Şimdi Ara

baskı balata?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
582
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu konuda forumda ve internette baya araştırma yaptım. Çok yararlı bilgiler de edindim. Ancak farklı bilgiler ile bir bilgi kirliliği de mevcut.
    Sorum şu;
    1 hafta önce 2011 dizel 60000 km fort fiesta aldım. Aracı bir bayan kullanmış sürekli. 1. ve 2.viteste debriyajdan ayağımı çekerken vın vın şeklinde sürtme sesi geliyor. Vites geçişleri rahat ve titreme yada boşa geçme gibi bir sorun yok. Araştırmalarıma göre sorun baskı balatada. Sizin fikriniz nedir?
    Ayrıca servisten randevu aldım göstereceğim. Yaklaşık fiyat ne olur? Sanayi fiyatları yaklaşık ne kadardır?
    Şimdiden çok teşekkür ederim.

Edit; düzeltme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 03ekim08 -- 19 Şubat 2014; 12:29:35 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kayış sürtme sesi vın vın diye gelmez. Bu durumda herhangi bir tahmin yürütemiyorum.
  • Hocam kayış sürtme derken benzetme açısından yazmıştım sesi tam olarak tanımlayabilmek için. Sanırım yanlış tanımlama oldu. Ordaki kayış kelimesini çıkarayım sürtme diyeyim sadece.

• Baskı balatadan kolay kolay ses gelmez, gelse de duyması zor. Sen pedalı bir kontrol et
  • Pedala bi bakayım. Inşallah sorun pedaldadır. Gerçi anlamam o daha fazla masraf çıkarması da.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.