Şimdi Ara

başlangıç gitarı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
7.698
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR BAŞLANGIÇ İÇİN BİR GİTAR ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM. BANA YARDIMCI OLABİLİR MİSİNİZ. FİYAT DA MAX 80 MİLYON. TEŞEKKÜRLER ŞİMDİDEN

• aslında bu yaygın ama yanlış bi fikir.
    başlangıç için kötü bi gitar..

Gitar hocamız demişti, "kötü bir gitarla başlamak,herşeyi daha da zorlaştırır, iyi bir gitarla daha kısa sürede ve daha sağlıklı öğreneceğiniz bir şeyi, kötü bir gitarla daha zor öğrenirsiniz".

Tecrübe ettikçe cidden öyle olduğunu gördük.
    Üstelik gitarın kalitesi parmakların duruşunu, gitarı tutuşunu bile değiştiriyo ki bunlar özellikle klasik çalmayı düşünüyosan çok önemli..

Bu arada ben de kötü bir gitarla başlamıştım.4 yıl önce 80 milyon vermiştim.
    Şu anda bu fiyata bulacağın gitarı pek tavsiye etmem ama bir de 2. ellere bak istersen..
  • Almışken iyisini al

Başlangıç için neden hep ucuz gitar almak düşünülür hiç anlamam
  • önerebileceğiniz marka ve gitar var mı, fiyatı da bi yana bırakırsak.
  • Sanchez ve Aria'lar iyidir ama fiyatları hakkında bi fikrim yok

Sanchez & Aria
  • ARENAS LARI BAŞLANGIÇ İÇİN ÖNERMİŞLERDİ. BU MARKAYI BİLEN VAR MI.
    ŞU ADRESE BİR GÖZATIP BANA ÖNEREBİLECEK OLURSA SEVİNİRİM
    http://www.hepsiburada.com/department.aspx?CategoryID=401106
  • quote:

Orjinalden alıntı: Gerko

Sanchez ve Aria'lar iyidir ama fiyatları hakkında bi fikrim yok

Sanchez & Aria

Aria benim gitar ama memnun diilim açıkçası..

teller klavyeye çok uzaktı, eşiği düşürtmek zorunda kalmıştım..

++++++++++++++
    bu arada sabahtan beri hatırlamaya çalışıyorum adını , fiyatları pahalı ama oradakilerden RODRIGEZ ler iyi bence..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi **melike** -- 30 Haziran 2005, 0:52:02 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    başlangıç olarak elektro gitar
    13 yıl önce açıldı
    Başlangıç için Saksafon
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • kötü gitarla başlama mantığı daha çok gitara başlayıp da ilerleteceğinden emin olamayanlarda var.

yanlış da değil aslında.gelişmeye yararı açısından kaliteli bir gitarın artıları var ama kimse,eline hiç gitar almadan,içindekinin geçici bir heves mi yoksa uzun zamanlar sürecek bir gitar aşkı mı olduğuna karar veremez.

400-500ytl verip 1 ay sonra gitarı rafa kaldıracak olan ya da satılık 2.el gitar diye ilan verecek olan biri onu almasın,gidip 40ytl bişiy alsın daha iyi.

ama dediğim gibi,eğer sen diyorsan ki ben hevesliyim bu işi yapacam ilerletecem,o zaman melikenin dediğine gelir,boşuna ucuz gitarlarla yanlış teknik geliştirme.kıy biraz paraya,iyi birşey al çünkü bir süre sonra yoldaşın olacak gitar.

bu dediklerim klasik gitar çalacak olanlar için geçerlidir.2-3 akor öğrenip sahildeki kızlara "akdeniz akşamları" veyahut "haluk levent şarkıları" BÖRTLETECEK kişiler için geçerli değildir.onlar gidip gönül rahatlığıyla 40ytl ye uyduruk bi gitar alabilirler.ne de olsa gitar ruhuyla ilgileri yok.

• sana marka vermemizi sakın bekleme verenlerede helal valla!!!
    çalmayı bilen birisiyle git o alsın derim!!!komalı gitar alma kulağını bozar saygılar!!!
  • falla 100ytlye akustik gitarımı satıyorum en fazla 1-2 ay kullanıp kılıfına kaldırmıştım. 200 ytlye aldım zamanında şimdi paraya ihtiyacım olduundan satıyorum. Markası M rosa. Kesik kasa akustik gitar işte başlangıç için iyi. Falla istersen en düşük verebilceğim fiyat bu. İstanbuldaysan ve talipsen bi PM at
  • İMÇ'ye bak derim.. Ama elektro alma ordan hatta gitar da alma ama ucuz ordakiler..Saz ud ney vs. tarzı çalgıları kaliteli İMÇ'NİN diye DUYDUM!!!

ayrıca nerde oturuyosun ben İstanbul için konuşuom ama..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.