temiz düzgün bir çeviriye benziyor. beklemedeyim kolay gelsin :)
Elinize sağlık çok kaliteli görünüyor.
çok güzel ve başarılı olucağına eminim..umarım bi an önce bizlerin kullanımına sunarsınız..ellerinize sağlık..!
quote:
Orijinalden alıntı: designr
riddler ekranında dişler parçalanmış deilde parçalanan dişler daha mantıklı olur
bide avatar deiştirmişsin eski avatarına alışmıştım
uyarın için sağol düzelttim
Kalan çevirileri bitirdikten sonra tekrar kontrol edeceğim arada kaçanlar olacaktır elbet. İlk sürümde de hatalar olacaktır bu yüzden sizlerden geri dönüşler bekliyorum.
çeviri devam ediyor...
kolay gelsin
dostum taktir ediyorum. yalnız acele etme, geç olsun güç olmasın. nasıl olsa re5 wolfenstein ve fifa pes demolarıyla idare ediyor millet. şahsen ben batmanı sona sakladım çünkü o kıymetlimiss. re5 den sonra başlayacaktım ama şimdi direk sana odaklandı oyuna başlama zamanım. iyiki hiç başlamamışım. onun için çalışmalarında sonuna kadar arkandayım. acele etme... bekleriz biz. ama bayramda çıksa fena da olmaz hani bayram hediyen olur.
Hocam belki görmüşsündür bu altyazı olayıyla ilgili bir konu açmıştım. Ama bir türlü fırsat bulamamıştım. Ben de Batman'i çevirmeye başlamak üzereydim gördüğüm iyi oldu. İstersen yardım edebilirim.
Öncelikle ellerine sağlık.Bir soru soracağım.Ben oyunu birazdan kurup oynayacağım.Sen yamayı yapana kadar oyunun yarısına gelmiş olurum.Yamanın çalışması için yeni oyun açmak gerekli mi ?
@milyondabir @gruesome
Burası türkçe çeviri konusu beyler,ana konuda yardım isteyin...