Şimdi Ara

Batman v Superman : Dawn of Justice(2016)l Ben Affleck - Henry Cavill (719. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14.573
Cevap
75
Favori
354.522
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
26 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 717718719720721
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Yanlis hatirlamiyorsam Superman kursunun arkasini mi goremiyordu (radyoaktivite muhabbeti)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lord Melkor

Şimdi senin bu yazdığına eleştri mi deniyor

Güzel tahmin, evet. Bir Batman hayranının en sevdiği DC karakterinin temel felsefesinin hiç edilmesine isyanından kısa bir kuple de diyebilirsin. Ne dersen de artık.
  • Şu Batman'in Martha'yı kurtardığı sahneyi 30 kere falan izlemişimdir heralde daha da sıkılmadan izlerim ama filmi sinemadan sonra izliyim dedim ileri sara sara bile zar zor bitirdim.
  • People hate what they don't understand..

"Martha KENT"

• JusticeLeague kullanıcısına yanıt
    paşam kızma seviyoruz seni
  • Su an ultimate edition'u tekrar izliyorum. Bir sey dikkatimi cekti, filmi durdurdum hemen yazayim dedim

kripton gemisindeki makine lex zod'u suya koyarken "kripton konseyi bir daha boyle bir seyin yapilmasini yasaklamistir diyor. Yani aslinda doomsday bildigimiz gibi onceden yapilmis, lex kendi dnasiyla tekrar bir doomsdayimsi yapiyor orada (tabi bunu film soyleseymis iyiymis)

Yalniz sunu soylemek istiyorum, filmi bu haliyle izleyip de begenmeyen hakikaten begenmemek icin izliyordur. Film herseyiyle anlatsa mevzuyu, izleyiciye birakmasa (ki anlamayacak bir sey de yok da neyse) su an olumlu anlamda hala konusuyorduk filmi superkahraman filmi yapilirken dikkat edilmesi gereken gorsellik, anlatim dili vs diye.

• Şu Martha'yı Kurşunla kaplı bir odaya koysalardı keşke. Sandalyede bunu düşünen Lex burada ucuza kaçmış.

Batman ağır psikolojik vaka yalnız.

https://www.reddit.com/r/batman/comments/4x2mif/about_the_martha_scene_in_bvs/

Burada Martha olayı tartışılmış biraz.

Bence Clark'ın Bruce Wayne'in Batman olduğunu öğrenip geçmişini araştırmasını gösterselerdi biraz. O zaman Martha işi biraz daha oturaklı olurdu. Şu an için sahne nerden tutsan elinde kalıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erwin

Şu Martha'yı Kurşunla kaplı bir odaya koysalardı keşke. Sandalyede bunu düşünen Lex burada ucuza kaçmış.

Batman ağır psikolojik vaka yalnız.

https://www.reddit.com/r/batman/comments/4x2mif/about_the_martha_scene_in_bvs/

Burada Martha olayı tartışılmış biraz.

Bence Clark'ın Bruce Wayne'in Batman olduğunu öğrenip geçmişini araştırmasını gösterselerdi biraz. O zaman Martha işi biraz daha oturaklı olurdu. Şu an için sahne nerden tutsan elinde kalıyor.

Kurşun olayı mantıklı.

Diğeri değil.
    Annesinin isminin benzediğini bildiği için onu kullanmış olurdu, bilmediğinden dolayı oluşan o etki oluşmazdı Batman de

Edit:

"When Superman says "Martha" maybe part of it is that he's reminded of his mother, but I think the bigger reason Batman stops is not his mother. It's his father.

"Martha" was Thomas Wayne's last word. I think in that moment he remembers his father's death, the thug who killed and left a broken man whispering "Martha." He sees the killer he's become, the reminder of how far he's fallen in his quest for justice."

Bu analizin aynısı burada da yapıldı, ama takan olmadı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -_-_- -- 16 Ağustos 2016; 14:07:04 >

• O kadarını bende anladım da herkes anlamıyor işte.
  • quote:

Orijinalden alıntı: necoloks

Arkadaşlar filmle alakalı bazı mantık sorunları var kafamda, olayları bilenler varsa yazarsa sevinirim.

1 - Lois Lane'in terorist tarafından tutuldugu sahnelerde silahla sivilleri öldürenler; ne ara o teröristlerin içine sızabiliyor da onlardan oluyorlar (Lex'in adamı ama bir teror gurubunun içine sızmak hatta generallerinin sağ kolu gibi yanlarından olmak bu kadarmı basit?)

2- O sahnelerdeki ölümler süperman'in üstüne kalması için güya ama süperman birisini öldürse silahlamı öldürür saçma değil mi?

3- ASIL MERAK ETTİĞİM : Batman'in kamyon kovalama macerasında önündeki kamyonla aynı anda viraja giriyor olması ve kamyonun bi anda ortadan kaybolması direk süperman'i karşısında görmesini anlayamadım? Kamyon nereye kayboldu aynı yolda olmalarına rahmen ve Superman çıktı sadece karşısına?

4 - Ve arkadaşlar tuhaf bişey daha , bu Batmani kimse tanımıyor mu? İlk defa görmüşler gibi davranıyolar özellikle o ilk damgaladıgı adamın sahnesinde. Şeytan gibiydi falan diye tanımlıyorlar ;hatta bir olay daha ordaki pompalısı olan polis onu ilk defa gördüm diyor hatta Batman'e ateş ediyor ama filmin sonunda Lex'i sorgulamak için polislerle işbirliği yapabiliyor tezat bi durum değil mi?

Bu soruları üstadlarımız cevaplarsa cok sevinirim özellikle 3.soru her o sahneyi izlediğimde çok takılıyor kafama.

Diğerleri açıklanmış 2yi ben söyleyeyim; filmin kesilmemiş versiyonunda kurşuna dizilen cesetler bir araya toplanıp yakılıyor ancak sinema versiyonunda böyle bir durum yoktu. Sinemada izlerken ne alaka lan superman kurşuna mı dizmiş diye düşünüyordum meğer filmin başındaki mükemmel insanlar böyle önemli bir bağlantı olmasa da olur zaten fanlar bizi savunur diye düşünüp kesmişler.

• Filmi daha dün izleyebildim. Batman'in bazı dövüş sahneleri dışında film düşündüğüm gibi çok kötü. Çoğu yer özet gibi sanki. Ayrıca fragmanı ilk izlediğimde Jesse Eisenberg mahvedecek filmi diyordum. Hakikaten öyle olmuş. B.k gibi rol yapmış resmen. Hatta rol mol yapamamış, konuşmaları acayip itici ve gereksizdi. Kötü olan filmi daha da berbat etmiş.
  • Bizim piyasada çıkan Bluray versiyonları almış olan var mı ? Sorum olacaktı da ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynen beğenerek izliyoruz kendisini
  • Filmi sinemada izleyince begenmistim ama sinema versiyonunu 3d tr dublaj evde izleyince baydigini farkettim.

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Film beklentilerimin çok altındaydı. Emek var ortada ama gözüm eski Batman filmlerini aradı.
  • Filmi bi daha izledim ve yine çöp olduğuna inandım.

• Ve bunu buraya yazarak 1 adet daha mesaj sayını arttırdın.

2016 yılı Süper Kahraman filmleri

BvS-8/10
    Civil War-7/10
    X-Men Apocalypse-9/10
    Deadpool-7/10
    Suicide Squad-7/10

Son notlarım bunlar şu ana kadar.

Dr.Strange kaç alacak bakacağız artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erwin -- 24 Ağustos 2016; 11:10:18 >
  • Erwin kullanıcısına yanıt
    Suicide Squad, Deadpool dan iyimi şimdi

Ve civil war da bvs den kötüymüş valla ayıp, rezillik

fanboyum yaz altına bari dalga geçmesin millet.

• The Man in the Suit kullanıcısına yanıt
    Sırf sen gıcık ol diye yazdım öyle.

Bana göre öyle. BANA GÖRE.

Başkası fazla eksik puan vermiş banane.

BvS'de filmdeki Batman yüzünden o puanı aldı zaten.

Deadpool ile SS'a aynı puanı verecektim yav 8 yazmışım. Fanboy parmaklarım titremiş.
  • 
Sayfa: önceki 717718719720721
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.