Öncelikle 23 nisanı araya alarak 1 hafta tatil yapu hafta boyunca sürekli bilek çalışmama rağmen bir türlü topu bilek atamıyorum.Yani topu normal tutuyorum sol el yön verir vs.Ama top iki elimden birlikte çıkıyor ..
Soru 1: Bileğim nasıl güçlenir..? Soru 2:Nasıl daha çevik ve hızlı olabilirim..?
Cevap 1: Ben okulda buldum sağlık topu (siyah deriden içi tıka basa yün dolu ağır bir top) öğretmen bize ondan 60 tane başımızın üzerinden bileklerimizle topu ileri geri yapmamızı söyledi (aynı baskette şut atar gibi) eve gittiğimde bileklerim sanki gelişiyo gibi bir his doğdu içimde bir kaç gün sonra aldım 1-1,5 ay boyunca günde 100 defa yaptım o hareketi biraz dinlendim çok faydası olduğunu gördüm artık bilekten atabiliyorum 13 yaşındayım o topu bulursan bence onunla çalış Cevap 2: Daha çevik ve hızlı olmak istiyosun yani atletik olmak istiyosun. bunun için çok çalışmalı ve çalışmayı bırakmamalısın ben air alert III ü yapıyorum kullanan da bilir çok yararı var ondan sonra advanced geliyo 6 haftalık gelişmiş program bunları düzenli olarak yap çok yararını görürsün bunları yaparken sıkılırsın belki ilk haftalardaki hırsın kaybolur bunun için de bol bol basketbol yıldızı izle bunları kendine örnek al röportajlarını oku tavsiyelerini uygula... çok çalışacağız daha hemen olacak iş değil sabırla