Şimdi Ara

+ basma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
496
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • BENIM 68 LVL SHIELDIM VAR +4 AMA +5 E BASINCA PATLIYO NASIL +5 YAPABILIRIM

• immortal-astral yada salı günü checkten sonra gir 20-30 tane elixir shield ile dene bugün 72 sword + 5 yaptım hemde +0dan 5 tane elixirla tamamen şans aslında bence bi yolu yok immortal-astral dan başka
  • çok denemen lazım bugün 35 ten faazla elixler +3 olan silahımı +4 denedim,tık yok +3 zarzor yaptım geri
  • quote:

Orjinalden alıntı: KrAQl2

immortal-astral yada salı günü checkten sonra gir 20-30 tane elixir shield ile dene bugün 72 sword + 5 yaptım hemde +0dan 5 tane elixirla tamamen şans aslında bence bi yolu yok immortal-astral dan başka

evet +5 e basmanın yolu astral immortal da n başka bişi deil,bi de şunu söyliyeyim + basmanın yolunu buldum diyenlere bakma bunların hespi tamamen şans işi ve birçok yerde saçma saçma şeyler yazmışlardır + basma için
  • Al 100 tane elixir, 100 tane lucky powder, bi tutam da steady stone. Bak nasıl basıyorsun.
    +4 den sonrası sabır, para ve şans işi. Düşük lvl itemlerle uğraşma, 8d kayda değer itemleri zorla. Onlar kendini amorti eder.
  • Bu iş bal işi ben +3 zor tutturuyom bizim arki +sız shieldi +5 yaptı 5dakkada
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Marşa Basarken Akü Çarpar mı ?
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • [Deleted by Admins]
  • 72+3 aldım +5 yapıcaktım,neyse onu sonra yaparız +4 yapim dm bi ton elixir gitti zarzor +3 yaptım gene en iisi basılmışını alim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1 HiT u DowN -- 3 Temmuz 2007; 4:11:27 >
  • Lucky Stone al. ve Preminum'mu olan bir arkadaşın veya sen de varsa daha kolay yaparsın Lucky Stone 5m bişi ama 68 Lv Shiled için bence deymez
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.