|
Başlıycam yazılımınıza da bilgisayar mühendisliğinize de

-
-
Hocam mimarlık mı okuyorsun veya hedefliyorsun -
Mimarlikta da matematik agir degil mi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Mimarlık veya endüstriyel tasarım hedefliyorum -
Teyzen ve enisten hakli
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam top ünilerde okumaya bak bence mimarlık için. Ayrıca hayallerinin pesinden gitmen güzel bir şey çevreyi takma herkes mühendis mi olsun ilgi alanına yönelmen takdir edilesi. Çoğu öğrenci ne hedeflediğini bile bilmiyor -
ama teyzeler biliyor da konuşuyorlar yoksa böyle demezler
-
Tabi sayısal bir bölüm ancak dersleri mühendislikler kadar ağır değil, asıl zorluğu maket yapımı vs, ben şuana kadar hiçbir mimarlık öğrencisinin matematikten yakındığını görmedim genelde maket veya tasarım falan yaparken sabahlamaktan zorluk çektiklerini söylüyorlar -
Yazın mezuna kaldığımda ankara dişte okuyan birine denk geldim. Ne istiyorsun falan diye sordu diş ya da tıp diye anlatmaya başladım. Yazılım yaz yaa falan diye başladı. Bir saat tıp ve dişi gömdüler ajsjskdkdjdkememfk.
Yeteneğim,ilgim olsa bu yaşa kadar fark ederdim herhalde. Gitsem de başarılı olacağımı düşünmüyorum. Umarım mühendislik yazmak zorunda kalmam.
sınava hazırlanan genç: merhaba teyzecim
şimdiki zamanın teyzesi: merhaba ogul ne okuon
sınava hazırlanan genç: üni sınavına çalışıom teyzecim
şimdiki zamanın teyzesi: ne olacan bakam
sınava hazırlanan genç: inşallah tıp seçeceğim
şimdiki zamanın teyzesi: onlar aç aç, yazılım öğren yazılımcı ol geleceğin mesleği
sınava hazırlanan genç: ama benim idealim tıp
şimdiki zamanın teyzesi: benim sözümü dinle yoksa aç kalırsın aç. yazılımda çok para var. geleceğin mesleği
sınava hazırlanan genç: peki teyzecim geleceğin mesleğini seçeceğim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ankaratıplı -- 8 Mayıs 2021; 21:6:4 >
-
fazla matematikle falan uğraşmıolar
iç mimarlıktan arkadaşım vardı matematiği hiç yoktu nerdeyse çok rahatlıkla okuyordu
-
Hocam kırmızı nasıl yapıyoruz ya flskfksk ayrica ciddi misin mimarlıkta iş yok mu diyorsun -
iç mimarlıkta matematik haricinde daha çok onların çiziminde uğraşıyorsun ama sabahlara kadar arkadaşın proje yaptığını biliyorum o kısımdan çok zor
-
Tıp oku yaşa bu hayatı -
Bizde tam tersi muhabbet gerceklesiyor halen. Boyle teyzeye sahip olanlar cok sansli ;)
Tip kazanamiyor musun diyor bana muhendislik dusunuyorum diyince
Udemy oku evladım mimarlık bitti gelecek yazılımda
Benimki hâlâ okumakta para yok ticarette var diyor hangi enişte zeki anlamadım
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
yazılım bitti yeğen işlemci olmaya bak deli para veriyorlar
maalesef haksız da değil hocam
Udemy oku evladım mimarlık bitti gelecek yazılımda
|
Teyzen ve enisten hakli |
yazılım bitti yeğen işlemci olmaya bak deli para veriyorlar
|
Benimki hâlâ okumakta para yok ticarette var diyor hangi enişte zeki anlamadım
|
maalesef haksız da değil hocam |
Kesinlikle katılıyorum. 6. sınıfta Sadi Evren Şeker'in videosuyla tanımıştım bu mühendislik dalını ve o zamanlar "off tam benlik meslek" vs diyordum. Çevreme anlatınca aval aval bakıyorlardı 'kalbi sakat olmasın' dercesine. Amk şimdi heves kalmadı üst klasmandaki en kötü üniversite 2k dan alıyor. Halkın ayarı yok ki, bi şey popüler oluyo 2 milyon da orayı yazıyor sanki. İyi al silikon vadisi senin olsun amk ben de alaylı ticaretçi olacam zuhaha |
Bilgisayar muhendisliginde nasıl cok bir matematik yok |
Benzer içerikler
- paragrafın ritmi zor mu
- ilk 1000 bursu
- tyt türkçe nasıl fullenir
- 345 tyt türkçe 12"li deneme cevap anahtarı 2024
- ara tatilde kyk da kalınır mı
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X