Şimdi Ara

Batman Arkham City Takıldım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.821
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Burada fazladan tuşa basıcak mıyız ? "" basıyorum ama bırakıyor

• Bırakıyor çünkü bir onu öyle kullanamazsın o çektiğin zaman düşecek bir şey değil.İlerleyen bölümlerde Mr. Freeze'den suyu buza çevirme işlevi olan bir alet alacaksın o zaman suyu buza çevirip yön vermek için onu kullanıyorsun.
  • yanlış kapıdan girmişsin, oradan daha sonra mr freezeden suyu donduran aleti alınca gelecek ve su üzerinde platformlar oluşturarak ilerleyeceksin. şimdi geldiğin kapıdan çık, çatıya tırman baca gibi bir yerden giriş yapacaksın, onu ara.
  • quote:

Orijinalden alıntı: iyi aile robotu babür

yanlış kapıdan girmişsin, oradan daha sonra mr freezeden suyu donduran aleti alınca gelecek ve su üzerinde platformlar oluşturarak ilerleyeceksin. şimdi geldiğin kapıdan çık, çatıya tırman baca gibi bir yerden giriş yapacaksın, onu ara.

Çok teşekkürler buldum
  • Arkadaşlar The riddler hostage 4 ü geçtikten sonra enigma machine'den diğer riddler hostage'i bulmak için çarkları döndürdüm ve doğru olanı buldum. Ancak haritada riddler hostage 5 çıkmadı ne yapacağımı bilemedim, deli gibi dönüp duruyorum haritada o soru işaretlerinin hemen hemen hepsini topladım sıkıntıdan şuanda harita bomboş diyebiliriz. Ben bu riddler hostage 5'in yerini nasıl bulucam lütfen birisi yardım etsin. Youtube'dan da baktım adam 4 ü geçince benim gibi çarkları çeviriyor ve haritanın sol üst köşesinde beliriyor riddler hostage 5 yerinide biliyorum gidiyorum ama orada yok çünkü haritada çıkmadı ters giden birşeyler var yorumlarınızı bekliyorum lütfen birileri cevap versin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: creauter

Arkadaşlar The riddler hostage 4 ü geçtikten sonra enigma machine'den diğer riddler hostage'i bulmak için çarkları döndürdüm ve doğru olanı buldum. Ancak haritada riddler hostage 5 çıkmadı ne yapacağımı bilemedim, deli gibi dönüp duruyorum haritada o soru işaretlerinin hemen hemen hepsini topladım sıkıntıdan şuanda harita bomboş diyebiliriz. Ben bu riddler hostage 5'in yerini nasıl bulucam lütfen birisi yardım etsin. Youtube'dan da baktım adam 4 ü geçince benim gibi çarkları çeviriyor ve haritanın sol üst köşesinde beliriyor riddler hostage 5 yerinide biliyorum gidiyorum ama orada yok çünkü haritada çıkmadı ters giden birşeyler var yorumlarınızı bekliyorum lütfen birileri cevap versin.

Riddlerin toplam 400 adet soru isareti var hepsini toplaman lazim ki 5. Acilsin catwoman ilede toplaman sart pembe soru isaretlerini. Hepsini topladinmida riddler"i pataklayacaksin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: esdarking

quote:

Orijinalden alıntı: creauter

Arkadaşlar The riddler hostage 4 ü geçtikten sonra enigma machine'den diğer riddler hostage'i bulmak için çarkları döndürdüm ve doğru olanı buldum. Ancak haritada riddler hostage 5 çıkmadı ne yapacağımı bilemedim, deli gibi dönüp duruyorum haritada o soru işaretlerinin hemen hemen hepsini topladım sıkıntıdan şuanda harita bomboş diyebiliriz. Ben bu riddler hostage 5'in yerini nasıl bulucam lütfen birisi yardım etsin. Youtube'dan da baktım adam 4 ü geçince benim gibi çarkları çeviriyor ve haritanın sol üst köşesinde beliriyor riddler hostage 5 yerinide biliyorum gidiyorum ama orada yok çünkü haritada çıkmadı ters giden birşeyler var yorumlarınızı bekliyorum lütfen birileri cevap versin.

Riddlerin toplam 400 adet soru isareti var hepsini toplaman lazim ki 5. Acilsin catwoman ilede toplaman sart pembe soru isaretlerini. Hepsini topladinmida riddler"i pataklayacaksin.

Bina içindekiler dahilmi? mesela haritada veya bina içinde olmayan soru işaretleride var oyunda rast gele keşfedebiliyoruz. Var sayalımki ben bitane borunun altındaki soru işaretini koca oyunda görmemişim, olabilirmi olabilir ee ne bilcem ben orada soru işareti olduğunu. Oyunun grafikleri falan dövüş sahneleri çok güzel ama bu saçma sapan şeylerle insanı çok fazla sıkıyo. Oyunda konu diye birşey yok ordan oraya soru işareti topluyoruz 3 5 tane boss dövdük oyun bitti. İşimiz soru işaretlerini toplamak.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Batman Arkham City Catwoman Sorunu
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Oyunda toplam ana gorevler haric 10 tane daha gorev var. Soru isaretlerinin yerini ogrenmek istiyorsan dusmanlarin bazilari yesil olarak yanmakta yanindaki diger dusmanlari patakladiktan sonra yesil olan dusmani y tusuna basarak konustur oda sana soru isaretlerinin yerlerini haritada acacaktir. Bu arada oyun oyun degil gercekten bi sahaser 2 defa bitirdim ve anca sıkıldim. Keske daha uzun olsaydi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: esdarking

Oyunda toplam ana gorevler haric 10 tane daha gorev var. Soru isaretlerinin yerini ogrenmek istiyorsan dusmanlarin bazilari yesil olarak yanmakta yanindaki diger dusmanlari patakladiktan sonra yesil olan dusmani y tusuna basarak konustur oda sana soru isaretlerinin yerlerini haritada acacaktir. Bu arada oyun oyun degil gercekten bi sahaser 2 defa bitirdim ve anca sıkıldim. Keske daha uzun olsaydi.

+1

Katılıyorum. Hayatımda oynadığım en güzel oyunlardan biri.
    Hemen hemen her yönden oyuncuyu tatmin edecek bir oyun yapmışlar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.