Şimdi Ara

Batman: Arkham Asylum %100 Türkçe Yama FiNAL ÇIKTI (61. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.283
Cevap
2
Favori
192.171
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5960616263
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sercan1419

kaç kere denediysemde türkçe olmadı oyun 1.1 yükledim üstüne türkçe 2.0 olmadı başka dosya kurup yapıştırdım birtek oyuna girerken ve çıkarken türkçe yazıyor masa üstüne dönmek istiyormusunuz gibi oyun menüsü yada başka hiç bir yeri türkçe olmadı.

Herhalde bir yerde hata yapıyor olmalısınız. Şunu deneyin yamayı boş bir klasöre kurun daha sonra içindeki dosyaları oyunun klasöre kopyalayın ve tüm dosyaların üzerine yazın.
  • teşekkürler.
  • Hotfile linkini yenileyebilir misiniz? Silinmiş malesef

• Herhalde bir yerde hata yapıyor olmalısınız. Şunu deneyin yamayı boş bir klasöre kurun daha sonra içindeki dosyaları oyunun klasöre kopyalayın ve tüm dosyaların üzerine yazın.

Dediğin gibide denedim ama olmuyor sadece ayarlar girişte ki yazı türkçe oluyor oyun içinde değişim yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: roni28
    Herhalde bir yerde hata yapıyor olmalısınız. Şunu deneyin yamayı boş bir klasöre kurun daha sonra içindeki dosyaları oyunun klasöre kopyalayın ve tüm dosyaların üzerine yazın.

quote:

Dediğin gibide denedim ama olmuyor sadece ayarlar girişte ki yazı türkçe oluyor oyun içinde değişim yok

Bir yerde hata yapmış olmalısınız. Tekrar baştan çekin yamayı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi venomtrk -- 1 Temmuz 2011; 0:48:10 >
  • Linkler çalışmıyor malesef.
  • ps3'e atsak çalışır mı yamalar?
  • Harika bir çalışma eline sağlık hemen yüklüyorum :)
  • Teşekkür ederim :) yeni oynuyorum oyunu daha iyi olacak bu :)
  • Saolun şimdi oynayabilirim artık :D
  • arkadaşlar 1.1 kürek pm den atabilecek varmı , çok makbule geçer
  • Hocam çok saol türkçe yamayla süper oldu
  • oyun olmasa bile yamayı bilgisayarda tutuyorum
    hayatımda gördüğüm en kaliteli Türkçe yamaydı bu yama
  • ventomtrk gerçekten süpersin çok teşekkürler emeğine sağlık
  • Batman'in bütün filmlerini izlemiş biri olarak (1966 yılındaki saçma film de dahil), bilgisayarı henüz yeni upgrade yapabildiğimden dolayı oyuna da yeni başladım şimdi.. Garip bir heyecan var Türkçe yamayı yapan arkadaş, emeğine sağlık. Uzun zamandır oyunu oynamayı bekliyordum Türkçe yamayı da görünce kitlenirim artık
  • Abi öncelikle çok teşekkür ederim Asylum paketi için,emeğine sağlık.Arkham City de altyazı seçeneği olursa yine Türkçe yamasını çıkartacak mısın?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi el sonador -- 5 Eylül 2011; 14:04:34 >
  • ellerine sağlık dsotum gerçekten harika çalışma olmuş bende bu oyunu yeni indirdim okullar açılmadan bitirmem gerekiyordu artık türkçe oldupu için rahat rahat bitiririm artık
  • venomtrk eline sağlık,teşekkürler
  • Hocam dosyayı bi dosyanın üzerine nasıl yazcaz?
  • eline sağlık
  • 
Sayfa: önceki 5960616263
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.