Şimdi Ara

Batman v Superman : Dawn of Justice(2016)l Ben Affleck - Henry Cavill (713. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
14.573
Cevap
75
Favori
354.528
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
26 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 711712713714715
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • film kötü değil güzel izletiyor ama batman çok sönük kalıyor bence o da zevk vermiyor eski batman da joker le filan savaşıyordu şimdi insan üstü varlıklarla batman çok sönük kalıyor onların yanında
  • Kamera arkasi sahneleri olan 2 saatlik video var mi arkadaslar ? Eger varsa ozelden link verebilir mi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler ben bir yerden uzun versiyonu indirdim ama bvs ultimate edition diyor, extended degil. Sure olarak 3 saat gosteriyor ama dogry versiyon mu anlamadim. Ilerleterek baktim kesilen sahneler yoktu sanki.

• quote:

Orijinalden alıntı: Lord Melkor

Filmde bahsediyor arkadaşım ne teorisi. Mümkünse şu filmleri izlemeden gelip yorum yapmayın.

Filmdeki Lex'in babası 2000 yılında daha superman görmeden ölmüş. Superman'in baş düşmanı Lex Luthor yerine oğlunu kullanmak ne kadar mantıklı?
    Ayrıca filmdeki Lex Luthor'un babasının adının Lex Luthor olması filmdekinin gerçek Lex olmadığı anlamına mı gelir?

• Babası ne zaman ölmüş yada mantıklı mı mantıksız mı beni ilgilendirmez. Bu tercih meselesidir. Tüm filmi de tek tercihe bağlıyacak kadar aptal olmamak lazım. 2006 da Kevin Spacey gibi bir adam oynadığı halde filmin hali ortada. Ben sadece arkadaşın yanlışını düzelttim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Lord Melkor kullanıcısına yanıt
    Tamam da sizin dediğinizde bir kesinlik yok, arkadaş olay net değil demiş siz de onu tatnin edecek bir cevap verememişsiniz. Ortada net olmayan bir durum var ve haliyle açıklığa kavuşmasını bekliyoruz.

• quote:

Orijinalden alıntı: grkm1

Batman'in öldürmeye bu kadar yaklaşmışken sihirli sözcük sonrası vazgeçmesinin nedeni neymiş biz de öğrenelim.

Yok öyle bir neden. Aptalca bir sahneye yönetmenin aklına bile gelmemiş senaryolar üretiliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rodin

Beyler ben bir yerden uzun versiyonu indirdim ama bvs ultimate edition diyor, extended degil. Sure olarak 3 saat gosteriyor ama dogry versiyon mu anlamadim. Ilerleterek baktim kesilen sahneler yoktu sanki.

İkisi de aynı bir farkları yok.
  • Bu arada Marvel filmleri tekrar izlenebilir filmler diyen olmuş ama ben de ona katılmıyorum. Avengers benim gözümde 8 puanlık filmdir BvS Ultimate Edition gibi ama açıp da Avengers'ı bir daha izlemem. Çünkü aynı espriye iki kere gülünmez. Marvel filmleri keyifli, eğlenceli filmler, ama bir kere izledim; güleceğime güldüm o bana yeterli. Kullan at televizyon filmleri gibi Marvel filmleri. Hiçbir diyalog derinliği, hiçbir sinematik sanatsallığı ve tabii ki hiç ciddiyeti yok. Tabii bu o filmleri sevmediğim anlamına gelmiyor ben de bir çizgi roman okuyucusu, animasyon izleyicisiyim. Bana içinde çr içerikli ne verirseniz izler ve severim (Green lantern bile fena değildi bence), ama demek istediğim Marvel ve DC filmleri çok farklı ve aynı kefeye koymak yanlış olur. DC'nin Marvel'dan farklılaşma çabasını da takdir ediyor ve beğeniyorum. BvS'i şu ana dek 5 defa izledim. İki defa sinemada üç defa da Ultimate Edition olacak şekilde. Avengers veya diğer hiçbir Marvel filmi bende birden fazla izleme isteği uyandırmadı.

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deleted User

[Deleted from big topics]

Babasının adı Sr. Lex Luthor oğlu da Jr. Lex Luthor. Şimdi bunlardan hangisinin çrdeki superman düşmanı Lex Luthor olduğunu söyleyebilir misin?
    Sr. Lex Luthor'un 2000 yılında yani Clark 20 yaşındayken kendini dünyadan saklarken öldüğünü de hatırlatayım.

• Bunu sana anlatmak neden bu kadar zor ? Sinemada gördüğün Lex in çizgi romanlardakiyle bir alakası var mıydı ? Yoktu değil mi ? Buna da bir sebep bulmak için bunu oğlu gibi gösterdiler. Bu kadar basit. Hala neyi anlamadın neyi anlamak istemiyorsun düzgünce yazar mısın ?
  • quote:

Bunu sana anlatmak neden bu kadar zor ? Sinemada gördüğün Lex in çizgi romanlardakiyle bir alakası var mıydı ? Yoktu değil mi ? Buna da bir sebep bulmak için bunu oğlu gibi gösterdiler. Bu kadar basit. Hala neyi anlamadın neyi anlamak istemiyorsun düzgünce yazar mısın ?

Öncelikle şunu belirteyim burada tartışmak için veya olay çıksın diye tartışmıyorum, böyle uzun tartışmaları da sevmem ama bu meselede film çıktığından beri tatmin edici bir cevap alamadım o yüzden uzatıyorum.
    Film çıktığından beri birçok DC fanına sordum, bu şaklaban Lex ne alaka diye hepsi durumu açıklamaya çalıştı yok küçükken tacize uğramış, yok Lex aslında hep böyleymiş gibisinden hep durumu savundular ama hiçbiri çıkıp bu gerçek Lex değil bu onun oğlu demedi.
    Şimdi sizin dediğiniz mantıklı güzel bir teori, neden teori diyorum çünkü kesin değil. Superman'in baş düşmanı Lex Luthor dururken onun yerine Joker ile Lex'in aşkının meyvesi gibi ortaya çıkan bu çocuğu koymanın hiç bir mantığı yok. Karakterleri bu şekilde değiştireceklerse Lois yerine Lois'in kardeşini de koyabilirlerdi yani bu işin sonu yok. Sadece film evreni (eskiler dahil değil sadece DCEU) baz alınarak yapılmış wiki sayfasına baktığımızda da "baba Lex"in bilgileriyle çizgi romanlardaki Lex Luthor uyuşmuyor. Yani baba Lex'in gerçek Lex olduğuna dair hiçbir bilgi yok.

• nerden tutsan elinde kalıyor abi bırakın ya.

Herşeyi geçiyorum Superman, Lois'i dakikasına duyuyor hissediyor. Anam dediği kendisini büyüten kadını kaçırıyorlar bizim Supoş ortalarda yok ya arkadaş bunun izahı olamaz rezillik .
  • Öncelikle ortada bir şaklabanlık görmüyorum. Verilen rolü layıkıyla oynayan bir Jesse Eisenberg var. Haaa gerçek şaklaban görmek istiyorsan Joss Whedon un Avengerslarını izleyebilirsin. Tanrılardan tut yüzbaşılara kadar onlarca şaklaban bulabilirsin.

Yunuscum (yanlış hatırlıyorsam afedersin) konuya gelecek olursak. Yönetmen veya senarist artık her kimse demiş ki biz böyle böyle bir Lex yapalım ama fanlar bizi linç etmesin. Eeee o zaman bunun babası Lex olsun buda onun çakması oğlu olsun. Bu kadar basit. Neden bunu bu kadar kafana taktın anlamadım ? Açç Deadpool keyfine bak.
  • The Man in the Suit kullanıcısına yanıt
    Sen de çocuk musun bilader ? İlk günden beri aynı şeyler.
  • Lord Melkor kullanıcısına yanıt
    seni ne ilgilendirir bilader keyfime göre yazıyorum istedigimi, beğenmiyorsan bloklamakta senin keyfine kalmış. Ben senin mesajlarını beğenmediğim zaman blokluyorum mesela. Herşey serbest blokla geç.

• The Man in the Suit kullanıcısına yanıt
    Bak kardeşim seni bilgilendiriyim. Superman Dünya da olan her şeyi her an duymaz. Duymak istediğini seçer ve duyar. Bir kaç çizgi roman felan okusan beyninin bir parçasının her zaman Lois Lane de olduğunu bilirsin. Bunu sizin gibi arkadaşlar anlasın diye de 2 tane sahne koyulmuş filme. İlki mahkeme salonunda göremedim çünkü bakmadım dediği sahne 2. si ise Lex ile çatıdayken annesinin hiç aklına gelmemesi. Filmin o kısımlarında sorun yok.

Şuraya gelirsen ve oraya kafayı takarsan evet sorun var haklısın derim. Neden çatı sahnesinden sonra gökyüzüne çıkıp kulağıyla duymaya veya gözleriyle görmeye çalışmadı. Burası gerçekten saçma ama bu da tüm superkahraman filmlerinde olan bir saçmalık. Bu saçmalıklardan Marvel tarafında çok daha fazla var ama o sırada gülmek üzere olduğun için fark etmiyor olman normal.
  • quote:

Öncelikle ortada bir şaklabanlık görmüyorum. Verilen rolü layıkıyla oynayan bir Jesse Eisenberg var. Haaa gerçek şaklaban görmek istiyorsan Joss Whedon un Avengerslarını izleyebilirsin. Tanrılardan tut yüzbaşılara kadar onlarca şaklaban bulabilirsin.

Yunuscum (yanlış hatırlıyorsam afedersin) konuya gelecek olursak. Yönetmen veya senarist artık her kimse demiş ki biz böyle böyle bir Lex yapalım ama fanlar bizi linç etmesin. Eeee o zaman bunun babası Lex olsun buda onun çakması oğlu olsun. Bu kadar basit. Neden bunu bu kadar kafana taktın anlamadım ? Açç Deadpool keyfine bak.

Loki bile bu kadar şaklaban değildi ki mesele o değil. Avengers da izlerim BvS de izlerim, Justice League'e de ilk gün gideceğim Infinity War'a da.

Marvel-DC evrenlerinde en sevdiğim villain listesinin başında Lex Luthor yer alır (sonra magneto) ve böyle ciddı ve zeki bir adamın, hiç sevmediğim bir villain olan Joker gibi yansıtılması hoşuma gitmedi. Başka filmle karşılaştırma yapmadım, dc-marvel muhabbeti yapmadım sadece bu durumun yanlış olduğunu söyledim. Filmden sonra bir tane Türk dc fanı da demedi ki haklısın Lex böyle olmamalı.

1:25 sonrası resmen ciddiyet akıyor

• Loki yi severim Loki yi kastetmemiştim:). Bana sorcak olursan. Bunu Kevin Spacey e tercih ederim. Smallville dekini de en üste yazarım. Bunda çok sevdiğim sahneler vardı ama nefret ettiklerimde vardı. Özellikle o bir yerin açılışındaki konuşma beni karakterden nefret ettirdi ama senatörle evindeki konuşması da muhteşemdi. Hatta bana göre filmin en iyi sahnelerinden biriydi.
  • 
Sayfa: önceki 711712713714715
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.