Şimdi Ara

Batman v Superman : Dawn of Justice(2016)l Ben Affleck - Henry Cavill (708. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
14.573
Cevap
75
Favori
354.532
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
26 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 706707708709710
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Iron Man'den sonra Robert Downey Jr.'ı Alfred olarak görmek şaşırtsa da burada da güzel bir performans sergilemiş. Ayrıca rol ayırt etmemesini takdir ettim.
  • Jeremy Irons ile mi karıştırdın yoksa şaka mı yapiyon anlamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi expo-9009 -- 7 Temmuz 2016; 21:40:56 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3 saatlik versiyonu izledim. farketmedim ama eklenen sahneleri diyebilcek var mı?
    Görüşüm olarak bence martha kısmını daha iyi uydurabilselerdi film harika denilebilir. İlk başlar cok iyiyken ilerledikce batman ve supermanı gizlemeleri (efekt olmadan cok kısa süreli gözüktüler hep) kötü olmuştu. Lex cok zeki bir adam oldugunu anlamayanlar icin kopuk olabilir. Adam ilk andan beri superman ve batmanın gizli kimligini biliyormuş(Nasıl biliyor demeyin adamda flash aquaman vs. nin dosyaları var) Birbirlerine cok iyi kırdırtıyor. Fakat o martha sahnesi asla kabul edilemez. Müzikler harika zaten onlara deginmeye bile gerek yok. Filmde bircok gelecekteki filmlere yönelik sahne oldugunu düşünüyom. En belirgini tabiki flash sahnesiydi. Karanlık olması beni daha cok cekti kendine. Kim ne derse desin (martha sahnesi keşke olmasa ama yapcak bişi yok) iyi bir filmdi.
  • Kimi sahneler bilgisayar oyunlarından çıkmış gibiydi, oradaki efektler o denli kötüydü; fakat bunlar birkaç sahne ile sınırlıdıydı. Sondaki toprakların kalkması neye işaretti?

Ayrıca aylarca bu filmin neyini konuştunuz?

• Toprağın kalkmasının nedeni superman'in kalp atışı. Yani ölmedi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dick Grayson -- 8 Temmuz 2016; 1:20:49 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MessiTugi

Batman v Superman : Dawn of Justice(2016)l Ben Affleck - Henry Cavill

• Bu filmi ilk defa geçen hafta içinde seyrettim. Uzun olan versiyonunu seyrettim. 180 dakikalık olanı. İki şey söyleyeceğim.

Birincisi, Batman, Supermen'den daha karizma idi. Bunu bir Supermen fanı olarak söylüyorum. Ben Afflek çok iyi seçim olmuş.

İkincisi, kriptonit denen halt olmasa Supermeni durdurabilecek hiç bir süper kahraman yok. Bunu filmde Batman bile itiraf ediyor. Ve onu durdurabilecek hiç bir halt yok diyor.
  • iTunes'te ne zaman çıkar uzun versiyonu?

• dün 3 saatlik olanı indirdim izledim ama nerden baksan film nerdeyse son 40 dk kala başlıyor dogru duzgun gozukmuyor bıle fılmde superman batman wonder olan ise 30 dk kala geliyor :D

hiç bişey anlamadım şahsen filmden öyle görsellik superman batman var diye izlenir.. süperman'de ölmüş yaptılar filmde ama ölmemiş acayip filmdi valla batman normalde supermanı yenebiliyor mu bu ımkansız gibi ?? superman tanrı filmde :D

birde amy adams fılmde yaşlı kalmıs gibi geldi karakter diğerleri seçimleri felan iyide onu beğenmedim valla
  • topaz42 kullanıcısına yanıt
    Hocam superman kriptonit zaafına rağmen çok gucluyken, kriptonit olmasa boku çıkardı afedersin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yani zayıf bir yön şart diyorsun. Mücadele için şart.
  • Robert Downey Jr değildi o kişi. Jeremy İrons idi. Biri iron man, diğerinin de soy isminde irons kelimesi olunca karıştırdınız zannederim.

Alfred'i oynayan Jeremy İrons idi. Hatırlanması için yazayım. Zor Ölüm-3 filminde Bruce Willis'e kök söktüren adam.
  • Arkadaş aklınca çok zeki bir şekilde dalga geçmiş.

İki sayfa ÇR bilmeyenler Alfred'i Batman'in çaycısı zannediyorlar bu da gayet normal.
  • Ultimate versiyonu kesinlikle sinema versiyonundan çok daha iyi ama hala sıkıntılar var. Tekrar tekrar yazmaya gerek yok. Çok konuştuk bunları zaten.
  • Batman'in suyun içinden yeraltına giriş sistemi olsun,yeraltındaki muazzam kalesi olsun,ve kullandığı tüm techizat.bunları sadece Bruce ile Alfred yapmış olamaz.bunların inşasında çalışanlar yaptıkları şeyin ne olduğunu,kimin için yapıldığını biliyor olmalılar doğal olarak.o zaman Batman'in kimliğini de biliyorlar.ya da ben bir yerde yanılıyorum.

Ek:Ultimate versiyon dediğiniz Extended versiyonla aynı mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gümüş_süvari -- 9 Temmuz 2016; 15:40:23 >
  • topaz42 kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle,şu haliyle bile Tanrı sıfatını alıyorsa,zaafı olmasa düşünmek bile istemiyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gümüş_süvari

Batman'in suyun içinden yeraltına giriş sistemi olsun,yeraltındaki muazzam kalesi olsun,ve kullandığı tüm techizat.bunları sadece Bruce ile Alfred yapmış olamaz.bunların inşasında çalışanlar yaptıkları şeyin ne olduğunu,kimin için yapıldığını biliyor olmalılar doğal olarak.o zaman Batman'in kimliğini de biliyorlar.ya da ben bir yerde yanılıyorum.

Sadece bruce yaptı

• gümüş_süvari kullanıcısına yanıt
    Adam milyarder, adını gizleyerek yaptırmış olamaz mı?
  • Yeraltı garajı adı altında villasına yaptırmıştır içini kendi halletmiştir. zor bir şey değil.

Böyle konsept evler var belki de oradan bakıp esinlenmişlerdir film için.
  • Arşiv için olabilecek en düzgün versiyonu indireceğim de Ultimate edition ile Extended edition arasında ne fark var
  • 
Sayfa: önceki 706707708709710
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.