Şimdi Ara

Batarya değişimi sonrası ekran yapışkanı yenileme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
211
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar bugün 6s plusun bataryasını değiştirdim. Değişim yapmadan önce aliexpressten batarya ve ekran için yapışkan almıştım. Batarya yapışkanında sıkıntı olmadı ama ekran yapışkanını dalgınlıkla heba ettim. Kasadaki eski yapışkanlarıda temizlemiştim ve doğal olarak şuan yapışkansız şekilde taktım. Şimdi iki sorum var;

1) Bu şekilde kullanmak sıkıntı yapar mı? Yapışkanı edinene kadar mecburen bu şekilde gidecek zaten.

2) Bu yapışkanı buralarda edinebileceğim yer var mıdır?

• Suya karşı dayanıklılıktan dolayı çekiliyor o yapışkan sanırım. Böyle kullanmanız bir sıkıntı yaratmaz, suya düşürmemek şartıyla.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • shkoksal kullanıcısına yanıt
    Bende öyle düşünüyorum ancak içine toz vs grecektr mutlaka.
    Acaba bunu bulamaz mıyım tamircilerde vs?

• shkoksal kullanıcısına yanıt
    Bende öyle düşünüyorum ancak içine toz vs grecektr mutlaka.
    Acaba bunu bulamaz mıyım tamircilerde vs?

• _AveNTuriN_ kullanıcısına yanıt
    Hocam cihazi yaptirayim derken bozucaksin aldigin fiyata 40-50 tl daha fazla verip serviste yaptirip güvence altina alsaydin gerek yok böyle şeylere yaziktir arkadaşş ayrica tamircilere verip yapişkan sürmelerini söylersen halledersin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SEHZADE63 S kullanıcısına yanıt
    Servistede bu yapışkan yenilenmiyor sanıyorum. Yapışkanın yurtdışı fiyatı 1-2 dolar. Sıvı şekilde değil orjinal conta şeklinde bir şey. Alırken yedek almayı düşünemedim diğeride dalgınlıkla yapışkanı açıkken elimi üzerine koymam sonucu gitti.

Telefonculara herhangi bir işlem yaptırmayacağım sadece o yapışkandan bulabilir miyim acaba diye sordum. Servise sorduğumda 10 iş günü dediler hem 2 katı ücret(orjinal bataryam 1.5 senede gitti) hem 10 iş günü hemde servislerin telefona son dönemde yaptıklarını düşününce çokta mantıklı gelmedi.

Bu arada bataryayı değişince taktığım bataryada seviyede görünmekte son sürümde.

• Cihaz hiç açmadığım için bilmiyorum ama o muhtemelen sıvı contadır. Yapmanı tavsiye etmem pili de değiştirmişsin boşver kullan gittiği yere kadar bir sıkıntı olmaz. Zaten 6s öncesinde bu yapışkan yoktu sadece toz girer suya da sokacağını düşünmüyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • en fazla toz çeker

• quote:

Orijinalden alıntı: okanclskn

Cihaz hiç açmadığım için bilmiyorum ama o muhtemelen sıvı contadır. Yapmanı tavsiye etmem pili de değiştirmişsin boşver kullan gittiği yere kadar bir sıkıntı olmaz. Zaten 6s öncesinde bu yapışkan yoktu sadece toz girer suya da sokacağını düşünmüyorum.
    6s in suya karşı dayanıklılığı yok hocam, 7 ve sonrasında geldi suya karşı dayanıklılık. Muhtemelen başka bişey içindir o yapıştırıcı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.