Şimdi Ara

Batarya Takılıyken Gücü Pirzden Çekme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
581
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar lenovo samsung gibi markaların bataryayı %80 veya %60 gelince gücü direk prizden almasını sağlayan programları var. dell inde bu tür bir programı varmı yoksa bu işlemi yapacak harici bir program varmıdır ayrıca notebookta oyun oynayınca pilden hızlı güç çektiği için bataryanın ömrünü azalttığını söylüyorlar o zaman akla şarjda oyun oynamak geliyor bunada pili tembelleştirir diyorlar arkadaşlar notebook ta oyun oynarken en doğru kullanım nasıldır???

arkadaşlar yardımcı olacak biri yok mu? BATARYA TAKILIYKEN BİLGİSAYARIN GÜCÜ PRİZDEN ÇEKMESİNİ SAĞLAYACAK bir program veya bir ayar yok mu? bilgisayar dell inspiron 7537...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crynet_34 -- 13 Haziran 2014; 13:49:32 >

• çıkar sarjı fişde oyna oyunu. ben sarj takılı ve prizdeyken oynuyorum 6 aylık laptop %90 dan yukarı cıkmıyor sarj. yani bi batarya 2 yılı rahat cıkarır hor kullansanda. e 2 yıldada bi batarya alırsın artık ne kadar altı üstü
  • OverPower kullanıcısına yanıt
    bilgisayar dell 7537 batarya kasının içinde arka kapağı açmadan bataryaya ulaşılmıyor zaten soruyu bu yüzden sordum bataryayı çıkarmadan şarjı prizden çekmesini sağlayan bir ayar veya bir program varsa yardımlarınızı bekliyorum
  • sabit bataryayı düşünmemiştim kusura bakma. bi fikrim yok yardımcı olamiycam :(
  • arkadaşlar yardımcı olacak biri yok mu? BATARYA TAKILIYKEN BİLGİSAYARIN GÜCÜ PRİZDEN ÇEKMESİNİ SAĞLAYACAK bir program veya bir ayar yok mu? bilgisayar dell inspiron 7537...
  • Şu rehbere göz atmanızı öneririm > Link

- " Bilgisayarı kullanmadığımda şebeke elektriği ile bağlantısını kesmeli miyim?

Nasıl istiyorsanız öyle yapın bunun bir önemi yoktur. Pil tam olarak şarj olduğunda, pile giden akım dahili bir koruyucu devre (şarj kontrol) tarafından kesilir. Koruyucu devre pilin güvenli limitleri aşacak kadar şarj olmasını veya boşalmasını engeller. "

- Yani batarya %100 dolu olduğunda güç, prizden çekilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oricalcus -- 13 Haziran 2014; 14:13:18 >
  • oricalcus kullanıcısına yanıt
    AMA BAZI LEPTOPLARDA BU ÖZELLİK YOKMUŞ DİYE DUYDUM
  • Hepsinde böyle diye biliyorum, hepsinde olmayan özellik belli bir oranda bırakabilmek > Link

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oricalcus -- 13 Haziran 2014; 14:47:09 >
    BEN BİMEKS TE GEZİNİRKEN ADAMA ÖZELLİKLE SORDUM ACER CASPER FİLAN VARDI ADAM O ÖZELLİKLERİN SADECE BAZI LEPTOPLARDAN OLDUĞUNU(TUZU OLANLARDA) SÖYLEDİ BELKİ O ADAM YANLIŞ BİLİYORDA OLABİLİR
  • abim batatyayi çıkarmadan oynadı.. 2 srne olmadan pil öldu. 5 gidiyor batatyayi cikarip oynamak gerek..
    ASUS K52JT 148V

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    bir yerde okudum dell bilgisayarlarda bir ayar varmış batarya takılıyken batarya bağlantısını kesip gücü prizden çekiyormuş bu doğrumu???
  • Kullanıcı forumlarına danışabilirsin > Link

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oricalcus -- 13 Haziran 2014; 16:23:46 >
  • Hocam be de yok dell ama windows arama kısmına mobility center yazıp pil ile ilgili bölmede masaüstü modu var öyle yapabilirsiniz sanırım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.