Şimdi Ara

Batarya üretim tarihi hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
5.379
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yanlış hatırlıyor olabilirim öyle ise kusura bakmayın lütfen. Eski üretim tarihine sahip bataryalar sıfır dahi olsalar ömürlerinin bir kısmını kaybetmiş olur gibi bir bilgi kalmış aklımda, doğru mudur? Neden soruyorum, telefonum Galaxy S5, orijinal batarya aldım bugün ancak üretim yılı 2014 (telefondaki eski batarya da 2014 üretimi). Bu bataryalar hiç kullanılmadıkları halde durdukları yerde ömürlerinden yer mi? Yani bayatlama gibi bir şey söz konusu mudur?

• Aynen dediğiniz gibi, kullanılmasa da belli bir zaman içinde ömrünü tamamlayabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eski konulara pek mesaj yazmam ama bilgiye ihtiyaç var. Bende 2013 te piyasaya sürülen S4 mini için Hepsiburadadan batarya aldım. Üretim tarihi 2016 geldi. Herhangi bir belgede yok garanti vs. kullanmadım duruyor iade edeceğim gibi

. Siz bir sorun yaşadınız mi eski tarihli olmasından dolayı ?
    Konu hakkinda bilgisi olan arkadaşlarında yorumlarını bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SyLaR046 -- 27 Ekim 2019; 10:3:1 >
  • O S5 in üzerinden 2 telefon geçti ama şunu iyi biliyorum, gerçek orijinal bir batarya ise işini görecektir her türlü, üzmez. Ama işte asıl sorun da bu, normal zamanda bile orijinal batarya bulmak çok zor iken şimdi oldukça eski bir model için bulmak imkansıza yakın. Orijinal batarya eski bile olsa zaman içinde performans kaybı görece az oluyor. Ama diğer türlü bataryalar yeni bile olsa kötü performans sunabiliyor. O yüzden ihtiyacın varsa kullan, başka türlü orijinal çok arasan da bulabileceğini sanmam.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Marjinal01 kullanıcısına yanıt
    Cevap için teşekkürler. Bende bir süre model düşürmek gerekti. Şarjı hiç tutmuyor hepsiburada veya Samsung Türkiye den alacaktım. HB daha ucuzdu aldim ama garanti kağıdı olmayınca kullanmadım ve sizdeki gibi eski uretim batarya gönderilence sonuç ne oldu diye merak ettim. Orijinal almisken 2 yılda garantili olsun istedim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.