Şimdi Ara

Batman: Arkham Asylum %100 Türkçe Yama FiNAL ÇIKTI (60. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.283
Cevap
2
Favori
192.208
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5859606162
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Okan nezaman bana gondericen su file lari ayip ama aaa gonder bende cevireyim ...
  • Bir Batman hayranıyım...Tabiiki Christopher Nolan'ın mütiş filmleri sayesinde oldu bu :D. Çıktığından beri oynuyorum Arkham Asylum'u tabii oyunda bi kaç hata vardı zamanında umarım o hatalar düzelmiştir.Tabiiki senin mütiş yamanı her oyunu kuruşumda kuruyordum.2.0'a kadar yükselmiş güncellemeler :D Arkham City Trailer'larını izleyince tekrar indirmeyi düşündüm tekrar yamayıda indircem artık yedeklicez Batman abimizi :D Umarım artık oyunda sorun yaşamam hep bi yerde takılıyordu bi bitiremedim oyunu...Gerçekten çok çok teşekkürler...Çıkınca hemen Arkham City TR Yama'da bekliyoruz :) Kolay gele...
  • Nerde bi crack bulsam hepsi sorunlu çıktı. Umarım sorunsuz birini bulursun
  • öncelikle
    tşrklr hocam
    buglardan nasıl kurtuldunuz?
  • oyunun belirli yerlerinde konuşma esnasında ses gelmiyor. ve mesela heykele kanca fırlatıp yukarı çekerrken çıkardıgı ses gelmiyor. bu sorun yamayı yüklediğimde oldu nasıl gideriem. codec yüklü win7 64 bit kullanıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: kusadasi89

oyunun belirli yerlerinde konuşma esnasında ses gelmiyor. ve mesela heykele kanca fırlatıp yukarı çekerrken çıkardıgı ses gelmiyor. bu sorun yamayı yüklediğimde oldu nasıl gideriem. codec yüklü win7 64 bit kullanıyorum

Türkçe Yamayla ilgili bir problem yoktur, kullandığınız versiyon ve exe ile ilgili bir sorun olmalı.
  • Arkadaşlar oyunu steamdan GOTY Edition olarak satın alıpta üzerine Türkçe Yama yapıldığında ana menüde oyun isminin aldında GAME OF THE YEAR yazısı yerine saçma sapan bişey gözüküyor.
    Bu problemi düzeltmek için aşağıdaki dosyayı indiririn.
    http://hotfile.com/dl/96055630/269c820/GFxUI.int.html
    C:\Program files\Steam\steamapps\common\batman arkham asylum goty\BmGame\Localization\INT
    klasörünün içine yapıştırın. :)
  • Oyunu merak ettim çekiyorum şu anda özellikle ss'ler ilgimi çekti
  • slm arkadaşlar eğer konu ile ilgilenen varsa lütfen yardım edin ben indirdim kurdum kurulumda hata veriyor lütfen yardım edinn
  • Okan ellerine saglık sayende bu kadar güzel bir oyunu türkçe oynayabiliyorum, ikinci oyunu da çevirmeyi düşünüyor musun?
  • batman arkham asylumu indirdim patchi kurdum yamayı yüklüyorum ama türkçe olmuyor birde xmen origins in türkçe yaması yokmudr
  • quote:

Orijinalden alıntı: astralll

Okan ellerine saglık sayende bu kadar güzel bir oyunu türkçe oynayabiliyorum, ikinci oyunu da çevirmeyi düşünüyor musun?

ölmez sağ kalırsak elbette.
  • oyunu bitirdim yamayla birlikte çok iyi olmuş yama.elinize sağlık
  • bu oyunu ilk çıktığı zamn yüklemiştim ve yazın tatilde bitirmiştim ama oyun türkçe değildi şimdi türkçe oynamak gerçekten çok güzel.teşekkürler okan şen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi luca toni -- 23 Şubat 2011; 13:21:42 >
  • Linkler ölmüş
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeXKaRTeZ

Linkler ölmüş

http://www.multiupload.com/C3DYRHMC28

• quote:

Orijinalden alıntı: venomtrk

quote:

Orijinalden alıntı: DeXKaRTeZ

Linkler ölmüş

http://www.multiupload.com/C3DYRHMC28

eline koluna sağlık hocam, xboxta bitirmiştim şimdide pcde tr olarak oynacam sayende
  • Emeğe saygı
  • kaç kere denediysemde türkçe olmadı oyun 1.1 yükledim üstüne türkçe 2.0 olmadı başka dosya kurup yapıştırdım birtek oyuna girerken ve çıkarken türkçe yazıyor masa üstüne dönmek istiyormusunuz gibi oyun menüsü yada başka hiç bir yeri türkçe olmadı.
  • Böyle şeylerin yapılması harika.
    Teşekkürler
  • 
Sayfa: önceki 5859606162
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.