Şimdi Ara

Batman: Arkham Asylum %100 Türkçe Yama FiNAL ÇIKTI (62. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.283
Cevap
2
Favori
192.171
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6061626364
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar altyazının PS3 için olanı var mı ?
  • reserved
  • Darısı 2. oyunun başına 15 kasımda çıkıyor malum tüm gücünüzle buna odaklanıp çalışsanız 1 haftada falan çıkartabilseniz süper olur..
  • Beyler Ps3 için oynama imkanı var mı türkçe ?
  • @venomtrk; hocam arkham city için herhangi bir çalışmanız veya böyle bir planınız varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: jericho_!4

@venomtrk; hocam arkham city için herhangi bir çalışmanız veya böyle bir planınız varmı?

Evet olacak. Bu sefer tek kişi değilim tabi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi venomtrk -- 24 Ekim 2011; 23:30:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: venomtrk

quote:

@venomtrk; hocam arkham city için herhangi bir çalışmanız veya böyle bir planınız varmı?

Hobaaaa, gine muhteşem bir oyun ve gine venomtrk. Teşekkürler.
  • Eline koluna sağlık yama için gerçekten uğraş isteyen bir iş yapmıssın hemde kendi başına yeni yamadada kolay gelsin sabırsızlıkla bekliyorum
  • merhabalar ,ben uzun zamandır girmiyordum sorum şu
    bu oyun internetden tam olarak yüklenebilirmi?(genelde demo şeklinde 2gb)
    türkçe versiyonu oyun indirdikten sonra nasıl bir işlemle yapılacak
    çok tarzanca sorularım ama yardımcı bilgiler verir seniz çok memnun olurum şahsen türkçe oynamayı çok isterim..
    sevgi ve saygılarımla...
  • emeğine sağlık teşekkürler
  • selam arkadaşlar biri yardımcı olabilir mi? türkçe yamayı kurulum aşamasında ne denediysem şu hatayı bi türlü çözemedim?

HATA:
    Batman Arkhan Asylum Türkçe Yama 2.0 aşağıdaki belirtilen sebeplerden dolayı tamamen kurulamadı. Çünkü:
    BmGame\CookedPCMaps\Garden_C1_LOC_INT.upk: Bu soya geçersiz verileri kapsar. (error 21FC)
    #başlık yükleme tamamlandıktan sonra çalıştırınız.
  • venom,,,,
    yaptığınız iş çokkkk büyük.... gerçekten çok tebrik ederim üstelik yükleme konusundaki diğer arkadaşlara yaptığınız yorumlar sayesinde nasıl olduğunu tam anlamadan ben bile yükledim ve çalışıyor,kendime inanamıyorum çocuklarım sayenizde y.dil olmadan rahatlıkla seviye geçiyorlar-sadece bir sorun var oda kayıtlar konusunda." save"yok yada ben bulamıyorum. yani korkumdan kurcalamıyorum,malüm bir daha aynı şeyleri yapacaıma pek inamıyorum.
    tkr gönülden tbr ve alkışlar.......
  • ben şu an oyunu ingilizce olarak oynuyorum.Oyununmun versiyonunun ne olduğunu nereden öğrenebilirim?Diyelimki versiyonu eski güncellemem lazım ben oyunu güncellersem farklı bir crackmi yüklemem lazım?Yada normal crack ını yaparsam gene çalışırmı sorunsuz acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LuciFeriaN -- 22 Kasım 2011; 8:56:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bysaykomatrix

ben şu an oyunu ingilizce olarak oynuyorum.Oyununmun versiyonunun ne olduğunu nereden öğrenebilirim?Diyelimki versiyonu eski güncellemem lazım ben oyunu güncellersem farklı bir crackmi yüklemem lazım?Yada normal crack ını yaparsam gene çalışırmı sorunsuz acaba?

Oyunun versiyonu oyunu açtığında sol alt köşede yazar evet yeni kürekte yapman lazım
  • Ya 1.1 versiyonunu yükledim pc ye kurmak istiyorum ama kuramıyorum hata veriyor.Verdiği hata aşağıda türkçe yamasını yapıcam ama 1.1 olmadığı için yapamıyorum sorun nedir acaba?

http://imageshack.us/photo/my-images/849/adszahp.png/
  • Arkadaşlar steam'den GOTY versiyonunu aldım. bir türlü türkçe yapamdım normalde Korsan versiyonda yapmıştım ama yılbaşı kampanyası yapıldı diye alıyım bizimde tuzumuz olsun dedim. BMGame klasörü 7.49 Gb türkçe yama klasörü ise 111 mb. değiştirme olur mu bunda ? Bana ayrıntılı şekilde anlatırmısınız ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: foRza-1903
    Arkadaşlar steam'den GOTY versiyonunu aldım. bir türlü türkçe yapamdım normalde Korsan versiyonda yapmıştım ama yılbaşı kampanyası yapıldı diye alıyım bizimde tuzumuz olsun dedim. BMGame klasörü 7.49 Gb türkçe yama klasörü ise 111 mb. değiştirme olur mu bunda ? Bana ayrıntılı şekilde anlatırmısınız ?

quote:

Orijinalden alıntı: venomtrk
    quote:

venomtrk sana ne kadar teşekkür etsek azdır ellerine gözlerine sağlık hocam... Batman: Arkham City için de bir hazırlığın olması muhteşem bir haber. umarım en kısa zamanda tamamlanır merakla bekliyoruz...

Üsteki alıntıladığım foRza-1903'ün mesajına cvp verilmemiş. merak ettim bu nedir acaba?... Batman: A.A. çıktığı yıl korsan bile olsa bu altyazıyla oynayıp bırakmıştım devam edemedim, gayet güzeldi sorun yoktu. Bu yılbaşı indirimlerinde Steam'dan GoTY Edition orjinal aldık. TR yama oyunun Steam versiyonuna uyumlu olacağını düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ravenholm -- 15 Ocak 2012; 20:07:33 >
  • Gerçekten mükemmel çalışma olmuş :) Arkham City'yi bekliyoruz.
  • Tüm linkler kırık.Bir türlü bulamadim calisan link.
  • Yapanların eline sağlık, sırf bu yama yüzünden oyunu indirip oynamayı düşünüyorum, yoksa bir türlü şu oyuna ısınamadım :)
  • 
Sayfa: önceki 6061626364
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.