Şimdi Ara

Basketbolla ilginenler cevaplasın..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
488
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ben basketbolcuyum 17 yaşındayım ve birçok arkdaşımdan bacak kıllarının kas gelişimini engellediğini soylediklerini duydum .. alınmasının bu konuda iyi olacaını sölüoorlar .. bu doğru mudur değil midir çok merak ediorum .. cevaplarınızı bekliorm şimdiden teşkkürler..

• bunu bende akademide okuyan arkadaşlarımdan duymuştum
    kas gelişimini engellediğini..
  • Bacak kılı özelinde değil.Vücuttaki saç,kıl,tüy belli bir güç kaybettirirler o yüzden bunun doğruluk payı var ancak kestiğin kıllar yeniden ve daha gür çıkarken senin için kar mı olur zarar mı belli değil.Sen iyisimi iyi bir araştır (kitaplardan vs. kimin ne söylediğine bakma) ona göre davran.

Ama sana tavsiyem kıla,tüye bakma, bu işler kıl,tüy ekseninde gelişmez sen çalışabildiğin kadar fazla çalış,yapabildiğin kadar fazla antreman yap kasların da gelişir,oyunun da.
  • @vaypcnet dogru soylemıs.tıl,tuy,saclar guc kaybetıtırır.ama sen alasaksan kokten alman gereklı kadınların yaptıgı gıbı
    sporsularda kıl goremezsın bundan dolayı
  • benim dyduğuma göre kıllar sadece vücuda alınan vitaminlerin bi kısmını emiyor,yani öyle abartı derecede değil

ayrıca unutmaki ki her kesişinde kılların dahada gür çıkar,bide ileride basketbolu bırakırsan boşu boşuna kıllarını gürleştirmiş olursun
    hem ban sana birşey söyleyeyim,senin yaşlarındayken bende vücut kıllarımdan rahatsızdım hatta bi arkadaş benimle "hormonlu" diye dalga geçerdi ama şimdi benden daha kıllı herneyse o yaşlarda kıl her gencin kafasına takılır,yaşın ilerledikçe vücudundaki kıllar azalmış gibi gelicek sana,unutma sen şu anda gelişme çağındasın,yani tüylenmen normal ve eğer aileden gelen genetik birşey yoksa abartı kıllı bi insan olmazsın büyük ihtimalle

ya neyse usta sen boş ver kıldır tüydür falan,vaypcnet'in dediği gibi işinle ilgilen gerisi gelir zaten

• quote:

Orjinalden alıntı: CeSuR YuReK

@vaypcnet dogru soylemıs.tıl,tuy,saclar guc kaybetıtırır.ama sen alasaksan kokten alman gereklı kadınların yaptıgı gıbı
    sporsularda kıl goremezsın bundan dolayı

hocam bn çoğu sporcunun özellikle futbolcu ve basketbolcuların bacakalrına bakıyorum ( yuvarlak değilim neyse) bu konuyu duyduğum için dikkat ettim hepsi değil ama yarıya yarıya bazıları alıyor bazıları almıyo bacak kıllarının vitaminlerden çok proteinin biraz götürmesi kasa yaramayan olay ha bn inadına alacam diyosan lazere git lazer yapınca kıllar gürleşmekten çok zayıflıyo
  • Yok canım ne alakası var düzgün beslenirsen hiç bi problem olmaz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Profesyonel bir ekip vasıtası ile vücut kılarının belli bölümünden kurtulabilirsin,ancak klasik yöntemler ile kendi kendine vücudun ile uğraşma,nitekim hormonal ve deri yüzeyinde iç iltihaplara vb.. neden olabilirsin bu da iç organlarına sıçrayabilir.Basit gibi görünsede işin ucu ciddi noktalara varabilir.

Hem yaşın çok ufak,sen adam gibi sporuna ve bedensel gelişimin için body uygulamasına muntazam devam edersen, gayet iyi bir fiziğin olabilir.Kıllarından kurtulunca hemen süper bir vücuda kavuşmayacaksın,birçok tanıdığım kıllı tabir edilen vücut yapısına sahip olmasına rağmen oldukça fit vücutlara sahiptirler.
    quote:

Orjinalden alıntı: mech-ic2

arkadaşlar ben basketbolcuyum 17 yaşındayım ve birçok arkdaşımdan bacak kıllarının kas gelişimini engellediğini soylediklerini duydum .. alınmasının bu konuda iyi olacaını sölüoorlar .. bu doğru mudur değil midir çok merak ediorum .. cevaplarınızı bekliorm şimdiden teşkkürler..

• quote:

Orjinalden alıntı: vaypcnet

Bacak kılı özelinde değil.Vücuttaki saç,kıl,tüy belli bir güç kaybettirirler o yüzden bunun doğruluk payı var ancak kestiğin kıllar yeniden ve daha gür çıkarken senin için kar mı olur zarar mı belli değil.Sen iyisimi iyi bir araştır (kitaplardan vs. kimin ne söylediğine bakma) ona göre davran.

Ama sana tavsiyem kıla,tüye bakma, bu işler kıl,tüy ekseninde gelişmez sen çalışabildiğin kadar fazla çalış,yapabildiğin kadar fazla antreman yap kasların da gelişir,oyunun da.

İkinci paragraf kesinlikle cok dogru ama illa kafayı taktım kıla tüye diyorsan ağda kullan duyduguma gore ağda köküyle beraber cıkardıgı icin kıllarda zamanla azalma oluyormus.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Flying Dutchman -- 3 Kasım 2007; 16:58:30 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: LeBron_ James_

quote:

Orjinalden alıntı: vaypcnet

Bacak kılı özelinde değil.Vücuttaki saç,kıl,tüy belli bir güç kaybettirirler o yüzden bunun doğruluk payı var ancak kestiğin kıllar yeniden ve daha gür çıkarken senin için kar mı olur zarar mı belli değil.Sen iyisimi iyi bir araştır (kitaplardan vs. kimin ne söylediğine bakma) ona göre davran.

İkini paragraf kesinlikle cok dogru ama illa kafayı taktım kıla tüye diyorsan ağda kullan duyduguma gore ağda köküyle beraber cıkardıgı icin kıllarda zamanla azalma oluyormus.

kökünden çıkartan her türlü epilasyon tüyü zayıflatır (lazer,ağda,tüy dökücü kremler vs.) jilet en büyük düşmanıdır hem kökü almaz hem güçlendirir.makassa tüyü güçlendirmez fakat o da ii almaz

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.