Şimdi Ara

Baskı kalitesi sorunu. Yardım edebilir misin?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
104
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hey millet, yazıcı ile ilgili temel düzeyde bir anlayışa sahibim ve bu sorunu çözmek bir matbaaya gitmem gerekip gerekmediğini veya bu işi yapmak için satın alabileceğim yeterince iyi bir ev yazıcısı olup olmadığını anlamaya çalışıyorum.

Bu yüzden yazdırmak istediğim gri tonlamalı bir belgem var - 20LB yazıcı kağıdına evde 600 DPI (lazer) boyutunda yazdırdığımda gri alanlar oldukça düşük DPI. Çok grenli. 20LB kağıtlarıyla aynı anlaşma yaparak
    Sarkari ResultPnr Statusshowbox

Dolayısıyla bunun bir DPI olayı olduğunu farz ediyorum.

Bu yüzden evde 1200 DPI'da 20LB kağıda basmaya çalıştım. Yazıcım bunu yönetebilir. Fakat yine de, gri alanlar aynı görünüyor - düşük DPI. Staples'te standart baskı kalitesinde bir sonraki fiyatlarına yazdırdığımda (ki bu 28LB'lik bir kağıttır, ancak DPI için veya bunun için kullandıkları yazıcıyı bilmiyorum) bu mükemmel kesintisiz düz gri renkte. Bunu istiyorum.

Sadece yüksek bir DPI olduğu için bu yoldan mı çıkıyor? Bunun nedeni gri renkli bir görüntüyü tam renkli basmalarıdır, bu yüzden griler aslında daha az siyah noktadan oluşur? Bu soru hiç mantıklı gelmiyor mu? Bana düşüncelerini söyle. Milly teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LeonJames -- 8 Mayıs 2019; 20:52:25 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.