Şimdi Ara

Başlangıç Bora olabilir mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
428
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler vw bora bakıyorum ve ben 21 yaşımdayım yaşıtlarım doğrultusunda öyle apaçi style takılmam :) yani ben arabayı araba gibi kullanırım ve alacağım araç benim ilk aracım olarak maximum 28-30 bin bütçem ya olur ya olmaz :) bu araç hoşuma gitmeye başladı tipide hiç fena değil ancak aracın yaş konusunda biraz düşünmüyo değilim
    Öneri tecrübe ve yorumlarınızı bekliyorum teşekkür eder iyi günler dilerim..

• Merhaba dostum ,

Bende senin gibi ilk aracımı alacaktım , uzun arayışlar içerisine girdim ve temiz bora bulma niyetindeydim.
    3-4 temiz araca niyetlendim hepsi de farklı illerdeydi.
    İlki 3. sahibinden ve son sahibi tam 7 yıl binmişti. Dıştan temiz duruyordu 3 parça boyalıydı ve ekspertizde doğru 3 parça boya fakat kaporta bitmişti taş ezikleri , çamurluk altı pası vs vardı , motor verimi %45 çıkmıştı yani bitikti.
    Diğerleri de parça parça boyalı diye gittim tavan dahi boyalısı çıktı . Klima bozuk vs vs Motor verimi onlarda da düşüktü. Kısaca 35 e çıkmadıkça temiz bora şans işi.
    Bende temizinden ilk sahibinden honda city aldım. 2008 model.
    Hem bej renk hoşuma gidiyor hem de sürmesi eğlenceli , yakıt çok ekonomik . Öyle güçle hızla işim yoktu .
    Tavsiyem vw diye şartlanmayın . Japon arabaları da sürüşü zevkli araçlardır.
  • pizdies kullanıcısına yanıt
    Bittabi Japon araçlarda alternatiflerim arasında ama boralar böyle ne bilim çok tok geldi bi anda gözüme yoksa civic corolla lancer vb. japonlar hiç fena değiller..
  • kaano2 K kullanıcısına yanıt
    2000 1.6 comfortline 186.000 orjinal km tüplü koyu yeşil güneş yanığı yok 2 parça boya var. Triger falan 185.000 de değişti bej döşeme hasar kayıtsız bora satıyorum ilgilenirseniz.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: pizdies

Merhaba dostum ,

Bende senin gibi ilk aracımı alacaktım , uzun arayışlar içerisine girdim ve temiz bora bulma niyetindeydim.
    3-4 temiz araca niyetlendim hepsi de farklı illerdeydi.
    İlki 3. sahibinden ve son sahibi tam 7 yıl binmişti. Dıştan temiz duruyordu 3 parça boyalıydı ve ekspertizde doğru 3 parça boya fakat kaporta bitmişti taş ezikleri , çamurluk altı pası vs vardı , motor verimi %45 çıkmıştı yani bitikti.
    Diğerleri de parça parça boyalı diye gittim tavan dahi boyalısı çıktı . Klima bozuk vs vs Motor verimi onlarda da düşüktü. Kısaca 35 e çıkmadıkça temiz bora şans işi.
    Bende temizinden ilk sahibinden honda city aldım. 2008 model.
    Hem bej renk hoşuma gidiyor hem de sürmesi eğlenceli , yakıt çok ekonomik . Öyle güçle hızla işim yoktu .
    Tavsiyem vw diye şartlanmayın . Japon arabaları da sürüşü zevkli araçlardır.

Ista peki ya 1.4 i30 lar nasıldır abi ilanlara baktım araba çok yakışıklı <3.. buda kafamı kurcalamaya başladı Allah hayır etsin bakalım :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.