Şimdi Ara

Batman v Superman : Dawn of Justice(2016)l Ben Affleck - Henry Cavill (711. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14.573
Cevap
75
Favori
354.531
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
26 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 709710711712713
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Belki ben marsta yaşıyorum😄😀

Şaka şaka marsta yaşamıyorum inanma sakın.

Extended versiyonu bekliyorum o yüzden bluraya sevindim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Renklendirilmiş halini daha mı çok sevdiniz yani ? Sizin film anlayışınızda bu kadarmış demek ki boşuna ciddiye almışız. Ayrıca bu renk paleti tüm Nolan filmlerinde kullanılır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MessiTugi

quote:

Orijinalden alıntı: BlackGhost12

Oleyyyy blurayı çıktı

Bluray çıktı ama Ultimate Edition olarak henüz çıkmadı

o da çoktan çıktı.. peee

not: sadece 2 saatlik bonus content yani perde arkası falan çıkmadı, bugünlerde o da çıkar.

• Mr. Jingles kullanıcısına yanıt
    Dostum senin videoda sorduğun olay renk paleti.

Grain efekti ise eskitme olarak geçer. Arkadaşın resimle anlattığı gibi, hafif karıncalanma yada karlanma olarak geçer literatürde.

Bu iki şeyinde sebebi filme sanatsal bir değer katmak için yapılır. Bazı filmlerde bu detaylara özellikle önem verilir. Filmin çekildiği mekana ve zamanına göre bu detaylar önem arz etse de, zamansız ve yersiz kullanımda seyir zevkini epey bir bozmaktadır.

Ayrıca Grain efektinin düzgün ve yerinde kullanılması bazen görüntüye keskinlikte katabilir. Ama grain efektinin özellikle insan yüzünde veya arkaplandaki bir nesneye veya objeye odak yapıldığı sahnelerde kullanılması çok rahatsız edicidir.

Bir torrent sitesinin filmin saf Bluray sürüme ait koyduğu bir frame'den örnek verecek olursam;

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi John Sheppard -- 20 Temmuz 2016; 3:24:12 >

• izledim gayet güzeldi. marvel filmlerinden falan geri kalır yanı yoktu.

lakin kafama takıldı

superman öldü mü harbinde
  • Filmin puanı İMDB'de 6.9 olmuş, film çıkalı aylar oldu hala filmin puanını düşürme peşindeler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: olağan_şüpheli

izledim gayet güzeldi. marvel filmlerinden falan geri kalır yanı yoktu.

lakin kafama takıldı

superman öldü mü harbinde

Son sahneye dikkatli bakarsan toprak taneleri havaya kalkıyor. Nükleer bombadan sonra da güneşi görünce iyileşmişti. İyileşmesi zaman alacaktır. Belki hafıza kaybı yaşayabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mgsfanboy

Filmin puanı İMDB'de 6.9 olmuş, film çıkalı aylar oldu hala filmin puanını düşürme peşindeler.

1 Verenlerin sayısına bak 13.300
  • evet aylar geçti milletin işi gücü yok bu filmin puanını düşürmeye çalışıyor

bluray çıktı millet izledi beğenmedi demek ki. Herkes sizin gibi beğenecek diye bir şart yok. Hiç çr ile alakası olmayan adam izleyince beğenmemesi son derece normal.
  • Gördüğüm en underrated film

Star Wars bile 8 almışken bu filmin 6.9 alması rezillik...

• Ultimate edition vizyona girseydi 8'le giriş yapardı, sinemadaki halinin anlatım tarzı gerçekten eksikliklerle doluymuş ultimate edition'a göre..
  • Ultimate Edition 1080P X265 ne zaman çıkar acaba?

• BlackGhost12 kullanıcısına yanıt
    Hali hazırda bolca 1080p x265 seçeneği var. Hatta bende şuanda 7.1 Atmos sese sahip versiyonu indiriyorum. qman riplemiş.
  • ultimate i izliyorumda batman harika ya resmen filmi sırtlamıș ben affleck.

• Ahh ah bi batman begins tarzinda ben affleck li batmani dusunemiyorum. Nolan baskan oyle bi akim baslatti ki buyuksun reis

• Lord Melkor kullanıcısına yanıt
    Hocam şöyle 3-4 gb olucak sadece telden izliyorum.

• bu filmin 6.9 a dusmesini anlamıyorum gercekten hani tamam kötu dersin sıkıcı dersin ama ne bileyim cidden haketmiyor bu kadar dusuk puanı defalarca izledim gercekten severek izledim sıkılmadım

• film 6.9'luk bi film falan değil zaten 7.5 falan bana göre ortalama (DC'yi az çok bilen biri olarak) ama bu kadar düşmesinin sebebi; filmdeki bazı hatalar, kusurlar ve evrene gerektiğinden fazla hızlı bir giriş vardı. DC bilmeyen sinema severler bu ne bu ne alaka demiştir ondan bu kadar düşük skorlar aldı bu film çünkü ortada evreni detaylandıracak filmler yok. Flash geldi niye geldi mesela ? ben biliyorum niye geldiğini ama DC'ye hakim olmayan o ne alakaydı şimdi der. Kurguda falan kusurluydu aynı şeyleri tekrar yazamıcam ama şaşılacak bir puan değil. DC'cilere film çekmiş işte Zack kaç defa söyledik.
  • Justice League için ilk resmi fotoğraf geldi

• quote:

Orijinalden alıntı: Sylargray

Justice League için ilk resmi fotoğraf geldi

Affleck in maskede oynama yapılmış herhalde, böyle baya iyi duruyor

• 
Sayfa: önceki 709710711712713
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.