Arkadaşlar baskı devre yerine cd yamak için özel kalemler oluyor ya onlardan kullanabilirmiyiz?Yada cd yazma kalemiyle kağıda şemayı çizsem onu da fotokobi makinesiyle kuşe kağıda geçirsem olur mu?Ya da sizin öneriniz var mı?Lütfen yardım.
suya dayanıklı bir kalemle plakete çizebilirsin genelde baskı devre kalemi ile cd lere yazılan kalemler aynı oluyor kaliminin üstünü oku orada "water-resistant" yazıyorsa olur ( edding benim kullandığım kalemin markası herhalde) fotokopi çekeceksen hangi kalemle çizersen çiz zaten fotokopi çekiyorsun ne farkederki
ya ben nezamn pcb ye cizsem asitte o cizilen yerler kalkıyor . o yuzden asitten cıkarıp bidaa cizip gene atıyorum basım agrıyo tabi. bi tavsiyeniz varmı banada
quote:
Orjinalden alıntı: kardi
ya ben nezamn pcb ye cizsem asitte o cizilen yerler kalkıyor . o yuzden asitten cıkarıp bidaa cizip gene atıyorum basım agrıyo tabi. bi tavsiyeniz varmı banada
plakete yolları çizmeden önce plaketi bulaşık deterjanı ile iyice yıka çıkarmak için nasıl bir karışım kullandığını bilmiyorum ama oranı yanlış yapıyor olabilirsin daha önceki topic lerde baskıdevre çıkarma ile ilgili ayrıntılı şeyler var onları incelersen işini görür
ben asetat kalemi kullanıyorum. siz hangi kalemden bahsediyorsunuz?
arkadaşlar ben permanent kalem kullanıyorum... edding veya faber çok güzel çıkıyo 2kapak perhidrol 10 kapak tuz ruhu atıyom... TAVSİYE
quote:
Orjinalden alıntı: kardi
Kalemini Temizle, Plaketini Temizle, Yolların Üzerinden Tekrar Tekrar Geçmemeye Dikkat Et, Karışımının Oranını Güzel Hazırla.... Büyük İhtimal En Büyük Sorun Karışımındadır... Kolay Gelsin...