Bildirim
Batarya ömrü
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Sürekli elektrikte kullanırsan bozulur... Yani sürekliden kastım haftalarca. En azından haftada 1 kere çek fişini, komple bitir pilini, sonra tekrar şarj et. Bu şekilde kullanırsan çok uzun süre gider. Hatta haftada 2 kere bile yapabilirsin bu işlemi...
Ben bu şekilde kullanarak HP laptopumun pilini 4 sene neredeyse hiç kayıpsız kullandım... 4. seneden sonra ölmeye başladı. Sürekli elektrikte kullananların pili max 1 senede pert oluyor. -
bataryanı devamlı kullanımda bırakma bazen fişlede kullanabilirsin haftada en azından 1 defa boşaltıp fulle fazla sorun yaşamazsın devamlı kullanımda olursa çabuk yer kendini batarya birazda 2 yıl garanti verilir düzenli kullanırsan 2.5-3 sene gider birazda şansa kalıyor bazen kendini boşaltabiliyor benimki 15 ay üzerine bittiydi bi anda oldu birazda şans işi oyun oynayanlar için bataryadan ziyadefişde olması daha yerinde ouyor ama ondada elektrik kesintisi sıkıntı oluyor tabi
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X