Şimdi Ara

Batman: Arkham Asylum %100 Türkçe Yama FiNAL ÇIKTI (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
1.283
Cevap
2
Favori
192.208
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

(Youtube Dark knight müziklerini algıladığından sesler iptal olmuş rapid linki de eklenecek)
  • Çok iyi bir iş yapıyorsun hocam başarılar
  • Kolay gelsin dostum. Gerçekten zor bir iş yaptığın. Tekrar eline sağlık.
  • Tanıtım videosu linki (kaliteli ve sesli versiyon)

http://rapid+share.com/files/282291806/batmanturkcevenomtrk.wmv (+ yı kaldırın)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi venomtrk -- 19 Eylül 2009; 21:15:41 >
  • Hocam bayramdan önce yayınlayacaktın bugün gelir mi yani?
  • tanıtım video süper olmuş. biran önce gelsin artık. bayramda oynayacak oyun lazım.
  • kolay gelsin sabırsızlıkla bekliyorum gelmesini
  • Kolay gelsin hocam başarılar kaliteli bir yamaya benziyor şimdiden eline sağlık
  • eşsiz bir çalışma
    emegine saglık.Bu oyunu oynamak icin yeterli vaktim yok ama tr yama için oyunu oynayacagım

şimdiden teşekkürler
  • physx mevzusunuda hallettim oyun herşeyiyle hazır

v 1.1 yamanı bekliyorum inş. windows uçmaz o zaman içinde

ellerine kollarına sağlık hocam
  • ben batman 1.1 patch yükledim umarım türkçe yama da sorun olmaz yoksa çççoook üzüleceğim :( vnmtrk videoda iyice hevesim arttı hll kanka ne diyelim kolay gelsin. bir de bir ricam olacak daha evvel bahsetmiştik gerçi 1.1 patchile (270mb) türkçe yama çalışıyormu son olarak bunu da tesst eder misin?
  • abicim süpersin ya en kısa zamanda biter inşallah
  • venomtrk arkadaşım ne zaman yayınlayacaksın bu yamayı oyun içi diyaloglar full bitince mi bence bu haliyle ver biz gördüğümüz yazım yanlışlarını yazalım düzeltme yaparsın kolaylıkla yazım yanlışlarını aramazsın
  • Kardeş öncelikle ellerine sağlık.Bir de Batman'ın özelliklerine baktım da adam neymiş öyle ya.Her bi b.kta uzmanlaşmış.Benim anlamadığım bu gibi çizgi romanlarda ki A.B.D'nin hiç gizli istihbarat servisi, N.S.A'sı, C.I.A'yi, F.B:I'yı yok mu bu adamların güçlerinden faydalanmaya çalışacak.Yazık şu adamın potansiyeline
  • iyiki oynamaya başlamamışım türkçesini bekliycem eline sağlık başarılar dilerim
  • elinize emeğinize sağlık
    allah razı olsun
  • Son durum nedir venom ? Bayram nedeniyle ara verdin sanırım ?
  • Tamda oyuna başlamıştım ki yama geliyo diye gördüm...Olsun bidaha baştan oynarım zaten daha başlardayım
  • bende torrentten indirdim calıstıramadım diye uzuluyordum venomtr hocamdan allah razı olsun bayram sekeri gibi geldi valla yayınlanır yayınlanmaz bende oyuna baslarım super bisey ya valla
    grid ile ilgilide bir calısma yapmıs diye duydum hocam icin bir link verebilirseniz onuda denemek isterim kolaygelsin
  • eline gözüne sağlık hocam harika bir paylaşım olacak kolay gelsin
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.