Şimdi Ara

Batman v Superman : Dawn of Justice(2016)l Ben Affleck - Henry Cavill (710. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14.573
Cevap
75
Favori
354.531
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
26 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 708709710711712
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  Batman v Superman : Dawn of Justice(2016)l Ben Affleck - Henry Cavill
     Batman v Superman : Dawn of Justice(2016)l Ben Affleck - Henry Cavill

• Ben filmi beğendim. Oturaklı güzel bir başlangıç olmuş. Ayrıca Man of Steel'deki eleştirdiğimiz noktalara güzel bağlamışlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lady Gagalayan

hangi playerdan açıyorsunuz?

powerdvd her zaman.
  • Ben şunu şuraya bırakayımda gideyim😀.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackGhost12 -- 14 Temmuz 2016; 0:26:48 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Filmi izledikçe soğuyorum. Sinemada ilk izlediğim zamanki etkisiyle alakası yok neredeyse. Hiç öyle 12 GB ve üstü blurayleri indirmeyin. Ona değecek bir film değil. Hem kotanıza hem de bellek alanınıza yazık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Jingles -- 14 Temmuz 2016; 10:37:18 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Grain efekti nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Jingles

Grain efekti nedir?

• Final Getsuga Tenshou kullanıcısına yanıt
    Dostum peki bu aşağıdaki de dediğin efekten mi oluyor?

• Mr. Jingles kullanıcısına yanıt
    Bilmiyorum güzelce incelemek lazım güzel bir çözünürlükte. Ben Man of Steel'de görmemiştim. Varsa bile BvS'de ki kadar rahatsız edici değildi.
  • o soğuma bende de oldu yahu. keşke ultimate'i izlemeseydim de, imaxin büyüsü geçmeseydi diyorum

• Bu nerd lere de yaranılmıyor doğrusu :) ÇR ye bağlı kalınıyor yine beğendiremiyoruz :)

• Şu kesilmiş sahnede ki:

Şeytan benzeri yaratık nedir?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Extended versiyonunu izledim. Kesilmemiş versiyonuyla arada ne farklar var bilmiyorum. Ancak izlediğim versiyonu ne çok fazla olumsuz eleştirilmeyi hak ediyor ne de göklere çıkartılmayı. Beğenilecek düzeyde bir yapım olmuş. Tabii ki her şeyin tadını son bir saate bırakmak yerine süreye payda edebilselerdi daha başarılı olurdu. Wonder Woman'ın filme çok geç dahil olduğunu düşünüyorum.

Batman oturtulmuş şekilde yansıtılıyor. Ben Affleck'in model oyunculuğu, Bruce Wayne karakterine tam olarak uyum sağlamış. Mimiksiz bir oyunculuk sergiliyor oluşuyla; jön, karizmatik iş adamı kimliğine yakışıyor. Kaldı ki karşılıklı diyalogları bakımından da etkileyici buldum. Ben Affleck'in canlandırdığı Daredevil filmi çok kötü bir tat bıraktığı için korkuyordum fakat böyle bir durum söz konusu bile değil. Cristian Bale'i kostümün altında dilediğiniz zamanlar olmadıysa, sizin adınıza Batman kostümü layık olduğu oyuncunun üzerindedir diyebiliriz aslında.

Durum biraz farklı gelişiyor açıkçası. Bir kahraman yükselirken diğeri arada kaynamış diyebiliriz. Bu da Superman oluyor. Kripton doğumlu tanrısal kimliği bir nevi meydanda olan karakterin oradan oraya savrulması pek tatlı bir gelişme değil. Ben her zaman Batman tarafındayım orası başka. Ancak her zaman daha güçlü bir karşı karakter, sempati duyulan karaktere olan sevgiyi arttırır. Bu etkiyi göremedim. Kriptonit'i kullan Superman'i kolayca alt et. Pek güvenilir bir dayanak olmamış film adına. Buna Thor'u da değil ediyorum (ki bu adam metroyla seyahat etmiştir). Dünyadan olmayan süper karakterler komik durumlara düşürülmemeli. Yönetmenin ufak dokunuşu elbet olabilir ancak boku çıkarılmamalı diye düşünüyorum.

Ortak düşman ise; Joker misali sinsi planlarıyla kaotik ortam yaratan biri olmaktan çok, aklını fazla ön plana çıkaran ve iki yetimi birbirine kırdıran bir psikopat. Ek olarak da zaten bilimle haşır neşir. Jesse Eisenberg'de iyi bir performans sergileyince son sahnelerde özellikle bu karakter zirve yapıyor. Superman'in azılı düşmanı olduğundan dolayı Batman ile birebir görüşmüyor.

- Superman annesini duyamıyor fakat Lois Lane'i duyabiliyor öyle mi? Biraz saçma meydana gelen bir olay.

- Sonları doğru 'seni seviyorum' klişeleri yine var. Sektör ne zaman böyle işlerden vazgeçer bilemiyorum. Ancak bir an önce bıraksalar iyi olur.

- Wonder Woman/Batman/Superman üçlüsünün beraber savaşırken verdiği etki çok iyiydi. Hele ki Wonder Woman geldiği sırada arka fondaki müzik adeta seyiriciyi gaza getiriyordu.

- Bruce Wayne ve Diana Prince'ın Luthor'ın verdiği yemek sırasında çip rekabetine değinmek istiyorum. Diana arabasına giderken Bruce görüyor falan. The Dark Night Rises'daki Selina ve Bruce sahnesine çok benziyor. Biliyorsunuz filmin başında Selina böyle bir şey yapıyordu.

- Lex Luthor'ın her şeyi ayarlayabilen kusursuz görüntüsü bana fazla geldi.

- Henry Cavill'in göğüs bölgesindeki yoğun kıl gözümden kaçmadı. Tayt giyen bir adamın döşünde kıl olması akıl almaz bir şey.

- Memleketi kripton olan Superman, eledim eledim eşliğinde tabuta konulduktan sonra başında rahip olması da ayrı saçma. Önceki sahnede de USA bayrağına sarılmış. Adama füze attınız kansızlar bunu yaparken utanmadınız mı?

- Gal Gadot'a da bir çift lafım var. Bu kadar asil olunur mu?

• Mr. Jingles kullanıcısına yanıt
    renk paleti diye biliyorum bu olayı.

MoS'da aşırı abartıydı (Zack saçmalıklarından biri) filmde belli bir aralıkta sıkıcı bir havaya bürününce, üstüne böyle soluk renki bir görüntüde olunca izlerken darlanıyordu insan artık bitsede gitsek dedim sinemada resmen.

BvS'de de vardı bu olay ama bu kadar abartı değildi, şahsen yine de rahatsız oldum. Kasvetli hava yaratmak için göz zevkini bozuyor karanlıkta aksiyon sahneleri çekiyor falan filan.

Superman renkli bir karakter olarak gözüküyor comiclerde animasyonlarda vs. filmde niye böyle yapıyor anlamış değilim. Zack'in bu idealist tutumu filmleri abuk subuk bir hale getiriyor. (ŞAHSEN)
  • Oleyyyy blurayı çıktı

• BlackGhost12 kullanıcısına yanıt
    çoktan çıkmıştı ama neyse
  • quote:

Keşke filmin tamamını bu şekilde editleseler de bir daha izlesem, bu hali ilgi çekici duruyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: b0Ni

Starring harika olmuş

http://www.screenjunkies.com/video/honest-trailers-batman-v-superman-ultimate-edition-3036310?utm_source=youtube&utm_medium=youtube&utm_campaign=BvSendcard

Ultimate Edition için de çıkmış. Videoyu film gibi tekrar izleyelim diye kesilen kısım olduğunu sonunda söylüyorlar

• quote:

Yavvv arkadaş bune yav biz filmi izlememişizki ahhh Zack ahhh. Acaba bu renk tonları ayarlarını paylaşırlarmı? Telde X-Realyt ve Süper canlı mod var ama bu etkiyi göztermez bence.

• 
Sayfa: önceki 708709710711712
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.