Şimdi Ara

Basur (Psikolojim çöktü yardım edin)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.527
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar günlerdir ağlıyorum kendi kendime sinirden ölsemde kurtulsam diyorum.bebekliğimden beri onlarca kez ağır hastalıklarla mücadele içindeyim çoğu kez ölmeme az kalmıştı bu sefer dayanamıyorum artık sokağa çıkamaz oldum korkudan.istemsiz altıma kaçırma sorunum vardı doktora gittim ileri derecede kabız dedi ilaç felan verdi işe yaramadı kaç aydır bile bile altıma yapa yapa dolaşıyorum insanlara yaklaşamıyorum 1 haftadır ishal de başladı hem kabız hem ishal dünyada bitek bende olmuştur belki ishalde ıkınarak musluk gibi dışkı çıkarıyodum 1 haftadır ama canım acıyodu, bugün peçeteyle silerken kan geldiğini farkettim kana benziyodu ama tam kan mı yoksa çok koyu kaka mı anlamamıştım. sonra biraz oynadım sanki delikten dışarı sarkmış meme ucu gibi şeyler olduğunu ve dışkılamadan sonra ağrıdığını, sırasındaysa acıdığının farkına vardım günlerdir böyle çok üzülüyorum halime hergün şınav çekmeden duramayan hiperaktif ben kambur altına kaçıran dişleri çürük nefesi kokan şişko birine döndüm hayatımın bi anlamı kalmamış gibi hissediyorum ağlıyorum hep. neyse sorum bu başıma gelen şey kesin basur mudur basursa tedavisi nasıldır ne kadara patlar maddi gelirimiz çok yüksek değil karşılayabileceğimiz kadar olmasını istediğimden soruyorum cimrilikten değil cevaplar için teşekkür ederim sinirden noktalama işaretlerine dikkat edemedim kusura bakmayın

• incir yapragini kaynatip suyunu ic.
  • geçmiş olsun
  • Geçmiş olsun. Üzme kendini bu kadar, hiçbir şeyin seni hayattan vazgeçirmesine izin verme.
  • geçmiş olsun kardeş yemekten öncce dere otu ye kardeş bendede basur var biraz iyi gelir. devam et ama
  • Allah şifa versin. Geçmiş olsun.
    Aktarlarda bitkisel karışımlar oluyo basur için iyi geldiği söyleniyor. Basurun çeşitleri vardır. eğer dışda meme benzeri bşy varsa basit bi çatlakta olabilir o dediğim bitkisel karışımdan al sür. ve sıcak su torbasına otur sürekli. Fazla kıpırdama 1 ay gibi sürede geçebilir. Eğer maddi durumun varsa doktora bi görün derim.
  • Lif içerikli gıdalar tüketmeye dikkat et daflon diye bir ilaç var onu kullan birde internetteki patlıcan kürünü uygula şikayetlerin dinecektir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ishal oldum yardım edin
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hocam şimdi gidiyorsun gidemiyorsan tanıdık birine şuan ne meyve varsa alıyorsun.kilosunu sen belirle.

sonra bunları kesiyorsun kısaca meyve tabağı yapıyorsun ve yiyorsun.

saatlerce pc başında oturmuyorsun.

spor yapacaksın temiz hava felan.

sonra acı yemek yok.

sık sık meyve tabağı ve su içiyorsun.

sofradan yeşillik eksik olmayacak

asla ve asla döner tost gibi şeyleri çok sık yeme.

hadi geçmiş olsun.
  • O meme tarzı dediğin şey damar yumağı dokusudur. İlaç tedavisinden bir yanıt alamadıysanız ameliyat olmanız gerektiğini düşünüyorum. Tekrar doktora görünmenizi tavsiye ederim. Geçmiş olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Daxteroy

O meme tarzı dediğin şey damar yumağı dokusudur. İlaç tedavisinden bir yanıt alamadıysanız ameliyat olmanız gerektiğini düşünüyorum. Tekrar doktora görünmenizi tavsiye ederim. Geçmiş olsun.

Doktora görünmedim hiç, ilaç falan almadım, gerekirse bu hafta sonu gitmeyi düşünüyorum.

Bütün tavsiyeler için teşekkür ederim, hepinizden allah razı olsun hepsini denemeye çalışacağım
  • ağlayacak kadar çaresiz hissediyorsun ama doktora gitmek konusunda çekincelerin var. Bu durumda ya cool story yazıyorsun ya da doğal seleksiyonda elenmeyi hakediyorsun.
  • bendede şu an basur var yeni çıktı bugün ya :S 2 sene önce de vardı patlıcanın kökünü felan kaynatıp içiyodun onu bi googleden araştır o bana iyi gelmişti geçmesze bende yeniden içiçem ondan
  • quote:

Orijinalden alıntı: Angel of Deth

quote:

Orijinalden alıntı: Daxteroy

O meme tarzı dediğin şey damar yumağı dokusudur. İlaç tedavisinden bir yanıt alamadıysanız ameliyat olmanız gerektiğini düşünüyorum. Tekrar doktora görünmenizi tavsiye ederim. Geçmiş olsun.

Doktora görünmedim hiç, ilaç falan almadım, gerekirse bu hafta sonu gitmeyi düşünüyorum.

Bütün tavsiyeler için teşekkür ederim, hepinizden allah razı olsun hepsini denemeye çalışacağım

kardeş böle şeyleri ertelemeye gelmez ilacı var sonuçta hemen bir doktora görün aynı soruna yakın bendede var ama benimki bağırsak iltihabı bende sürekli kan çıkarıyorum .

• geçmiş olsun.
  • Beyaz ekmeği kesiyorsun. Kara ekmek yiyorsun

Günde 1.5 litre su içiyorsun.

Mutlaka kulas as yukarıdaki iki öneriye...
  • Bisiklete binmeyi tavsiye ederim. Bisiklet selesi söylenilenlerin aksine bölgeye belli bir basınç uyguluyor, bunun yanısıra kan dolaşımının artması iyileşmeyi hızlandırıyor. Uzun süre oturmak ya da uzun süre ayakta kalmak bu hastalığın oluşmasına sebep olan en büyük etkenler.
  • Geçmiş olsun. Her şeyin üstesinden gelebileceğine inan.
  • şimdi doktora görnmeyi düşünüyorum faakat popodaki kılları kesmek gerekiyor mu
  • Geçmiş olsun. ALLAH acil şifalar versin.
  • direk doktora git vakit kaybetme.kaçarı yok cerrahi operasyon şart.ama kurtulur rahat edersin.çok geçmiş olsun.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.