Şimdi Ara

Batman Arkham Knight Türkçe Yama Çalışması (14. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
674
Cevap
21
Favori
121.590
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
31 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    "ilk önce yazının tamamını okuyun anlayın sonra cevap verin panik yok insanlar itiraz edebilir bu fiyatlardan yama almak zorunda değiliz."

Yazının tamamını okudum, panikte yapmadım.

Ne güzel söylemişsin son cümlende "almak zorunda değilsin" bu fiyatlardan değil başka fiyatlardan da (daha ucuz olsa bile) almak zorunda değilsin aslında! Kimse de seni zorlamıyor daha neyin tantanasındasınız ki? Sistem size uymuyor, fiyat pahalı cart curt anladıkta adamlarda gırtlağınıza basmıyor ki. Türkçe oynamayın uymuyorsa uyarsa oynayın. Bakarsınız bedava dağıtılır oynarsınız ama dur bedava da oynamaya sizi zorlayan yok!!!

Saçmalamanın artık tepe noktasına vardınız resmen!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusufulas -- 26 Ocak 2019; 9:49:27 >
  • kimsenin kimseye zorlama hakkı zaten yok ordaki panik yok başkasına laftı sana değil ayrıca fiyatlara veya kurmak istedikleri sisteme itirazım var ki birkoç kişininde itirazı ac:origins dlc yaması konusunda animus projesinden birisi göreceksiniz batman yamasını 50 tl yamacam direk pc' ye şifreletecem felan gibi uçuk kaçık vaatlerde bulunuyodu hayrola sakin olun illa ki siz dediniz diye o fiyatı vererek o garabet programımı indirip kuracam hiç zannetmiyorum elbet tersine mühendislikle onunda bir yolu bulunur zaten var normal olarak bütün ac oyunlarında forge dosyasını değiştirdin mi olur biter bu kdar uzatmanın alemi yok parayı ama uygun bir meblag ve o günün şartlarına uygun uçuk bir fiyatta değil arkasından pc'ye program kurup yok firewall'ı kapat yok antivirüsü kapat yok chrome aç yok yönetici olarak çalıştır (istersen kasayıda söküp vereyim yani) olmadan dosya değiştirme sistemi ile bu akdar zor değil anlaşılmaz değil bitti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cybrtrk -- 26 Ocak 2019; 10:45:51 >

• quote:

Orijinalden alıntı: yusufulas

"ilk önce yazının tamamını okuyun anlayın sonra cevap verin panik yok insanlar itiraz edebilir bu fiyatlardan yama almak zorunda değiliz."

Yazının tamamını okudum, panikte yapmadım.

Ne güzel söylemişsin son cümlende "almak zorunda değilsin" bu fiyatlardan değil başka fiyatlardan da (daha ucuz olsa bile) almak zorunda değilsin aslında! Kimse de seni zorlamıyor daha neyin tantanasındasınız ki? Sistem size uymuyor, fiyat pahalı cart curt anladıkta adamlarda gırtlağınıza basmıyor ki. Türkçe oynamayın uymuyorsa uyarsa oynayın. Bakarsınız bedava dağıtılır oynarsınız ama dur bedava da oynamaya sizi zorlayan yok!!!

Saçmalamanın artık tepe noktasına vardınız resmen!
    Yazılanları yanlış algıalama ve saptırma yönetimini çok yaptığınızı sanıyorsunuz ama hiçbir şekilde beceremiyorsunuz bunu böyle bilin ... inatla ortalkta haksız bir durum var ki aboneler bile bunun farkına varıp ses çıkarmaya başladırlar siz inatla yazılan onca şeyi işinize gelemeyen kısımları görmezden gelip bir tane cümleyi ya da kelimeyi cımbızla sineğin kanadından yağ çıkarır gibi seçip lafanıza göre değiştirip yazmaya kalkıyorsunuz ... bizler bu işin arkasını aramasak o yamaları daha fahiş fiuatlara çekecekler ama hala anlamamakta ısrar ediyorsunuz ...Ha bu kadar savunan insların ya o proje ekibinin tanıdığı yakın insanlar ya bayağı bir bağış yapıp gitti lan paralar eyip için için içi yananlar ya da sahte hesapla gelip habire post kasanlardır ... yamayı şahsen ben almam , ihtiyacımda yok ama bu yamaya sahip olmak isteyen belirli bir kesiminde burada dili olmaya çalışıyoruz ... Ama sizin gibilerin laftan anladığı ya da anlayacağı yok bizde delillerle ekibin ne yaptığını göstermeye çalışıyoruz ki bir arkadaş gayette güzel ne haltlar döndüğünü resimlerle işaretleyek betimlemiş ...Atalarımızın dediği gibi analayana sivrisinek saz , anlamayan davul zurna az demişler ...

• quote:

Orijinalden alıntı: Melankoli4

bir süre sonra dediğiniz kaç ay 5 belki 6 ay sonra ücretsiz çıkacak, kaldı ki ücretsiz elde etmek gibi bir derdim yok benim. insaflı bir fiyat belirlesinler alalım. abonelerle kıyaslamayın, aboneler tüm yamalara erişiyor, tek sefer ödeme yapacak olanlar tek bir yamaya. 10-20tl aralığında bir fiyat belirleselerdi herkes alır üzerine teşekkür ederlerdi bu fiyatın tek açıklaması aç gözlülük.

Alıntıları Göster
    bir şeyleri abartmakta üzerinize yok adamların yaptığı ve ücretsiz dağıttıkları hangi yama 5-6 ay sonra dağıtıldı ??? Ne kadar çok uzatıldı bu konu geçen yorumumda söyledim yine söylüyorum fiyatını pahalı bulan ücretsiz dağıtılmasını beklesin alan alır almayan almaz yada adamların dediği gibi abonelik alın 4 dolarlık 20 tl ile hem abone olun hem yamayı alın şurada 45 tl içim yama pahalı diye tan tana edeceğinize az mantıklı düşününde 20 tl ye abonelik alıp yamanızı 20 tl ye almış olun ona da yok diyorsanız bekleyin ücretsiz dağıtılmasını

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NoReG -- 27 Ocak 2019; 12:51:45 >

• Bakın iplenmeyince troller nasıl da azalarak bitiyorlar. Normalde ben de iplemezdim de çok sinirli olduğum bir ana denk geldi. Ben burda söylenen her şeye zamanında cevap verdim o yüzden artık vermiyorum. Merak eden açtığım konularda arasın bulsun ya da sitedeki sss bölümüne bakın. Abone olmak istemeyen erken erişim isteyen kartla 7 dolar veya eft ile 45 lira öder, bir şey ödemek istemeyen bedava olacağı zamanı bekler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HK-47 -- 28 Ocak 2019; 14:26:59 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir yamaya 45 tl istenmesine tepki gösterenler troll oluyorsa bu durumu savunanlar ne oluyor, yalaka mı?

Ücretli yamaya karşı değilim, insanlar emeğinin karşılığını almalı bu şekilde farklı görüşte olan insanlara troll diyerek hakaret edemez hiçkimse. İsterse Mesut Çevik olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Adol125 -- 28 Ocak 2019; 15:9:32 >
  • Bekleyip bedavaya alabilirsin, işine gelmiyorsa uğurlar olsun güle güle.

Tepki gösterenlerle bir derdim yok. Konuda derdi üzüm yemek değil bağcı dövmek olanlar vardı trol lafını herkesin üzerine almasına gerek yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HK-47 -- 28 Ocak 2019; 14:29:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HK-47

Bekleyip bedavaya alabilirsin, işine gelmiyorsa uğurlar olsun güle güle.

Tepki gösterenlerle bir derdim yok. Konuda derdi üzüm yemek değil bağcı dövmek olanlar vardı trol lafını herkesin üzerine almasına gerek yok.
    Yazık be, şu üsluba sahip birini savunuyorsunuz .

Eskiler bilir Kemal Sunal'ın bir filmini, her şeye maydanoz olmamayı iyi öğretir. Alan memnun satan memnun sonuçta .

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Aha bir tanesi geldi mesela.

• Şunu yazmayı unutmuşum; Benim yamayla bir işim yok. Pc im zaten oyunu kaldırmıyo. Anlayacağınız oyunu oynamayacam bile. Derdim bedava olması falan da değil. Ama bugün bu istenen fiyata tepki gösterilmezse yarın div 2 gibi daha baba bir oyuna 15 dolar falan istendiğinde söz söylemeye hakkımız olmaz ki bazıları o hakkı çoktan kaybetti. Ben arkham knight yaması için istenen fiyata tepki gösteriyorum yamanın ücretli olmasına veya kurduğunuz abonelik sistemine değil. İnsanlar emeğinin karşılığını alsınlar elbette ama abone olmak istemeyen kişilerden bir yama için oyunun fiyatının yüzde 75 ini istemeyi doğru bulmuyorum.
  • Kardeşim adamlar bir ay sonra bedava yapicak zaten,bir ay sabretmek istemeyen de kendi bilir.

• witcher_king kullanıcısına yanıt
    Küçük bir düzeltme yapayım tam sürüm yama çıkınca 1 ay sonra 1 dolar dahil tüm abonelere, birkaç ay sonra da bedava olarak herkese veriliyor. Dlc yamalarını ise sadece abonelere özel yapıyoruz:)

• quote:

Bakın iplenmeyince troller nasıl da azalarak bitiyorlar. Normalde ben de iplemezdim de çok sinirli olduğum bir ana denk geldi. Ben burda söylenen her şeye zamanında cevap verdim o yüzden artık vermiyorum. Merak eden açtığım konularda arasın bulsun ya da sitedeki sss bölümüne bakın. Abone olmak istemeyen erken erişim isteyen kartla 7 dolar veya eft ile 45 lira öder, bir şey ödemek istemeyen bedava olacağı zamanı bekler.
    Neye göre troll? kime göre troll? yorumlarım ortada sence bende senin kafandan gitmediğim için sizi desteklemediğim için trollmuyum?
  • Kime trol dediğimi aynı mesajın devamında açıkladım. Sayfayı yenileyin.

• witcher_king kullanıcısına yanıt
    Dikkatli oku yazdığım şeyi :D Ayrıca bu 7 dolar 45 tl olayının milleti abone olmaya zorlamak için yapılmış bir şey olduğu da bariz ortada. Pek bahsedilmemiş ama konudaki herkesin bu durumu fark ettiğinden eminim. Demek ki abone sayısı veya abonelerden elde edilen gelir istenen düzeyde değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Adol125 -- 28 Ocak 2019; 15:29:41 >
  • Bunu ben zaten kendim açıklamıştım. Küfür etmek yerine yıldız koyduğum halde banlandım ve mesajım silindi. Ortada gizlenen bir şey yok zaten. Abonelikler sistemi zor döndürüyor, bazı aylar ben cebimden para veriyorum. Ondan sonra birkaç mesaj üstte üslubuma dikkat çeken arkadaş gibileriyle uğraşınca tabii bazen sinirler geriliyor.

Benim kişisel olarak derdim zaten bu işten çok para kazanmak değil. Zaten ben çeviri yapmadığım için çoğu zaman hiçbir şey almıyorum. Şurda iyi kötü bir sistem kurduk çeviri işi bitti derken en azından para insanlar için bir motivasyon oldu. Hayatında ona buna çamur atmak dışında bir dikili ağacı olmayan ergenler ve ergen ruhlular ile uğraşmak insanı yoruyor. Yukarıda biri bizzat ben çalıp dağıtacağım diyordu. Ben de hodri meydan demiştim. Ben zaten bir şey kazanmadığım için dağıtsanız da zararlı çıkmam ama beğenin beğenmeyin bu grubun çevirmenlerinin büyük çoğunluğu para için çalışıyor. Bu sistem olmasa yılda bir AC oyunu çevirmeye devam ederdik. Ne Batman Ne Dos2 olurdu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HK-47 -- 28 Ocak 2019; 20:0:29 >

• yine tartışma ne zaman bu tartşma bitecek hayırlısı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-539FEDCD1 -- 28 Ocak 2019; 20:7:51 >
  • İlgili şahıslara Dragon Age 2 yamasını 10!!!yıl,batman ak yamasını 4!!yıl,divinity original sin 2 yi bir Allahın kulu gönüllü çevirmez diyorum.Ekibinizin bu oyunları 1!! senede çevirdiğini söylüyorum,daha önce böyle bir ekibin olmadığını söylüyorum ama onlar size demediklerini bırakmayınca bir sorun yok fakat sizi savunan insanlar sizin ekibinizin gizli üyesi ya da akrabanız filan oluyor. (Bkz.ben😄)Yama ücretsiz yayınlanınca burada size saydıranların ilk indirecek kişiler olması iğrençliği...benim eleştirim fiyatı fazla bulanlara değil,bu fiyatı bahane ederek ekibe saldıranlara,vermeyeceği 45 tl için kıyameti koparanlara..Çok sevdiğim bir özlü söz var;it ürür kervan yürür.Türkçe yamalar adına en ufak bir katkısı dahi olmayıp burada demediklerini bırakmayanlar yerine bizim yıllardır çevirisini beklediğimiz bu oyunları bukadar kısa sürede dilimize kazandırdığınız için teşekkür ederim.

• quote:

Bunu ben zaten kendim açıklamıştım. Küfür etmek yerine yıldız koyduğum halde banlandım ve mesajım silindi. Ortada gizlenen bir şey yok zaten. Abonelikler sistemi zor döndürüyor, bazı aylar ben cebimden para veriyorum. Ondan sonra birkaç mesaj üstte üslubuma dikkat çeken arkadaş gibileriyle uğraşınca tabii bazen sinirler geriliyor.

Benim kişisel olarak derdim zaten bu işten çok para kazanmak değil. Zaten ben çeviri yapmadığım için çoğu zaman hiçbir şey almıyorum. Şurda iyi kötü bir sistem kurduk çeviri işi bitti derken en azından para insanlar için bir motivasyon oldu. Hayatında ona buna çamur atmak dışında bir dikili ağacı olmayan ergenler ve ergen ruhlular ile uğraşmak insanı yoruyor. Yukarıda biri bizzat ben çalıp dağıtacağım diyordu. Ben de hodri meydan demiştim. Ben zaten bir şey kazanmadığım için dağıtsanız da zararlı çıkmam ama beğenin beğenmeyin bu grubun çevirmenlerinin büyük çoğunluğu para için çalışıyor. Bu sistem olmasa yılda bir AC oyunu çevirmeye devam ederdik. Ne Batman Ne Dos2 olurdu.
    yamayı parayla satıyosunuz tamam bu piyasada durumunda normal, bağış zaten normal bi durum ama paranın çevirmenleri motive ettiğini söylüyosunuz tamam para güzel bir motivasyon kaynağıdır bizim türkçe yamayı almamızın veyahut türkçe yama istememimizin sebebi oyundaki küçük detayları ve hikayeyi tamamen anlamaktır. yamayı uzuuuunnn bir test sürecinden geçirdiğinizi belirttiniz fakat test ederken herhalde yamayı değil yamanın korunduğu ne üydüğü belursuz saçma sapan abonelik doğrultma sistemini test ettiniz galiba çevirmenleriniz çeviriyi ya düzgün yapamamış yada text dosyasını dışarı aktarırken sehven bir durum olmuş, şimdi gelelim fasulyenin faydalarına yamanın programını kurulum videosunu gayet amatörce bir şekilde youtube video halinde atan arkadaş buraları resimde görülen görevleri yapmış ama bunlar nedense kalmış ve AC:Origins 2.dlcsisi olan Firavunların Laneti bölümünün daha %30 - 40 gibi kadarı bitti şuandaki hatalar bunlar bakalım ilerdeki bölümlerde bizi neler bekliyo amacım çeviriyi kötülemek değil madem pclere program kurdururak yapıyosunuz gerçi şuanda program zorunluluğu kaldırdınız galiba ayrıca AC:Origins yamasının konuşulduğu konuya eleştiriye tahammülünüz olmadığı kilitlediniz bende bu fotoğrafları buraya koyuyorum, madem para çevirmenleri motive ediyo o zaman ya çevirmenlerde, ya text dosyalarının forge dosyasından dönüşltüren bi sorun var ya da uzunnnn test sürecinde hikayeyi ve yamanın çevirisi yerine grafikleri test ediyolar herhalde bide bu fotoğraflar telefonla monitörden alındı photoshop diyemezsiniz canlarım, iyi günler iyi çevirmeler

Batman Arkham Knight Türkçe Yama Çalışması

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cybrtrk -- 28 Ocak 2019; 21:13:56 >

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.