Şimdi Ara

Batman: Arkham Asylum %100 Türkçe Yama FiNAL ÇIKTI (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.283
Cevap
2
Favori
192.208
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • eline sağlık usta en yakın zamanda %100 bekliyoruz bu arada resident evil 5 e de bir el atarsan süper olur
  • az laf çok iş ve sözünde durma

işte karşınızda "venomtrk"
  • Arkadaşlar Türkçe yama , resmi yama 1.1 yüklense dahi çalışacaktır, bu konuda sorun yaşanacağını sanmıyorum.

Bende full %100 çıkmasını istiyorum emin olun, ama teknik açıdan oyun içi diyalog dosyaları farklı bir yapıda ve yeni programlar gerekiyor. Bu konuda takipçi olacağım ama ne zaman çıkar bilemiyorum. Teknik sorun hallolur ve diyalogları sağlıklı bir şekilde düzenleyebilirsem zaman geçmeden çevirmeye başlarım.

Bu zaman zarfında 1.0x şeklinde yeni yamalar gelecektir.Yani ilk yama 1.01 olacak daha sonra sizin geri dönüşleriniz benimde hatalı ya da eksik kalmış metinler varsa üzerinde uğraşarak 1.02, 1.03 şeklinde yama güncellenecektir. Her türlü tavsiyenizi dinleyeceğimden emin olabilirsiniz.

v1.1 ile full sürüm Türkçe olacak ama kısa zamanda çıkacağını sanmıyorum... Bu yüzden v1.1 i bekleyeceğim diye ilk yamayı çekmemezlik yapmayın zira oynanışa etki eden bir çeviri olduğunu söyleyebilirim özellikle görevlerde ne yapacağını bilmeyenler için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi venomtrk -- 22 Eylül 2009; 1:46:30 >
  • Gerçekten takdir ediyorum çeviren arkadaşımızı.
    Her açıdan işini laikiyle yapıyor.
    Heyecanla bekliyorum türkçe paketi.
  • hocam sen yamayı çıkar geri kalanını düşünme. ben en ufak bir ekleme oldugunda bile diger yaptıgın türkçe yamanı indirim. ne kadar türkçe o kadar iyi.
  • venomtrk baba sende oyun BUG suzmu çalışıyor ??? bizimle elindeki crack dosyasını paylaşırmısın ???

birde bu son çıkar b.a.a. patch 1.1 neyin nesi ne işe yarıo nerden indiriz ? ayrıca snn tr dil paketinin linkini göremedim??
  • Heyacan dorukta,beklemedeyiz
  • 15 günlük banım nedeniyle yazamadım fakat üyeliksiz takip ettim konunu hocam.Gerçekten çok hızlı çeviriyorsun.Ellerine sağlık.

İnşallah 1-2 saat içerisinde çıkarırsında sayende doya doya oynarız.
  • Heycanlı bekleyiş devam ediyor :D
  • Arkadasa katılıyorum
    quote:

Orijinalden alıntı: condemned890

Heycanlı bekleyiş devam ediyor :D
  • Beyler yama çıktığında biri netload adresine yükleyebilir mi ?:) telefonda bağlanıyorum raripde girmiyor.
  • bir çıksında orası kolay
    tek sorunumuz rapid olsun xD
  • Saat 2 oldu.Bugün kesinlikle çıkacak değil mi ?
  • Bugün çıkmayacak galiba venom ana konuda yarın çıkacak demiş
  • yarın akşam derken onu dün gece 3 te yazmış. o yüzden orada yarın derken bugün akşamı kastediyor sanırım. bugün akşam çıkması lazım.
  • venomtrk ne kadar Teşekkür etsem az kalır . Eline koluna sağlık ben oyunu bitirdim ama senin bu çalışman dolayısıyla yeniden oynuyacağım. çoğu oyunların çevileri hep yarım kaldı senin bu şevkin hiç sönmez inşallah. Baktığım kadarıylada çeviriler çok kaliteli olmuş. imla ve sözcükler yerli yerinde baştan savma yapmamışsın. tek görebildiğim biografilerdeki Black mask kara maskenin ingilizcesini kullanmışsın.

Batman: Arkham Asylum %100 Türkçe Yama FiNAL ÇIKTI
  • merhaba arkadaşlar

çeviriye devam ediyorum, eksik kalan yerler var onlarıda çevireceğim sanırım akşam 10 a doğru yayınlayabilirim.

@murat708 özel isimleri şimdilik değiştirmedim, eğer isterseniz değiştirebilirim ama orjinalliğini bozabilir diye ellemedim. Batman e yarasa adam demek pek hoş olmuyor batman batman olmalı değil mi , aynı superman a super adam demediğimiz gibi bir durum bu
  • süpersn venomtrk bkliorzz kolay gelsnn....dedğn doğru özel ismler kalsn bncede en gzli bölee tkrardan kolay gelsn...
  • Kolay gelsin, yama bitince kurup oynayacağım seni bekliyorum
  • akşam 10 da bekliyoruz artık yamayı venom :)
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.