önellikle bilgisayarım windows xp kurulu geforce 7400 ekran kartlı core duo T2300 işlemcili Sony vaio vgn-fe11m. son 2 gündür xp devreye girdiği andan itibaren yaklaşı 5 dakika süre ile görüntü alacalı bir şekilde flulaşıyor. cursor'ı oynatıldığında sistem donmaya yakınmış gibi cok yavas tepki veriyor görüntüler iz bırakarak yavaşca değişiyor ama xp açılışı ve diğer uygulama hızları normale yakın şekilde... bu şekilde yaklaşık 4-5 dakika geçtikten sonra bir anda herşey normale dönüyor.. yardım edebilirseniz cok sevineceğim
tekrar denemek için bilgisayarı açıp kapadığımda kapanış sırasında problem olmadığını açılışın ilk anından itibaren bahsettiğim problemi yaşıyormuşum. açalı 20 dakika geçmiş olmasına rağmen ekran hala düzelmedi. şu an video driverımı güncellemek için download yapıyorum. pek zannetmesemde düzeltmesini umuyorum. görüntünün şu andaki durumunu print screeen yaptım eğer düzelir ise görüntü ve bu durumu gösteriyorsa upload yapmayı düşünüyorum. problem ekran kartından ya da monitörden kaynaklanma ihtimali yüksek..durum hala düzelmedi:(
bios ve video driver güncellemesi de işe yaramadı...önerisi olan?
monitöre bağladım problem yok
lcd monitorden olması muhtemel, istanbuldaki servise açtım sordum 500-600 euro arası tutar dediler garantide 1 ay geçmiş:(
aklına bir yöntem gelen ya da adana da tamirini yapabilecek birini tavsiye edebilecek var mı??