Bildirim
batarya şarj sorunu
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
bu sistemde bir yazılımın yaptıgı bir ozellıkmı acaba ..yoksa gercekden bır sorun mu ? ..
burada cevap bulamassanız madem yenı yetkili servıse gosterın yada sorun bakalım ..zaten eger sistemın yada bataryanın bır ozelıgı ıse bılıyorlardır ..size söylerler.. telefonda da danışabılrsınız dıye dusunuyorum .. -
quote:
Orijinalden alıntı: nıggaa
bu sistemde bir yazılımın yaptıgı bir ozellıkmı acaba ..yoksa gercekden bır sorun mu ? ..
burada cevap bulamassanız madem yenı yetkili servıse gosterın yada sorun bakalım ..zaten eger sistemın yada bataryanın bır ozelıgı ıse bılıyorlardır ..size söylerler.. telefonda da danışabılrsınız dıye dusunuyorum ..
Konu 2 Sefer açılmış.. -
quote:
Orijinalden alıntı: PcKolikq
quote:
Orijinalden alıntı: nıggaa
burada cevap bulamassanız madem yenı yetkili servıse gosterın yada sorun bakalım ..zaten eger sistemın yada bataryanın bır ozelıgı ıse bılıyorlardır ..size söylerler.. telefonda da danışabılrsınız dıye dusunuyorum ..
Konu 2 Sefer açılmış..
butonu kullandım diğer konuda ..
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X