Şimdi Ara

Batman v Superman : Dawn of Justice(2016)l Ben Affleck - Henry Cavill (714. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14.573
Cevap
75
Favori
354.528
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
26 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 712713714715716
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Lord Melkor

Loki yi severim Loki yi kastetmemiştim:). Bana sorcak olursan. Bunu Kevin Spacey e tercih ederim. Smallville dekini de en üste yazarım. Bunda çok sevdiğim sahneler vardı ama nefret ettiklerimde vardı. Özellikle o bir yerin açılışındaki konuşma beni karakterden nefret ettirdi ama senatörle evindeki konuşması da muhteşemdi. Hatta bana göre filmin en iyi sahnelerinden biriydi.

Güzel sahneler vardı tabi, mesela senatörle odada konuşurken hem zekiydi hem trolldü, söyledikleri mantıklı şeylerdi bu yüzden o sahne rahatsız etmedi ama tanışma sahnesindeki cıvıklık rahatsız etti. Kevin Spacey'i çok severim ama rolünü hatırlamıyordum desem yeridir Superman Returns pek hafızamda yer edememiş. Smallville'deki zaten tartışmasız bir Lex'ti.
    BvS'nin sonuna bakarsak Jesse'de de çizgi romana uygun bir Lex olma potansiyeli var keşke bunu filmin başından itibaren görebilseydik.

• Filmin sonunda daha da delirmişti. Tek benzerliği kelliği :) Cidden takılacak üstüne tartışılacak bir şey değil. Denediler sevenide oldu sevmeyeni de. Ben Dc fanı da değilim. Sadece Superman fanıyım. Bu yeni hali beni çok memnun ettiği için kalan öğeler ortalama olduğu sürece beni memnun ediyor.

Edit: Sana cevap yazarken maçkolik bildirimi yüzünden golden erken haberim oldu .s Ne güzel 1-2 dakka geriden ace ile takip ediyordum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lord Melkor -- 27 Temmuz 2016; 22:54:07 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler filmin sonunda deli oğlan birşeyler söylüyor
    o aç. bizi buldu. geliyor.
    . Burada kimden bahsediyor. Kim geliyor.
  • Cem kullanıcısına yanıt

Tam olarak bilemeyiz ama Darkseid veya Steppenwolf. Ki zaten bu iki karakterin de bağlantısı var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sokratik Adam -- 27 Temmuz 2016; 23:24:56 >
  • Yavv arkadaş o bu değilde ben Superman Returns'te ki Lex Luthor'u daha çok beğendim.

Yalan yok filmde bu acayip luthorun yaptığı çok gereksiz sahneler vardı oysaki dediğim filmdeki aynı karakter daha kaliteli bir kötüydü. Keşke iki filmi birleştirseler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Filmin sonunda daha da delirmişti. Tek benzerliği kelliği :) Cidden takılacak üstüne tartışılacak bir şey değil. Denediler sevenide oldu sevmeyeni de. Ben Dc fanı da değilim. Sadece Superman fanıyım. Bu yeni hali beni çok memnun ettiği için kalan öğeler ortalama olduğu sürece beni memnun ediyor.

Edit: Sana cevap yazarken maçkolik bildirimi yüzünden golden erken haberim oldu .s Ne güzel 1-2 dakka geriden ace ile takip ediyordum.

Filmin sonundaki deliliğini-tramvasını daha ciddi olabileceğine yordum. Ben ciddi villain sevdiğimden hoşuma gitmedi tabi dediğiniz gibi seven de vardır. Civil War filminde Baron Zemo vardı çizgi romanda yürüyen mor çorap gibi bir karakter ama filmde aşırı ciddiydi o yüzden çok hoşuma gitti ama karakteri bilenler sevmemiş olabilir, hak veririm zevk meselesi.

Maçkolik olayını anlamadım

• Acestreamden maçı izliyordum. 1-2 dakka delayli. Sana cevap yazarken telefona bildirim geldi gol oldu diye :)) Bense gölü ancak 1 dakka sonra gördüm. Heycanı kaçtı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Acestreamden maçı izliyordum. 1-2 dakka delayli. Sana cevap yazarken telefona bildirim geldi gol oldu diye :)) Bense gölü ancak 1 dakka sonra gördüm. Heycanı kaçtı.

Spoiler yemişsin
  • quote:

Bak kardeşim seni bilgilendiriyim. Superman Dünya da olan her şeyi her an duymaz. Duymak istediğini seçer ve duyar. Bir kaç çizgi roman felan okusan beyninin bir parçasının her zaman Lois Lane de olduğunu bilirsin. Bunu sizin gibi arkadaşlar anlasın diye de 2 tane sahne koyulmuş filme. İlki mahkeme salonunda göremedim çünkü bakmadım dediği sahne 2. si ise Lex ile çatıdayken annesinin hiç aklına gelmemesi. Filmin o kısımlarında sorun yok.

Şuraya gelirsen ve oraya kafayı takarsan evet sorun var haklısın derim. Neden çatı sahnesinden sonra gökyüzüne çıkıp kulağıyla duymaya veya gözleriyle görmeye çalışmadı. Burası gerçekten saçma ama bu da tüm superkahraman filmlerinde olan bir saçmalık. Bu saçmalıklardan Marvel tarafında çok daha fazla var ama o sırada gülmek üzere olduğun için fark etmiyor olman normal.

Şu Superman'in her şeyi duyup gördüğünü sananlar Superman : Returns açıp baksınlar.

Orada Lex araba kazası ayarlayıp müzeden hırsızlık yapıyordu. Superman arabadan kadını kurtarırken Lex'i es geçiyordu.

Filmde Lois'i ilk başta kurtarmasının sebebi zaten onu uzaktan izliyor olması(sonuçta teröristlerle görüşmeye gidiyor) 2.de ise şans eseri Doomsday Lois'in yakınlarına fırlatıyor tam o anda duyuyor. Yoksa Lois boğulup gidiyordu en başta duyardı duysa.

• Erwin kullanıcısına yanıt
    Lois i nerdeyse her zaman duyuyor. Her zaman bir parçası Loistedir.
  •  Batman v Superman : Dawn of Justice(2016)l Ben Affleck - Henry Cavill
  • Arkadaşlar filmin başlarında Batman in damgaladığı adamın sırrı ne bi türlü anlayamadım
  • IMDB puanı 7'nin altına düştü

Puan 6.9

Oy sayısı 351.877

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Cheritto -- 28 Temmuz 2016; 8:09:24 >

• Kınayı nereye gönderiyoruz?

İşiniz gücünüz yok mu olm sizin?
    Olum yazmışsın senin yaşın kaç söylermisin bir zahmet

• Profilimde doğum tarihim mevcut. Gizleme gereği görmüyorum.

Ayrıca gereksiz mesaj atanlara aynı özenle cevap vermeye çalışıyorum.

Bu muhabbeti yaptıysan gıcık olmuşsun demektir, demek ki amacıma ulaştım.
  • Filmin extended versiyonunu bugün izledim ve hem çok kızgın hem de çok şaşkınım :

Filmin kesilen sahneleri veya alternatif sahneleri konulunca film olmuş dedim. İki karakterin neden birbirine bilendiğini ve lex'in hangi güdülerle hareket ettiği daha belirgin ve daha rayında olmuş. Superman'e kurulan tuzaklar daha anlaşılır olmuş. Batman'in önüne çıkıp ayar vermesinin nedeni daha anlaşılır olmuş. Lex'in mekanını basan batman'in 5 saniyelik kamera kayıt görüntüsü bile bir anlam katmış. Kriminal inceleme sahnelerini söylemiyorum bile. Tüm bunlar olmadan sinemada izleyince her şeyi kendinizin çözüp yeni yaşanan olayları analiz etmeniz gerçekten zorlayıcı. Ayrıca kesilen sahneler olunca arka arkaya gelen sahneler çok anlamsız duruyordu. Bu versiyonda bu problem giderilmiş. Sinemaya giderek dolandırıldığımı düşünüyorum bu yüzden kızgınım. Bu versiyonu izleyerek aslında filmin oldukça iyi olduğunu gördüğüm içinse şaşkınım.

85 dogumluyum abisi

• quote:

Orijinalden alıntı: kdr-2015

85 dogumluyum abisi

Ooo pardon o zaman abi.
    Dc'cileri pek sevmem amasanırım seni özleyecegim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Cheritto -- 28 Temmuz 2016; 18:08:21 >
  • 
Sayfa: önceki 712713714715716
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.