Şimdi Ara

Batman: Arkham Asylum %100 Türkçe Yama FiNAL ÇIKTI (59. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.283
Cevap
2
Favori
192.171
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5758596061
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: venomtrk

quote:

Orijinalden alıntı: burakkcbyk

Lİnkleri yenilerseniz sevinirim. Filefactory isimli site çok kötü ve stabil bir indirme sağlamıyor. 7 kb ile iniyor. Ve her an kesilmeside cabası gündür uğraşıyorum.

http://www.2shared.com/file/RemkOPcA/BATMAN_TR_FINAL.html

bir link daha upload ettim. Hotfile ne zaman upload etsem 1 hafta sonra linki siliyor

Teşekkürler. Free kullanıcıysan silebilir. Onun dışında emeğini istismar edip şikayet eden kötü insanlarda yok değil.

Tekrar teşekkürler. Bu oyunu oynamamıştım. İlk defa oynayacağım. Zamanında anında elimdeydi ama hiç kurmadım.
  • benmi indiremiyorum yoksa linklerde bir sorunmu var ?

Edit:rapid çalışıyormuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onuraykut -- 17 Ekim 2010; 13:48:14 >
  • öncelikle emeğine sağlık linkler ölü bir tanesi işe yarıyor ama oda durmadan kopuyor bu konuda yardımcı olursan sevinirim birde oyunu şimdi yüklüyorum yamanı indirip kurmam yeterli olucak mı ?? oyunun orjinal yamasınıda yükleyin die bişeyler okudumda o zaten oyunun içinde olucaktır ??
  • Multiupload sitesinden çekmenizi öneriririm, birden fazla link görebilirsiniz.
  • rapidde sorun yok. emeği geçenlere çok tşk ederim. hayır dualarımız sizinle
  • yamayı indirdim oyunu yükledikten sonra sadece yamayı kurmam yeterli olucak mı ?? başka birşey yapmaya gerek warmı şimdiden saol
  • bu oyunda save olayını bi türlü çözemedim yardııımm
  • ben 1.1 yaması indirip kurdum ama oyunu açınca hala alt kısımda v1.0 yazıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hhaarruunn2

ben 1.1 yaması indirip kurdum ama oyunu açınca hala alt kısımda v1.0 yazıyor.

Önce mesajını okudum sonra imzanı okudum gülmekten öldüm
  • Teşekkürler ' Yamaniz Cok Güzel Herşey Türkçe :) Elinize Sağlık İştahla Oynuorum :D
  • Yama çok güzel elinize sağlık. Oyunun bugları sebebiyle güncelledim. 1.1 yükledim ve Tr yamayı da kurdum. Ancak yeni oyuna başlayınca ilk bölüme geçecekken oyundan atıyor. Çözümü var mı acaba?

Ekleme: Videoların bitmesini bekleyince sorun çıkmıyor. Ara videolar bitmeden fareye basınca oyundan atıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burbarian -- 9 Kasım 2010; 23:04:47 >
  • Süper olmuş hocam.Bende bişey anlamıyorum diye oynamıyodum.Sağol
  • çok teşekürler çok güzel olllldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: burbarian

Yama çok güzel elinize sağlık. Oyunun bugları sebebiyle güncelledim. 1.1 yükledim ve Tr yamayı da kurdum. Ancak yeni oyuna başlayınca ilk bölüme geçecekken oyundan atıyor. Çözümü var mı acaba?

Ekleme: Videoların bitmesini bekleyince sorun çıkmıyor. Ara videolar bitmeden fareye basınca oyundan atıyor.

Kullandığınız exe ile ilgili bir sıkıntı olabilir.
  • oyunu indirdim
    türkçe yamayı yükledim
    ve bitirdim

oyun da yama da çok güzel.. bu tarz oyun varmı başka bildiğiniz?
  • X-Men Origins Wolverine bence güzel bir oyun. Ama türkçesi varmı bilmiyorum.
  • bende şimdi indiyorum ama bi yama 95mb olurmu ya
  • oyunu indirip yüklemek anca kısmet oldu emek verdiğiniz için teşekkür ederim..
  • Eline sağlık
  • Arkadaşlar Ivy Sorunu Yaşamak istemiyorum Bana Saglam crack aTabilecek biri varmi
  • 
Sayfa: önceki 5758596061
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.