Şimdi Ara

Batman v Superman : Dawn of Justice(2016)l Ben Affleck - Henry Cavill (707. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14.573
Cevap
75
Favori
354.532
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
26 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 705706707708709
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2000. mesajımı çok sevdiğim iki yıla yakın surede beklediğim birçok dost kazandığım bu konuya bırakmak istiyorum geriye donup bakınca her seyi hatırlıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Az önce izledim filmi resmen çöptü zar zor izledim birde 3 saat yapmışlar tam işkenceydi,

Hele o batman neydi öyle ya resmen bir kalas yürümesi hareketleri filan,
  • Filmi sinemada izlemiştim bugün ultimate edition unu izledim 3 saatlik. İlk izlediğimde beğenmiştim, şimdi de aklıma takılan bazı noktalara cevap buldum. Bu versiyonu daha güzeldi bence, kısa halini izleyenler bunada göz atsın derim. En azından yeni sahnelere sırayla bakın bazı olayların nedenleri açıklanıyor.

Bu arada buraya gelipte filme dünyanın en kötü filmi muamelesi yapmayıda bırakın artık la herkes izlesin kendi karar versin yeter kötülediğiniz. Herkesin bakış açısı farklı sonuçta.

• Ultimate'i hala izlememiş olan varsa bu altyazıyla izleyebilir. İnternettekilerden çok daha iyi

https://mega.nz/#!fhUzlbqA!nrKbHgj_0fek9Vw4XeXN4Fnu9-AqTuWiwcN1t6KsfOw
  • AHANDA BLURAY TORRENTE DÜŞTÜ

• xRaziel X kullanıcısına yanıt
    Ciddi misiniz ? Güzel haber bayram üstü teyit etmek lazım en kısa surede @xRaziel

Diğer tum arkadaslarım için bayramınızı kutlarım iyi bayramlar

• Bluray olarak EXTENDED, WEBDL olarak ULTIMATE EDITION sürüm var. Bir fark varmı ?
  • Hoba as bayrakları.

@alpalp84

Uzunlukları aynı görünüyor ikisininde.
  • 7.1 Atmos sürümü gelmiş 45 GB.

KRaLiMaRKo sürümünü bekliyorum umarım çabuk gelir.

Edit: KRaLiMaRKo an itibariyle geldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ed Wood -- 5 Temmuz 2016; 13:11:59 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Intruder

Filmin 4K Bluray'i resmi olarak 6 gün sonra ilk olarak Kore'de çıkacak.
    15'inde birçok ülkede çıkmış olacak.

5 Temmuzdan sonra her türlüsü bulunur

• quote:

quote:

Filmin 4K Bluray'i resmi olarak 6 gün sonra ilk olarak Kore'de çıkacak.
    15'inde birçok ülkede çıkmış olacak.

5 Temmuzdan sonra her türlüsü bulunur

4K indirmeye cesaret edemem ben. İndirsem bile nerede saklayacağım onu

• ay sonuna doğru kota bittiğinde indiririm evde tek ben kullanmıyorum interneti hak geçmesin ama akk ye girdiği an indiriyorum

• ultimate sürümünü seyrettim de film sıkıcı diyen arkadaşlara biraz hak verdim. yani öyle yerden yere vuracak kadar değilde. birkere film batman ve superman in duellosuna kadar olan kısmı çok aksiyonsuz ve uzun diyaloglardan oluşuyor. yani açıkçası çok fazla sahne var ama bunların çoğu diyalog üstüne.
  • 19'un da release edilecek olan fiziksel bluray kopyalara biri daha önceden ulaşmış olmalı ki filmin bugün bluray rip leri çıkmış. Extended olanı 12GB kusur, sinema olanı 10GB kusur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alpalp84

Bluray olarak EXTENDED, WEBDL olarak ULTIMATE EDITION sürüm var. Bir fark varmı ?

45GB versiyon da çıkmış has bluray olarak evet. kayıpsız görüntü ve ses sunuyor. Ses DTS MASTER HD değil Dolby TrueHD (Atmos eklentisiyle).

---

Soruna cevap ise, evet fark var görüntü ve ses kalitesi açısından. Görüntü bluray olanın daha iyi (bitrate'i fazla) ses ise çok fark olmaz zira ikiside AC3 kayıplı ve sadece bitrateleri farklı (web-dl olanın daha düşük). Tabi yakında Atmos kayıpsız ses barındıran riplerde çıkar.
  • Filmin açılış sahnesinden, kriptonu bulana kadar geçen süre beni çok etkiliyor. Filmde en sevdiğim belki de o sahnelerdir. Arkada çalan beautiful lie müziği ve Bruce un söyledikleri, ses tonu ve atmosfer gerçekten harika.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Man of Steel'in yanında film sönük kaldı bence, sıkıldım izlerken baya, sonu da çok tatmin etmedi. Artık devam filmlerinde göreceğiz.
  • Dün çıkar çıkmaz 15 GB versiyonu indirip izledim
    Ultimate de rastlarsak indiririz,

Yukarda birileri adres vermiş ama içi boş çıktı
    Chrtian Bale li batmanların yanında sönük kalmış bu film
    Tamam üzerinde kask var ama Batman ın robotu andıran yürüyüşler de cabası
    Yalnız yeşilçam vari sahne hiç olmamış, Bir de alay ederiz kendi filmlerimizle.
    Efectler yine müthiş. Ama konu karışık ve alengirli geldi bana, daha basit bir anlatım olabilirmiş.
  • Bluray'in görüntü kalitesi berbat. Ama bu Bluray ile alakalı değil 4K olsa da farketmez Film Grain efektini doldurmuşlar resmen. Hiç sevmiyorum şunu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Final Getsuga Tenshou

Bluray'in görüntü kalitesi berbat. Ama bu Bluray ile alakalı değil 4K olsa da farketmez Film Grain efektini doldurmuşlar resmen. Hiç sevmiyorum şunu.

Aynen fazla basmışlar. Karanlık sahnelerde çöp gibi oluyor görüntü.
  • 
Sayfa: önceki 705706707708709
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.