Şimdi Ara

Bataryanın içindeki pilleri değiştirmek istiyorum? Fazla mAH pil taksam sorun olur mu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
303
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Canan DSL Fotoğraf Makinesinde kullanılan bataryamın biri artık öldü. İçindeki pilleri değiştirip tekrar kullanmak istiyorum.

Bataryaların üzerinde orjinalinde 7.2 V 1800 mAH yazmakta, Yan sanayi üründe de 7.4V 2200 mAH yazmaktadır.

Bataryanın içindeki pilleri değiştirmek istiyorum? Fazla mAH pil taksam sorun olur mu

Bataryanın içinde 2 adet pil bulunmaktadır.

İnternetten;

bu pili buldum. 3.7V 2000 mAH diyor. Bundan iki tane taksam. 7.4V 4000 mAH Fotoğraf makineme zarar verir mi?

Bataryanın içindeki pilleri değiştirmek istiyorum? Fazla mAH pil taksam sorun olur mu Bataryanın içindeki pilleri değiştirmek istiyorum? Fazla mAH pil taksam sorun olur mu Bataryanın içindeki pilleri değiştirmek istiyorum? Fazla mAH pil taksam sorun olur mu

• Mah değişimi zarar vermez alet daha uzun süre çalışır daha uzun sürede şarj olur ama Volt değiştiği zaman zarar verebilir.
  • sepkov bilgi için teşekkürler.
  • sorgulamak S kullanıcısına yanıt
    o is oyle olmaz seri baglarsan voltaj parelel baglarsan amper artar..sen pilleri seri baglarsan 7.4 v 2000mah parelel baglarsan 3.7v 4000mah elde edersin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • sorgulamak S kullanıcısına yanıt
    Liİon pil hücresi dolu iken 4 ila 4.1 Volt civarındadır. Bitmesine yakın 3.7 volta düşer. İki hücre kullanılırsa 8 volt civarı olur.
    Daha fazla çalışma süresi için Battery Grip denilen aparattan almalısın. Bu aparat ile Makineye iki tane pil takıp kullanım süresini iki katına çıkarmak mümkün.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ipli jeton -- 30 Kasım 2015; 16:05:13 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ay_tech

o is oyle olmaz seri baglarsan voltaj parelel baglarsan amper artar..sen pilleri seri baglarsan 7.4 v 2000mah parelel baglarsan 3.7v 4000mah elde edersin.

Bilgi için teşekkürler. Tam olarak onu bilmiyordum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.