririm .Seneye kadar gider ,sonra yine 2 ayakkabi 6-7 sene idare eder.
  • basketbol ayakkabıları herşeyi dusunulerek yapılıyor bılegın kavranması zıplama ayagı kavrama hafiflil vb. bu yuzden
  • nedense bana 5 ay bi ayakkabı zor dayanıyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: pau_gasoll

nedense bana 5 ay bi ayakkabı zor dayanıyor

hangi marka ve model kulladın en son ve ne kadar idare etti vede sorun sende mi ayakkabılarda mı
  • Street Bal oynuyorsan sışarda saatlerce normal ama şaşırdım valla en son aldığım dandik dediğim nıke ler sokakta her gün giydimö 20 ay falan sağlam sayandı hala giyiyorum
    quote:

Orjinalden alıntı: mad_03

quote:

Orjinalden alıntı: pau_gasoll

nedense bana 5 ay bi ayakkabı zor dayanıyor

hangi marka ve model kulladın en son ve ne kadar idare etti vede sorun sende mi ayakkabılarda mı

• öyle bir anlatmışsınız ki

okuyanlar: Ronaldinho, kramponlarını ayakkabıcı Şerafettin Emmi'ye sipariş veriyor zannedecek.

teknoloji falan demişsiniz ancak

bu, basketbol ayakkabılarının futbol ayakkabılarından pahalı olmasını açıklayamaz

çünkü futbol ayakkabıları için de o kadar proje hazırlanıyor

hatta PUMA'nın İlhan Mansız için tasarladığı "icona" silikon vadisinde geliştirilmişti.

silikon vadisi gören basketbol ayakkkabısı olduğunu ben daha duymadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gothehell -- 12 Mart 2008; 15:52:37 >
  • Yanılıyorsunuz

Ben basketbolcuyum ve sporun içindeyim bu yüzden bir çok sporcu arkadaşım var bunların içinde futbolcu arkadaşlarımda var sizin o 90-100 milyon dediğiniz ayakkabıyla kimse o sahada oynamıyor. Hepsi krampon alıyor ve o kramponlar bildiğiniz gibi daha pahalı ve arkadaşımdan biliyorum birlikte aldık ayakkabıyı bir nike krampona 300 küsür lira verdi araştırmadan başlık açmayın lütfen Sizin o pahalı dediğiniz basket ayakkabılarını Carter , Wade vb oyuncular giyiyor yada hep NBA oyuncuları falan giyiyor ama o ucuz dediğiniz 90-100 milyonluk nike,adidas halı sahaları hiç bir oyuncu maçta kullanmıyor ünlü oyuncuların sahada kullandığı kramponlar genel olarak 300-350 lirayı bile buluyor.

• quote:

Orjinalden alıntı: The_Wade

Yanılıyorsunuz

Ben basketbolcuyum ve sporun içindeyim bu yüzden bir çok sporcu arkadaşım var bunların içinde futbolcu arkadaşlarımda var sizin o 90-100 milyon dediğiniz ayakkabıyla kimse o sahada oynamıyor. Hepsi krampon alıyor ve o kramponlar bildiğiniz gibi daha pahalı ve arkadaşımdan biliyorum birlikte aldık ayakkabıyı bir nike krampona 300 küsür lira verdi araştırmadan başlık açmayın lütfen Sizin o pahalı dediğiniz basket ayakkabılarını Carter , Wade vb oyuncular giyiyor yada hep NBA oyuncuları falan giyiyor ama o ucuz dediğiniz 90-100 milyonluk nike,adidas halı sahaları hiç bir oyuncu maçta kullanmıyor ünlü oyuncuların sahada kullandığı kramponlar genel olarak 300-350 lirayı bile buluyor.

Dogru.

• Ayakkabılar pahalı ama parasınıda çıkarıyor. Wade giyiyorum, neredeyse 2 senedir ayakkabıda bi değişiklik yok. Gerçi lisedeki kadar oynamıyorum ama yinde sapasağlam ayakkabı bu. Lisedeyken iverson modellerinden almıştım 1.sınıftan mezun olana kadar giydim. Daha giyerdim ama babam attı en sonunda bu ayakkabının hali ne böyle diye. Yani gayet sağlam oldukları için parasını çıkarıyor ayakkabılar...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.