Şimdi Ara

Batman Arkham Knight Türkçe Yama Çalışması (13. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
674
Cevap
21
Favori
121.590
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
31 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yahu gerçekten çok komik bi yer burası adam 45 tlyi savunuyo adama laf anlatmaya çalışıyoruz bak 45 tl vermeden de bu yapılabilir diye bak itiraz ettik önce bu ön sipariş fiyatı dediler sonra ucuzlayacak dediler sonrada bi süre bedava olacak dediler ki sesimizi çıkarmayalım bugün 45 tl yarın 80 tl öbür gün kimse yapmadı biz yaptık diye bu sefer tek ödeme bazlı 150 tl olacak diyecekler taki o aman bi şey değil be ben zaten para içinde yüzüyorum diyenleri zorlayacak bir miktara gelecek o zamanda iş işten geçmiş olacak

merakla ellerinde çekirdekleri ile benim mesajımı bekleyen yüksek egodan kafaları 1 milyon olmuşlara duyrulur erkekler, kadınlar, arkadaşlar, romalılar bugün buralarda pek yokum ama çekirdeklerinizi hazırlayın winter is coming canım

• Adamlar bir süre sonra herkese açık olacağını zaten açıklamışlar. Yamanın ilerlemesine olanak sağlamış abonelerin yamaya para ödemeyenlerden daha erken erişmesi gayet normal değil mi? Erken erişmek istiyorsan 45 lira ver, para ödemek istemiyorsan bekle. Bunu algılamak bu kadar zor mu? Bu grup bu oyunu çevirmemiş olsaydı sizin Türkçe oynama ihtimaliniz var mıydı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • s-adebisi kullanıcısına yanıt
    Gruptaki savunanların ve parayla alanların yaş ortalaması kaç merak ediyorum. 15 yaşından küçük ise 45 TL'ye laf eder bir tiptir veya aile parası yiyordur. 15 yaşından büyük ise İngilizcesi gelişmiştir oyunu anlar. Erken erişim olayı da fazlasıyla büyüdü zaten. Bağışla başladı iş şimdi nerelere geldi.
  • Yahu istediğiniz şekilde istediğiniz yaşta olun bu oyunu oynayacak kişi rpg için alır ve rpg alışmak için onlarca oyun oynamıştır şu ana kadar. Yahu İngilizceniz harbiden 0'a 0 mı? Benim bildiğim taa seneler önceki haberlerde ingilizce 2.sınıfa çekildi diyorlardı. Eğitim sisteminde İngilizce gerçekten bu kadar mı berbat? The Division hikayesini mesela İngilizce şekilde çözebildim, İngilizce kaynaklardan bir parça destek aldım ve hikayesi şu an imzamdaki postta yazıyor.
  • Gunpower-storm kullanıcısına yanıt
    Senin gibi millete ingilizce dersi verenlerin türkçe yamalar başlığında işi ne?Kendi dilinde oynamak isteyenler burada bulunuyor.Senin gibi ilkokul da 8 dil konuşanlar değil.

• purrfect kullanıcısına yanıt
    Kardeş ingilizcem inan ki senin kadar. Bu tamamen uğraş meselesi. Zengin işi denilen konsollarda 45 TL ile neler yapılır neler. Kendi dilimle oyun oynarken oyunun değerinden fazla para vermek istemem açık olayım. Ve merak ediyorum ilkokulda 8 dil konuşan diyorsun da kaç yaşındasın? Senin gibi insanlara klavyeye parmak basmak haram.
  • cybrtrk kullanıcısına yanıt
    45 tl vermeden bu iş yapılabilir demişsiniz...merak ediyorum siz mi yapacaksınız?Yukarıda demişsiniz ki "bir süre sonra yamayı bedava çıkaraklarını söylediler".Bu nasıl bir hayal gücü?Daha burada 45 tl kavgası olmadan Dragon Age 2 yamalarını bir süre sonra bedava vereceklerini kendileri söylediler aynı şey batman ak için de geçerli burada algı kasmayın.Artı olarak 2 gündür alenen kendilerini tehdit ediyorsunuz hala ne işiniz var burada gidin maliyeye.Sonra neden yıllardır bu oyunlara türkçe yama çıkmıyor diyorsunuz.Bu tipler yüzünden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi purrfect -- 25 Ocak 2019; 15:19:2 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: purrfect

45 tl vermeden bu iş yapılabilir demişsiniz...merak ediyorum siz mi yapacaksınız?Yukarıda demişsiniz ki "bir süre sonra yamayı bedava çıkaraklarını söylediler".Bu nasıl bir hayal gücü?Daha burada 45 tl kavgası olmadan Dragon Age 2 yamalarını bir süre sonra bedava vereceklerini kendileri söylediler aynı şey batman ak için de geçerli burada algı kasmayın.Artı olarak 2 gündür alenen kendilerini tehdit ediyorsunuz hala ne işiniz var burada gidin maliyeye.Sonra neden yıllardır bu oyunlara türkçe yama çıkmıyor diyorsunuz.Bu tipler yüzünden.
    bir süre sonra dediğiniz kaç ay 5 belki 6 ay sonra ücretsiz çıkacak, kaldı ki ücretsiz elde etmek gibi bir derdim yok benim. insaflı bir fiyat belirlesinler alalım. abonelerle kıyaslamayın, aboneler tüm yamalara erişiyor, tek sefer ödeme yapacak olanlar tek bir yamaya. 10-20tl aralığında bir fiyat belirleselerdi herkes alır üzerine teşekkür ederlerdi bu fiyatın tek açıklaması aç gözlülük.

• Melankoli4 M kullanıcısına yanıt
    5-6 ay sonra...hiç çıkarmayıp sadece abone olan veyahut ödeme yapanlara da sunabilirler çünkü kendileri emek verip yaptı.İşin bu kısmı da sizin işinize gelmeyen tarafı sanırım.Başlıkta yer alan büyük yapımları kim çeviriyor bir bakın isterseniz.O 5-6 ay bırakın da bağış yapmak isteyen varsa yapsın alsın siz ve sizin gibi düşünen insanlara hiçbirşey vermeden üstüne tehdit edip üstüne pişkin pişkin 5-6 ay sonra yamayı indirmek inanın hiç koymuyor.Ama buna rağmen herkese ücretsiz sunacaklar.Size 5-6 ay beklemek ağır gelmiş peki koca 4 yıldır kimsenin bu oyunu çevirmemesi de hiç zorunuza gitti mi?Adamlar kimsenin elini sürmediği oyunu 1 sene belkide daha kısa sürede çevirdi bukadar nankör olmayın.Bana güncel olup rpg olan veyahut AAA yapımları çeviren bir ekip sayın..Üzerine tıklayıp o takip ettiğiniz büyük yapımlarda bu ekibin imzası var.Benim babam milyoner değil ve bu fiyat benim içinde fazla ama Dragon Age 2 yi 10!!!senedir kimse çevirmedi.Batman Arkham knight'ı 4 senedir kimse çevirmedi.Divinity original sin 2 yi zaten kimse çevirmez ama bu adamlar bu zamana kadar tüm Assassin's Creed serisini ve yukarıda saydığım oyunları ""1"" sene de çevirdi.Erteleme yok,bahane yok,iptal yok.Aldıkları işi bitirdiler ve burada kendilerine hakaret eden,tehdit eden ahlaksızlar bile yamalarına ücretsiz erişebilecek ama erken erişim isteyen varsa bağış yapacak.Ekiplerinde ücret ödedikleri çevirmenler var bu insanlara ödeme yapıyorlar.Ve 45 tl diye ağlayan arkadaşlar bedava indirsin çünkü yukarıda saydiklarım sizin umrunuzda değil.Bu oyunların senelerdir yaması olmaması umrunuzda değil.40 yılın başı böyle kaliteli bir ekibin çıkıp tüm bu oyunları patır patır çevirmesi umrunuzda değil.Sonra türkçe yama sektörü neden öldü..Burada bu insanları maliyetler ile firmalar ile tehdit edene kadar gerçekten türkçe yamaları dert edinseydiniz aynı eforu gerekli mercii lere ulaşıp ülkede satışa sunulan oyunların türkçe olmasi için sağlardınız ama sizin derdiniz başka.

• quote:

Orijinalden alıntı: purrfect

5-6 ay sonra...hiç çıkarmayıp sadece abone olan veyahut ödeme yapanlara da sunabilirler çünkü kendileri emek verip yaptı.İşin bu kısmı da sizin işinize gelmeyen tarafı sanırım.Başlıkta yer alan büyük yapımları kim çeviriyor bir bakın isterseniz.O 5-6 ay bırakın da bağış yapmak isteyen varsa yapsın alsın siz ve sizin gibi düşünen insanlara hiçbirşey vermeden üstüne tehdit edip üstüne pişkin pişkin 5-6 ay sonra yamayı indirmek inanın hiç koymuyor.Ama buna rağmen herkese ücretsiz sunacaklar.Size 5-6 ay beklemek ağır gelmiş peki koca 4 yıldır kimsenin bu oyunu çevirmemesi de hiç zorunuza gitti mi?Adamlar kimsenin elini sürmediği oyunu 1 sene belkide daha kısa sürede çevirdi bukadar nankör olmayın.Bana güncel olup rpg olan veyahut AAA yapımları çeviren bir ekip sayın..Üzerine tıklayıp o takip ettiğiniz büyük yapımlarda bu ekibin imzası var.Benim babam milyoner değil ve bu fiyat benim içinde fazla ama Dragon Age 2 yi 10!!!senedir kimse çevirmedi.Batman Arkham knight'ı 4 senedir kimse çevirmedi.Divinity original sin 2 yi zaten kimse çevirmez ama bu adamlar bu zamana kadar tüm Assassin's Creed serisini ve yukarıda saydığım oyunları ""1"" sene de çevirdi.Erteleme yok,bahane yok,iptal yok.Aldıkları işi bitirdiler ve burada kendilerine hakaret eden,tehdit eden ahlaksızlar bile yamalarına ücretsiz erişebilecek ama erken erişim isteyen varsa bağış yapacak.Ekiplerinde ücret ödedikleri çevirmenler var bu insanlara ödeme yapıyorlar.Ve 45 tl diye ağlayan arkadaşlar bedava indirsin çünkü yukarıda saydiklarım sizin umrunuzda değil.Bu oyunların senelerdir yaması olmaması umrunuzda değil.40 yılın başı böyle kaliteli bir ekibin çıkıp tüm bu oyunları patır patır çevirmesi umrunuzda değil.Sonra türkçe yama sektörü neden öldü..Burada bu insanları maliyetler ile firmalar ile tehdit edene kadar gerçekten türkçe yamaları dert edinseydiniz aynı eforu gerekli mercii lere ulaşıp ülkede satışa sunulan oyunların türkçe olmasi için sağlardınız ama sizin derdiniz başka.
    ısrarla insanları beleşçi olmakla suçluyorsun. biz diyoruz ki insaflı bir fiyat belirleyin alalım, sen inatla aynı şeyi tekrarlıyorsun. aylık 1 dolardan 4 ay abone olan kişi tüm yamalara erişebiliyorken tek bir oyunun yamasını 7 dolara satmak mantıklı mı? madem bu adamlar bu kadar hakediyorlar, kaldırın 1-3-4 dolar abonelikleri, başlasın 5 dolar'dan çıksın 20 dolar'a kadar. çünkü çok oyun çevirdiler, divinity'yi çeviriyorlar, kimsenin yanaşmadığı oyunları çeviriyorlar, ayıp değil mi 1 dolardan abone olmak...şunu demekle senin yazdıkların arasında zerre fark yok. ben kendi adıma konuşayım, ücretsiz bile sunsalar elimden geldiğince bağış yapmak isterim, her zaman destekleme taraftarı oldum bu işi yapanları ama 45tl'ye yama, kusura bakmayın işin ölçüsünün çok dışında.

• Melankoli4 M kullanıcısına yanıt
    Yalnız "abone" ile "tek seferlik bağış" arasında biraz fark var çünkü abone olanlar "sürekli" olarak bağış yapmakta.Hani deseniz 4 ay sonra çıkarlar ki hiç sanmıyorum adam kendi rızası ile bağışı yapıyor ve hazır bukadar oyunun çevirisi yolda iken pek çıkan olmaz ki ayda 5tl böyle güzel işler yapan bir ekip için çok değil.Kendileri de facebook sayfalarında söyledi aboneler için oyun 21-22 tl civarında ediyor.Başlığa gelmeden fiyat konusundaki sıkıntımı dile getirdim fakat şöyle bir durum olsa anlarım.Eğer yama belirli bir süre sonra herkese açık olmasa evet 45 lira fazla fakat durumu olmayanların dahi ücretsiz erişebileceği bir yama olacak fakat o zamana kadar kendi masraflarını çıkarmak ve eft kesintisini hesap ederek böyle bir yol izlediler sanırım.

• s-adebisi kullanıcısına yanıt
    Dostum işte olayın başı öyle değil ... İlk başta öyle bir açıklama yoktu bizler bu fiyatlara ve abonelik sistemi nedir diye sordukça öncesinde bu bir ön sipariş fiyatı denildi sonrasında fiyat düşürelecek dendi ondna sonrasında oyunun sadece ana senaryosu ücretsiz dağıtılacak dendi şimdi de dlc ler dağıtılacak dendi ... Bizler zaten bağış olayına bir şemiyoruz haklarıdır o kadar uğraşıp emek sarfediyorlar ve çeviri işi yapmak gerçekten çok zır bir şey... Satışıda yapılabilir haları bir emek var ama fiyat konusunda ve ürünü satın almış olsan bile aboneliği diretmeleri ve kurulum esnasında yapyıkları doğrulama saçmalığı ... İnsanlar buna ayar oldu tamamen ... Olayın ilk başı şuan ki gibi değil anlıyacağın ... ama bunları söylememize rağmen kendileri inatla çamura yatmaya ve farklı farklı açıklamalar yaparak kendi lehlerine çevirmeye çalıştılar ... Animus Projesi ekibi zor projeleri çeviriyor hepsinin alinekoluna sağlık Türkçe yamayı kullanarak oyunu ve hikayesini anlamasını sağlayacaklar bir çok kişinin ama işi de bu denli kurallarla ticarete dökmek ve bu davranışlarını savunmak biraz kusura bakma ama saçmalık ...

• quote:

Orijinalden alıntı: parker ali

Avrupa gibi bilinçli toplumlarda kuruş zam olsa dahi tepkisini ortaya koyan bir toplum var neden az kazandıkları için mi? Hayır tabi ki. Her şeyin bir ederi vardır. Bizim millet ise ne kadar kanı emilirse emilsin vampirine daha da em diyor. Bu fiyatı savunanları anlamak mümkün değil anlamak da istemiyorum zaten. Bu kafayla gidin siz ,siz sustukça, aldıkça fiyatlar daha da artacaktır. Sadece bu konu için değil genelde böyleyiz.
    Adamlar her seçeneği sunmuş sadece forumdan değil diğer platformlardan da takip edersen görürsün gerekli duyuruları açıklamaları yapıyor adamlar tabii ki abone olanlara daha uygun fiyat sunacak abone olmayanlara ayrı fiyat sunacak bundan daha doğal ne var ? Abone değilsen olmayacaksan da diyorlar ki bir kaç ay sonra ücretsiz dağıtacağız zaten aboneler erken erişimde diyorlar ama bu toplumda ki sizin gibi zihniyette ki insanlar her konuya tepki gösterme çabasında oldukları için her işe çomak sokuluyor pahalı ise tepkini gösterme kardeşim almazsın olur biter burada pahalı diye bir taraflarını yırtanlar yama ücretsiz dağıtıldığında alıp oynayacak kişiler madem ücretsiz dağıtıldığında oynayacaksınız susun bekleyin fiyata karışmayın size ne belirlenen fiyattan bedava indirecek misiniz evet indireceksiniz o halde felaket tellallığı yapmayın susun ücretsiz yayınlanmasını bekleyin

• 45 tllik (7 dolar) fiyatı tek sefer önsipariş fiyatı o, abonelere 4 dolar yoksa o, diye savunanlar cidden boş konuşuyor. Hele bu adamlar çevirmeseydi kimse bu oyunlara el atmazdı, siz de türkçe oynayamazdınız diyenler onlardan da boş konuşuyor. Şu durumu savunan adamın re2 remake niye 400 lira oldu diye laf etmeye hakkı yok. Veya div 2 yamasına 100 tl istediklerinde ağzını açmaya hakkı yok. İnsanları beleşçi olmakla suçlayanlar ise ağızlarına bant yapıştırıp hiç konuşmamalılar. Konuştukça saçmalamanın nirvanasına çıkıyorlar.
  • Şu Türkçe Yama konusunda ki ücretli mi ücretsiz mi olsun bağış mı olsun yoksa satış mı vergi levhası mı alsınlar yoksa şirket mi açsınlar 'lardan GINA geldi. Paralıysa sana uymuyorsa girme yazma. Bedava ise gir indir oyna. Buraya itiraz edenler neyi başardı ya da neyi değiştirdi? Kart yemiş futbolcunun itirazı gibi saçma bi tavrınız var. Zorunlu değilsiniz ALMAYIN! Yamayı KULLANMAYIN! Basit değil mi cidden? Yok yaşı şu yok İngilizce kursuna gidin yok ücreti çok mok.. valla BAYDINIZ!
  • Hocam zaten şu başlıkta kendi gibi yapmış bi arkadaş var @purrfect ya bu arkadaşa savunması için bir şey veriyorlar veya çeviri ekibinin içinde bulunuyor diğer türlü ise daha kötü zaten bu derece bağnazlık bu derece körlük hakaret diyor tehdit diyor kimse öyle bişey yapmamış yok efendim çok kaliteli bunlarda yapmazsa kimse yapmaz küstüreceksiniz yok zaten bedava çıkacak kardeş ya sen okumuyorsun yada dediğim ilk şeye geliyor bu şey paralı yaptıkları hiç bir yamayı oynamadım ama önceden ücretsiz ac oynamışlığım var bedava olduğu için ve o şekilde oynadığım için yorum yapmayacağım korkma bunlar küsmez senin gibi körü körüne bağlanan insanlar olduğu sürece he küstü bu sayfayı okuyan birileri kesin çeviri ekibi oluşturmayı düşünür 45 tl ye okey diyenleri görünce ya trollüyorsun ya çok körsün yada ekipten iş teklifi aldın hangisi olduğunu söylede şu sayfadaki heycanlı bekleyişi biraz azalt

• ozyurt1964 O kullanıcısına yanıt
    Sana nekadar verdiler?Kaç gündür bu başlıkta ağzın boş durmuyor.Tartışma tek taraflı olmaz başlatan ben değilim.Kimsenin bana birşey verdiği yok.Bir beklentim de yok.Kişi kendinden bilir işi demiş atalarımız sen kendi kirli zihniyetin ile karıştırdın sanırım.Kimse tehdit etmemiş demişsin gözlerinde bozuk senin.Yukarıda maliyeye toplanıp şikayet edicez diyen mi dersin yoksa vergi kaçakçılığı yapıyorsunuz diyen mi dersin,firmanın haberi varmı diyen mi dersin,boy boy maddeler yazan mı dersin... hani kimse tehdit etmedi dedin ya...sen nasıl ki sabahtan beri kendini bu başlık altında paralıyorsan bende inandığım insanların arkasında duruyorum sana ağzını açmak düşmez.Kendi işine bak maliyeye şikayete filan git.
    Ve rica ediyorum seni etiketlemediysem bir daha benim adıma mesajlar yazma seninle muhattap olmak istemiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi purrfect -- 26 Ocak 2019; 0:59:6 >
  • purrfect kullanıcısına yanıt
    Valla bana bişey vermediler ama keşke sana bu kadar konuşmana verselerdi. Kardeş ya sen tehdit ne bilmiyorsun yada yarım yamalak okuyorsun yazıları kimse oyunu şu fiyata çekmezsen sana şunu yaparız demiyor insanlar rahatsızlık duyduğu konuda şikayetlerini dile getiriyorlar bu şikayetlerini biraz olsun azaltabilmek için bir çözüm arıyor sen boş teneke misali sadece boş laf senle tartşırım ama yobaz ve bağnaz insanlarla tartşmaya girmiyorum yaşında ufak anladığım kadarıyla diğer arkadaşlara da önerim salın şunu bi daha 200 versin yada pardon durumu yoksa beklesin çünkü başka çözüm önerisi yok hadi bak işine
  • parası olan alır olmayan almaz eğerki cok fazla abone yada bağış gelse bu rakam istenmezdi gene suçlu 1 doları cok görende
  • İLK ÖNCE YAZINI TAMAMINI OKUYUN SONRA CEVAP VERİN

evet beyler, byaanlar, romalılar geri döndük hadi cevaplara başlayalım

ilk önce siz burda yazıyosunuz ne güzel hikaye anlatıyosunuz anlatsana eğleniyorum diye caps' ler richie richlere bak bakalım bizim burdaki hikayelerden sonra neler değişmiş ayrıca gidin gençlik kollarına kaydolun cümlesini hangi maksatla kurduğunuzu açıklayın lütfen aksi takdirde yanlış anlaşılacaksınız

1 ağustos 2018' de konu başlatılıyor ve çeviri haberi ile hayırlı olsun mesajlarıda yazıyılıyo sonrasında hadi çıksın mesajları ama sonrasında akıllardaki soru acaba fiyatlandırma ne olacak diye ocak sonu gibi konudaki insanlar haliyle soruyo abonelikle mi alınacak diye hala laf çeviriyolar en sonunda ilk önce animus projesi sitesinde 22 ocak tarihli gönderide bakla ağızdan çıkıyo ve deniyoki Assasin's creed origins' de sizlerden koparmaya çalıştığımız paracıkları alan sistemizin en güncel şekilde bu yamada kullanıcaz ve kredi kartı ile ön sipariş fiyatı 7 dolar diye belirledik diyor aynı zamanda origins yamasında insanlar neden dolar diyince bu sefer bi de demişler tl olarak 45 tl eft belirleyelim buraya kadar güzel ama insanlar limit, türev, integral bilmese bile 4 işlem biliyo 45tl eft = 7dolar diyince 45/7= 6,42tl yani sizler dolar kurunu 6,42' den hesaplıyorsunuz değil mi?

animus projesindeki fiyatın açıklandığı postun tarihi 22 ocak 2019 o günkü dolar kuru 5,34tl sizlerin istediği ve hesapladığı dolaru 6,42tl
    Batman Arkham Knight Türkçe Yama Çalışması

bu arada eft ücretini hesaba dahil bile etmiyorum onuda eklesem neler olur siz düşünün.

yamanın ücretinin 45tl açıklanması ile cin şişeden çıkıyo ve başlıyo insanlar haklı olarak itiraz etmeye bu yazıların en sonunda yamayı savunan hatta savunduğu için animus' tan para mı alıyo denen arkadaşlar bile o zamanlar ne olur adil fiyatlandırma yapın diye yazıyomuş ve tarih 23 ocak 2019' u yani bir sonraki günü geldiğinde konuya bendeniz teşrif ediyo ve animus projesi sitesinde bir post daha paylaşılıyo belliki itirazlardan rahatsız olmuşlar postta dört aydan eski bir abone iseniz yama size alfa, beta, gama halleri gelecektir diyor olabilir. bizim mesajlarımızdan sonra pc'nize programı kurduktan sonra (artık programında kodlarında ne varsa bu tarz istiyolar kurmamızı) abonelikten çıkabilirsiniz diyorlar ama bu abonelikler hani alfa,beta, gama hallerini almak için abone olacaz ya işte o abonelikler 4dolar veya üstü olacak diyolar en ucuz fiyattan hesaplayalım 4dolar' dan 4 ay abonelik 16 dolar yapar postun yayınlandığı tarih 23 ocak 2019 o günkü dolar kuru ile hesaplayalım 4 dolardan 4 aylık abonelik yani 16 dolar tl olarak 84,64 tl gibi dahada uçuk bir fiyat çıkıyor ve bu ücretler sadece bu yama için yani arkham knight yaması için olacak olan ücret buyrun postun resmi aşşağıda
    Batman Arkham Knight Türkçe Yama Çalışması

şimdi gelelim sonuç bölümüne:
    oyun oynayan kitle genelde öğrenci olan arkdaşlarımızdır. bunu bile bile bu kadar fahiş fiyatı çıkarmayı nasıl bir vicdan ile yazıyosunuz siz ne kadardan çıkartırsanız çıkartın o parayı verip alacak insanlar vardır ha benim durumum elveriyo ama ben veremeyenlerin sesi olmak için yazıyorum arkadaşlar bugün bu fiyatlara itiraz etmezsek yarın çıkıp diyecekleri walla kurtarmıyo biz çok emek veriyoruz( emekleri çok o konuda haklılar ) bu yüzden yamanın fiyatı 150 tl +eft ücreti derse ne diyecez onudamı kabul edicez elinizi vicdanınıza koyun alın veyahut almayın bu konuda kendi paramı kazanıyorum servetim var harcarım ulen diye abiler daha çok harcayın animusa yardım edin toplu yama alın ve durumu olmadığını indirim döneminde oyun aldığını dip fiyat takip ettiği açıklayan ve bunu ispat eden insanlara bedava verin ama tabi o ucube ve pcde ne iş yaptığı belli olmayan programı kurdurmadan.

ilk önce yazının tamamını okuyun anlayın sonra cevap verin panik yok insanlar itiraz edebilir bu fiyatlardan yama almak zorunda değiliz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cybrtrk -- 26 Ocak 2019; 19:54:39 >

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.