Bildirim
Baskı balata ve debriyaj ayarı hakkında.
SALOMON ALPHACROSS 5 GTX Yürüyüş AyakkabısıErkek : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B0C46JHT39
20 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Debriyaj telinden ayar yapilabilir. Birden bire boyle olduysa belkide debriyaj telindeki ayari yapmizi saglayan somunda bir skinti olmus olabilir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
debriyaj telli ise somunu var.eğer kontra yapmazsan gevşiyor.çift somun kullanmak gerekli.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam aynı sorun bende de var, Mart ayında baskı balata değiştirdim valeo ile.99 bin kilometrede. Sorun yoktu sertleştiği için değiştirdim, ilk ay normaldi ancak şu an yarım saat trafikte kullanınca yoruyor. Bakalım haftaya gidip göstereceğim ama internette yaptığım araştırmada net bir bilgiye ulaşamadım , baskı balata değiştiğinde problem varsa kaçırma titreme onlar düzelirmişa anak yumuşamaya garanti verilmezmiş diye okudum. Umarım doğru değildir, çünkü benim değiştirme amacım sertlikti. Aracım giulietta , ben sana haber veririm araca baktırdıktan sonra.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X