Şimdi Ara

Bass yeterli gelmiyor yardım eder misiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
404
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar kendi çapımda aracıma ses sistemi yapmaya çalışıyorum. Soundmax Sx-Pw5500.5 Max Power 5500w, 5kanal 4ohm: 4x65 1x350 güç veren Bi amfim mevcut ve buna bağlı pioneer mhv serisi tek amfi çıkışlı teyip ve jbl 1000w 250rms bas mevcut. Ch2 ve ch4 ü amfi üzerindeki siviç ile bağladım ch5 sub girişini ise y kablo ile bağladım ve hüsran. Baslar hiç istediğim gibi değil ses güzel ama bas kesinlikle yetersiz teyipten eq yu super bass yapsrsam tonsuz güm güm ediyor. Dedim sanırım benim çift amfi çıkışlı teyip almam lazım ve cadence çift amfi çıkışı teyip aldım onda da aynı sonuç hiçbir fark yok. Eski teyibe geri döndüm. Ayarları kurcalarken amfi çıkışını sub yaptığımda tam olaması gereken tonu bası aldım ama bukez tüm hoparlörden bass geliyor ses sıfır. Sizden bir fikir alabilir miyim? Aklıma şey geliyor teyibin çıkışını sub yapıp çevirici ile sese girsem çok saçma mı olur. Çok uzun oldu yanlışım olduysa kusura bakmayın hepinize teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mucahittt67@gmail.com -- 6 Ekim 2020; 13:8:26 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• @skrlllex

• Güncel?

• ?

• Güncel

• .

• Teypte sesleri ayarları normal orta düzeye getirin.

Anfide hatali ayar var, Şub bağlı olan kanalı, Lpf moduna alıp, frekansı 40-80-120-180 olarak çevirilir, bu ayarı ortalama 60 Hz ye getirin.

Diğer kolonları hpf moduna alın anfiden, frekansı 100-150 arası yapın.

Gain level en düşük olsun, teybin yaklaşık son sesine göre, sesi bozmayacak şekilde gain verin,,, ayrıntılı ayar ile ses düzelir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.