Şimdi Ara

Batman: Arkham Asylum %100 Türkçe Yama FiNAL ÇIKTI (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.283
Cevap
2
Favori
192.171
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yayınlanmasını sabırsızlıkla bekliyorum,kolay gelsin
  • Hocam oyun içi diyaloglarıda olsa süper olurdur. Diyalogsuz pek anlaşılacağını sanmıyorum. 2. versiyonda umarım bunlarda olur :)
  • venom yapcak birşey bulamıyorum bari sana yardım edeyim diycem ama galiba tek başına yapmak istiyorsun yamayı. ama istersen pm den görüşebiliriz.
  • Eline sağlık arkadaşım sen acele etme boşver geç olsun sağlam olsun kolay gelsin.
  • iyi güzel gidiyosunda süzükleyerek ne oluyo
  • Arkadaşlar yardımcı olmak isteyenlere teşekkürler , yamanın diyalog haricindeki bölümleri zaten bitmek üzereydi konuyu açmadan baya ilerlemiştim.

Oyun içi diyalog sistemini açabilirsem baya diyalog olacak o zaman yardıma gerek duyabilirim

@dipcihino

süzükleyerek nerede yazıyor bulamadım ?

Test etme süreci belki uzun sürebilir , anlam kaymalarının da önüne geçmek istiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi venomtrk -- 18 Eylül 2009; 18:53:19 >
  • Hocam yama tamamen bittikten sonra yapımcı firmaya mesaj atıp yeni yayınlayacakları patch içine yamayı koymalarını rica edebiliriz. Kabul ederlerse çok iyi olur düşüncesindeyim
  • Gerçekten çok iyi bir çalışma kolay gelsin
  • oyuna live üzerinden 1.1 yaması (250mb) yüklenebiliyor artık . Batman 1.1 de sanırım çalışmayacak türkçe yama yanılıyor muyum venomtrk ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tahvank

oyuna live üzerinden 1.1 yaması (250mb) yüklenebiliyor artık . Batman 1.1 de sanırım çalışmayacak türkçe yama yanılıyor muyum venomtrk ?

acaba direk adres var mıdır indirebileceğimiz ?

yamayla ilgili sıkıntı yaratacağını sanmıyorum , gene de yükleyip görmek gerek.

biraz araştırdım 1.1 yaması physics içeriyor

This is patch 1.1 for Batman Arkham Asylum it adds the physics maps to the game, comes with physx software and a benchmark also.

physics açınca oyundan atmaları falan önler sanırım, Türkçe yamayla alakası yok yani.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi venomtrk -- 18 Eylül 2009; 21:28:05 >
  • güzel çalışma ellerinize sağlık
  • evet physics içeriyor , ben de orj key var live ancak yüklemedim yapacağın yamayı bekliyorum ;)
  • valla bende yamayı bekliyorum. bugün yükledim oyunu biraz baktım tadı damağımda kaldı. birde test aşaması uzun sürecek demişsin. işini karışmak gibi olmasın ama bence yardım etmek isteyen arkadaşlardan oyun içi diyalog kısmında yardım etmesini istemen mantıklı olabilir. madem uzun sürecek sen test ederken o arkadaşlarda oyun içi diyalogları hazırlarsa oyun full türkçe olarak çıkar diye düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: condemned890

valla bende yamayı bekliyorum. bugün yükledim oyunu biraz baktım tadı damağımda kaldı. birde test aşaması uzun sürecek demişsin. işini karışmak gibi olmasın ama bence yardım etmek isteyen arkadaşlardan oyun içi diyalog kısmında yardım etmesini istemen mantıklı olabilir. madem uzun sürecek sen test ederken o arkadaşlarda oyun içi diyalogları hazırlarsa oyun full türkçe olarak çıkar diye düşünüyorum.

yardım isterim tabiki ama sorun şu oyun içi diyalog sistemi tamamen farklı yapılmış bu sebeple gerekli programlar olmadan diyalogları değiştirmenin imkanı yok gözüküyor, Unreal 3 motoru ile ilgili gerekli araçları deniyorum ama bir sonuç elde edemedim.

UPK uzantılı dosyaları açabilen programlar arıyorum, bu yüzden yardımcı olacak yazılımcılara ihtiyaç var arkadaşlar aksi takdirde oyun içi diyalogları değiştirmek mümkün değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi venomtrk -- 19 Eylül 2009; 0:06:50 >
  • Hocam en geç ne zaman biter ?
  • http://www.bioware.com/ bir forumda bioware programının UPK uzantılarını gösteridiği yazılı deneyebilirsin .
  • UPK uzantılı dosyalarla ilgili bir kaç link :http://www.computerfileextensions.com/file-extensions.php/UPK
  • Güncelleme

Oyun Ayarları ekranı çevrildi...

Arkadaşlar bugünde sabahlıyorum bayrama yetiştirebilmek için ama aceleye de getirmemeye çalışıyorum. Diyaloglar haricinde oynanışı etkileyen yazıları çevirdim. 2 gün gerekli testleri yaptıktan sonra yayınlamayı planlıyorum. Bu ilk versiyon olduğu için hatalar olabilir ama yeni versiyonlarla oyunu %100 Türkçe yapmak hedefim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi venomtrk -- 19 Eylül 2009; 1:16:07 >
  • Valla kolay gelsin çok güzel olmuş...
  • Kardesim eline saglık valla oyunu kurdum oynamıyorum,yamanı bekliyorum umarım oyun ici diyaloglarda hallolur kolay gelsinn.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.